Νέες Κυκλοφορίες 2010

Βγαίνει και καινούριο Ihsahn. E.
Και το BORKNAGAR, που ήταν να βγει το φθινόπωρο, αλλά δεν ξέρω με πόση ανυπομονησία το περιμένω, να πω του στραβού το δίκιο.
Με την ίδια που περιμένω και του BURZUM, υποθέτω…:-s:-s

Λετε να μας φερει το νεο Tool το 2010;; :-s

Στα ιντερνετς εχει βγει παντως…

Δυσκολο το κοβω.

Το γνωρίζω, το διαθέτω.
Αλλά αν δεν το κρατάω στα χέρια μ’ δεν υπάρχει…
Thorns?
Έχει ακούσει κανείς τπτ??
Α και περιμένουμε και τα 2 επόμενα Devin της τετραλογίας, αλλά δεν ξέρω αν θα βγουν και τα 2 φέτος.
Περιμένω με αγαλλίαση το 4ο συγκεκριμένα, έχω την ελπίδα ότι θα είναι μεθοδόνη για SYL

Maiden…τελικά…2011:(:!:
Τουλάχιστον ας αξίζει κιαυτή η αναμονή:):!:

μερικές φορές θέλω να βγω έξω, να γρυλίσω και να ουρλιάξω μπρος στον ορίζοντα: WTF.

Κουραγιο, μπορα ειναι και θα περασει 8):!::!::!::wink:

Οντως ρε παιδια.

Τοσες δισκαρες βγαινουν συνεχως, τους maiden θα περιμενετε εν ετει 2010 για να χαρειτε μουσικη ??!

[SIZE=“3”]WTF [/SIZE]

Τραβατε μια βολτα στο heavy/power/epic thread να ανακαλυψετε κι αλλα πραγματα :!:

και νέο από therion βάση όσων γράφουν στο myspace τους. α και το album του christopher lee βεβαίως βεβαίως

Γεμίσαμε ψαγμένους πάλι.

Βασικα ζουμε και αναπνεουμε μονο και μονο για να ακουσουμε καινουριο δισκο απο Iron Maiden… Καλο να ειναι καποιος ή να το παιζει ψαγμενος αλλα καποια πραγματα δεν αλλαζουν. Για ορισμενους απο εμας καποιες αξιες ειναι παντοτινες. Αιωνιος σεβασμος στο μεγαλυτερο Heavy Metal συγκροτημα που βγηκε ποτε… Και για να παει καλα η χρονια…

[SIZE=“4”]UP THE IRONS[/SIZE]!!!

μμμ, Bullet For My Valentine , Sixx A.M, Avenged Sevenfold και φυσικα Down περιμενω κυριως.
Επισης, ειμαι περιεργη να ακουσω και το αλμπουμ των Rotting Christ αλλα και των Grand Magus (λογω iron will)…:blues:

γνωριζει η μαδαμ

Eσυ εισαι γνωστη λουγκρα, ακους και avenged sevenfold???:stuck_out_tongue: :lol:

μαααα για τους ροττινγκ κραηστ ελεγα :expressionless:

αμέ αμέ

νεο VOLBEAT θελουμε ρεεεεεεεεεεεε/…

σωστος…

Ναι, ξέχασα να το βάλω, κι αυτό το περιμένω.

Το νέο project Kiske/Somerville την άνοιξη, την πρώτη κυκλοφορία της καινούργιας μπάντας [B]Unisonic /B, απο power Avantasia, Gamma Ray, Kamelot, Blind Guardian, Tomorrows Outlook… To καινούργιο Maiden aν και αυτό είναι το '11. Orphaned Land,Eluveitie, Wintersun, και σίγουρα Anathema
Επίσης Pain of Salvation, Ark, Angra, Crimson Glory, Revolution Renaissance, Fates Warning… Επίσης θα ρίξω μια ακρόαση στα νέα απο Ozzy Osbourne, Scorpions, Deep Purple, Manowar

Απο αυτά που θα βγουν σίγουρα και έχουν ανακοινωθεί, περιμένω το Congratulations των MGMT, δεν μου πολυαρέσει ο τίτλος πάντως, τους Massive Attack με το καινούριο Heligoland το Φεβρουάριο. και πρώτους πρώτους βέβαια τους Spoon σε καμια 10αριά μέρες με το Transference.
Από αυτά που πιθανολογούνται, άλλα λιγότερο και άλλα σχεδόν σίγουρα, φυσικά τους Maiden, αλλά κυρίως την τριάδα Arcade Fire - Interpol - Strokes. Aπο κει και πέρα περιμένω ακόμα τα νέα άλμπουμ από REM, Kasabian, Hold Steady και National ίσως…