Eχουμε νεο single απο HURT!!!
Ακουμε εδω: http://www.youtube.com/watch?v=xHgR5PxkvsQ
Γκραντζομονοπατια βλεπω.Δεν τρελαθηκα κιολας…Μπροστα στο Wars μοιαζει προχειρο…Δεν ξερω.
Eχουμε νεο single απο HURT!!!
Ακουμε εδω: http://www.youtube.com/watch?v=xHgR5PxkvsQ
Γκραντζομονοπατια βλεπω.Δεν τρελαθηκα κιολας…Μπροστα στο Wars μοιαζει προχειρο…Δεν ξερω.
As I Lay Dying- The Powerless Rise
Διερευσε.
The Blood of Heroes - The Blood of Heroes
The Blood of Heroes is a breakcore/ragga/industrial project featuring Enduser, Justin Broadrick (Godflesh, Jesu, Techno Animal, Ice), Submerged, Bill Laswell (Painkiller), Dr. Israel, Balazs Pandi, KJ Sawka and M. Gregor Filip.
Αφού διαλύθηκαν οι Techno Animal ας αρκεστούμε σ’αυτό
Γαμωτο θελω να τσεκαρω τα νεα: sick of it all, circa survive
Τα χει τσεκαρει κανεις?
Το άκουσα αυτό. Ενώ τα 2 προηγούμενα circa survive είχα προσπαθήσει πολύ να μου αρέσουν αλλά δεν, αυτό με τη μία μου άρεσε πολύ. Εϊναι πολύ πιο πιασάρικο ξέρωγω, τα φωνητικά κάπως πολύ καλά κάθονται, γενικά τσέκαρέ το προτείνω.
Θα το τσεκάρω. Παντως και για μενα ισχυουν αυτα που ειπες. Με τα προηγουμενα ειχα προσπαθησει πολλες φορες (λογω πορωμενου φιλου) αλλα δεεεεν.
Παντως για το συγκεκριμενο μου πε οτι ειναι λιγο πιο mainstream, και ότι εχει κανα δυο φοβερα μπαλαντοειδη κομματια
για μεγαλους πονους το Τσιρκα, το αγαπαμε
(ειδικα τη βερσιον με τις ακουστικες εκτελεσεις)
Sawka, Enduser και JKB λέει
what is this i don’t even
has anyone really even been as far as to decided as to go want do look like?
και είπαμε εμείς ότι θέλουμε, αλλά μετά αυτοί είπαν ότι δε θέλουν, και τους είπαμε όχι ο αγώνας δε θέλουμε εμείς και τους είπαμε όχι και μας είπανε.
asdasdasd
Ακόμα πουθενά, αλλά θα σκάσει κάπου σύντομα λογικά.
edit: είμαι σίγουρος όμως οτι θα σ’ενδιαφέρει το καινούριο godsmack που leakαρε
ρε εδώ λέει minsk…:bounce::bounce::bounce:
noobα, νομιζω οτι με δουλευεις
the horror δε λεει απλα minsk, λεει και harvestman… Nα παιζουν hawkwind τωρα; τρελα θα μου 'ρθει!
Το οτι δεν υπάρχει στο internet πάντως είναι αλήθεια :!:
δεν είχα ιδέα γι’αυτήν την κυκλοφορία.με πρίζωσες άγρια ξέρεις…
you bitch
Σε καταλαβαινω. Εγω το ειχα ξεχασει, αλλα το διαβασα στο blog τους στο myspace και τσιτωσα τωρα. Το νου σας ρεμαλια, μην ψαχνομαστε οπως με k2b :lol:
διερρευσε και το νεο as i lay dying
ψαχτειτε σεις που θελετε να στε γαματοι
ειναι σημερινο, τζαμπα, και ΠΑΝεμορφο
ΖΙΜ
ετσι γαμαει ο ιωαννης
Επιτέλους και κάτι καλό συμβαίνει δευτεριάτικα…Φανταστικό άλμπουμ.
Όσοι αναφέρεστε με τόσο εγκωμιαστικά σχόλια για το High On Fire (το οποίο μια χαρά είναι παρεπιπτόντως), οφείλετε να τσεκάρετε το εξής:
Το προηγούμενο όσοι το άκουσαν, γνωρίζουν !
λεεκαραν τα αναθεμα, μελβινς και ροσεττα.