Εγώ περιμένω αποθέωση από bleedin
ΚΑΙ Axel Rudi Pell στην πιάτσα…
Τhe Crest… η συνταγή ίδια, ο Gioeli στα φωνητικά (κλασσικά)… μπαλάντες…γκάζια…όλα εκεί όπως μας έχει συνηθίσει ο αγαπητός Γερμανός…
Ετοιμο το track listing απο NACHTMYSTIUM για το δισκο “Addicts: Black Meddle Pt. II”
- Cry For Help
- High on Hate
- Nightfall
- No Funeral
- Then Fires
- Addicts
- The End Is Eternal
- Blood Trance Fusion
- Ruined Life Continuum
- Every Last Drop
και εδω ενα video trailer
έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες από το nachtmystium.
βλέποντας το trailer και διαβάζοντας τους τίτλους των τραγουδιών γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.
για να δούμε…
Σε ένα μήνα βγαίνει και καινούργιο Harvey Milk.
Τίτλος: A Small Turn Of Human Kindness
LEAKαρε το νέο 65daysofstatic.
Και τα σπάει λίγο.
Περιμένουμε καινούρια κυκλοφορία από Menace Ruine “Union of Irreconcilables”
Ακούμε το Τhe Upper Hand εδώ
εδώ ακούμε νέο τραγούδι από τους nachtmystium.:bounce:
http://stereogum.com/346952/nachtmystium-no-funeral-stereogum-premiere/heavy-rotation/?utm_campaign=sg&utm_medium=homepage&utm_source=topstories
νεο soulfly
και καποια κομματια απο το exodus
Που θα βρούμε το Samsara Blues Experiment?Αν έχει κανείς link pm.
Κι εγώ όλη μέρα αυτό ψάχνω…
ούτε εγώ το βρίσκω πουθενά.άν το βρεί κάποιος θέλω κι εγώ πμ παρακαλώ.
Ακουσε κανένας τον δίσκο του Christopher Lee?
Λογικά συμφωνικό-Rhapsody θα είναι, αλλά έτσι από περιέργεια…
Γιατί, κυκλοφόρησε;:):!:
Δεν ξέρω αν κυκλοφορησε αλλά διερευσε εδω και καιρό.
Του έριξα και αυτουνου μια αυτιά. Συμφωνικό ροκ/μεταλ και πολλά αφηγηματικά φωνητικά τόσο του Λι όσο και άλλων. Δεν είναι ακριβώς σαν Rhapsody αλλα δεν λεέι και πολλα. Υποψήφιο για μελοντικο καλτ άλμπουμ.
Πάντως απο τα φετινά έχω φάει τρελό κόλλημα με το τελευταίο crashdiet-generation wild. 8) το βλεπω άνετα στα καλύτερα της χρονιάς.
Ναι όντως υπάρχει στους Ρώσους. Το άκουσα. Μεγάλη βαρεμάρα. Δεν περίμενα και κάτι άλλο, αλλά Christopher lee είναι αυτός. Εδώ μας ανάγκασε να ακούσουμε Rhapsody
για τσεκαρετε εδω
και εδω
διάολε πότε θα διαρρεύσει το samsara blues experiment?
δε μπορώ να περιμένω άλλο!
ξέρει κανείς τίποτα?..
^ Έλα ντε! Δεν το έχω βρει πουθενά! Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα μπάντα πάντως. Νέο αίμα!
Άσχετο: Χτές κυκλοφόρησε και το καινούργιο Master. “The Human Machine” λέγεται.
Ούτε αυτό έχει λικάρει ακόμη. Θέλω ν’ ακούσω βαρβάτο, old-school death metal τώρα!!! :twisted:
λήκαρε ένα mini cd των jex thoth με τίτλο witness και το βρήκα εξαιρετικό.περιέχει και μια εξαιρετική διασκευή στο mr.rainbows των slapp happy.γνωρίζει κανείς τίποτα γι’αυτήν την κυκλοφορία?