Νέες Κυκλοφορίες 2010

εχω pm
8α μου στειλεις?

8) :slight_smile:

Εχουμε καινουργιο απο Kingdom of Sorrow(8 Ιουνιου),περασαν 2 χρονια απο το (μετριο)ομωνυμο δισκακι τους,το νεο ονομαζεται “Behind The Blackest Tears”
στο myspace εχουν 2 κομματια

διερευσε και το καινουριο των pro-pain…αν ενδιαφερει και κανεναν

Για όσους ενδιαφέρονται οι Cradle Of Filth βγάζουν νέο δίσκο τον Οκτώβρη που λέγεται All Hallows Eve μέσω της Peaceville, ο οποίος πάλι θα είναι concept. Εδώ λεπτομέρειες:
http://www.metalhammer.gr/magazine/news/375-----album–cradle-of-filth.html#comments

και ακόμα περισσότερα εδώ:http://www.cradleoffilth.com/notes/Cradle_Of_Filth_sign_to_Peaceville_Records

Μάλλον έτσι όπως γάμησε το Godspeed είπαν να το συνεχίσουν. Για να δούμε θα ναι το ίδιο καλό?:slight_smile:

εχει διαρρευσει νεο ENFORCER!!

METALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Να’τοι και οι Beggars, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πριν.

Περιμένουμε και το διάδοχο του Βlack Flux φέτος.

Our as of yet untitled album # 3 is slowly progressing, we are currently working on vocals, expect some truly wicked crooning from Czral this time! Vocally, this will be our most elaborate effort yet. So far 7 songs are done, and counting.

Also, some sad news; Plenum has decided to keep orbiting his own planet, and will not be able to join us this time. We are currently testing out replacement(s), permanent or not.

Hopefully we’ll have the bass and vocals sorted before the summer, which will then be spent mixing. There might even be a preview in not too long.

The artwork for the album has been created by Eliran Kantor this time, who was responsible for the amazing cover of Sigh’s latest album Scenes From Hell among others.

Vaya Con Perros,
Czral & Einz
Παρότι περιμένουμε να δούμε ποιος θα παίξει μπάσο (μεγάλη απώλεια η έξοδος του Πλένουμ), είμαι σίγουρος ότι θα είναι τυπικό άλμπουμ VBE/VIRUS δηλαδή άψογο. 8)

=)))))))))))))

αυτό με προβληματίζει αρκετά.:-k
στο black flux το μπάσο ήταν από τα ατού του δίσκου.

Κυκλοφορησε νεο dead weather σημερα :-s sea of cowards.
wtf? ουτε χρονος δεν περασε απο το προηγουμενο…

το nme πάντως του βάζει 8/10 και λέει πολύ καλά λόγια.όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό απλά κουβέντα να γίνεται…btw υπάρχει κάποιο λινκ?

Το άκουσα 3-4 φορές στα πεταχτά, καμία πρωτοπορία σε σχέση με τον προηγούμενο δίσκο.

το dead weather ειναι το μονο σιντυ του τζακ που εχω ακουσει και μου φανηκε ανιαρο

ειναι καλυτερο το 2ο?

το πρώτο ήταν απλά συμπαθητικό.
για αυτό δε βρίσκω λινκ.άν μπορεί ας μου στείλει κάποιος.

εδιτ:thanks!:smiley:

Το πρωτο των dead weather ειναι το μονο album του white που μου φανηκε αδιαφορο, το 2ο θα το ακουσω απο περιεργια…

Για να παει πρως raconteurs τωρα σιγα σιγα…

πηγε στην μεγκ τωρα:wink:

με συμμετοχες greg puciato (dillinger)
και tommy victor (prong)

δεν το χει ακουσει κανεις?

Στις απογοητεύσεις της χρονιάς μέχρι τώρα Ereb Altor και Hour Of 13.
Κρίμα γιατί περίμενα στους 2ους δίσκους τους να απογειωθούν, ειδικά οι 2οι.

Μια απ’ τα ίδια. Βαρέθηκα.

Edit. Για Soulfly μίλαγα.