Νέες Κυκλοφορίες 2010

χαμογελο μεχρι τα αυτια

αα δεν ξέρω αν θα βγει φέτος:p:p
όταν βγει θα είναι μεγάλη έκπληξη:lol::lol:

Now playing: Edguy - Roses to No One
via FoxyTunes

να προσθεσω επισης Kalmah και Raintime και As i lay dying και Ill Nino και Mors Principium Est

Επίσης ελπίζω να βγάλουν και οι Norther μέσα στο 2010, γιατί έχω περιέργεια πως θα 'ναι τώρα που φυγε ο Petri για να 'ναι μόνο με Ensiferum.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!

το shels αμα συνεχισουν την ανοδικη τους πορεια
και τα κομματια ειναι επιπεδου του νεου κομματιου που ειχε βγει στο youtube απο λαιβ
θα μιλαμε για δισκο της χρονιας

το ιδιο ισχυει και για cave in
αν ο δισκος ειναι ισαξιος του ep
θα παθω παροξυσμο…

ROSETTA

On Friday, January 1, IRON MAIDEN drummer Nicko McBrain told Eddie Trunk ? co-host of the VH1 Classic television program “That Metal Show” who has a long-running radio show, “Friday Night Rocks”, on New York’s Q104.3 FM ? that the band will enter the studio in a couple weeks to start work on a new CD. According to Trunk, Nicko “said there was about eight songs written so far so the band would probably need to come up with a few more new songs while recording. [He added that] the material was a little different than past albums and they were taking their time with the recording schedule.” McBrain also stated that the "new CD probably won’t come out until 2011," according to Trunk.

Μάλλον για αρχές του '11 παει.

δεν πειραζει, θα κανει μεγαλυτερο μπαμ οταν θα σκασει:D

Περιμένω, Nevermore, Rotting Christ, Primordial, dvd Candlemass-Amorphis-Exodus:):!:

Βγαίνει και καινούριο Ihsahn. E.
Και το BORKNAGAR, που ήταν να βγει το φθινόπωρο, αλλά δεν ξέρω με πόση ανυπομονησία το περιμένω, να πω του στραβού το δίκιο.
Με την ίδια που περιμένω και του BURZUM, υποθέτω…:-s:-s

Λετε να μας φερει το νεο Tool το 2010;; :-s

Στα ιντερνετς εχει βγει παντως…

Δυσκολο το κοβω.

Το γνωρίζω, το διαθέτω.
Αλλά αν δεν το κρατάω στα χέρια μ’ δεν υπάρχει…
Thorns?
Έχει ακούσει κανείς τπτ??
Α και περιμένουμε και τα 2 επόμενα Devin της τετραλογίας, αλλά δεν ξέρω αν θα βγουν και τα 2 φέτος.
Περιμένω με αγαλλίαση το 4ο συγκεκριμένα, έχω την ελπίδα ότι θα είναι μεθοδόνη για SYL

Maiden…τελικά…2011:(:!:
Τουλάχιστον ας αξίζει κιαυτή η αναμονή:):!:

μερικές φορές θέλω να βγω έξω, να γρυλίσω και να ουρλιάξω μπρος στον ορίζοντα: WTF.

Κουραγιο, μπορα ειναι και θα περασει 8):!::!::!::wink:

Οντως ρε παιδια.

Τοσες δισκαρες βγαινουν συνεχως, τους maiden θα περιμενετε εν ετει 2010 για να χαρειτε μουσικη ??!

[SIZE=“3”]WTF [/SIZE]

Τραβατε μια βολτα στο heavy/power/epic thread να ανακαλυψετε κι αλλα πραγματα :!:

και νέο από therion βάση όσων γράφουν στο myspace τους. α και το album του christopher lee βεβαίως βεβαίως

Γεμίσαμε ψαγμένους πάλι.

Βασικα ζουμε και αναπνεουμε μονο και μονο για να ακουσουμε καινουριο δισκο απο Iron Maiden… Καλο να ειναι καποιος ή να το παιζει ψαγμενος αλλα καποια πραγματα δεν αλλαζουν. Για ορισμενους απο εμας καποιες αξιες ειναι παντοτινες. Αιωνιος σεβασμος στο μεγαλυτερο Heavy Metal συγκροτημα που βγηκε ποτε… Και για να παει καλα η χρονια…

[SIZE=“4”]UP THE IRONS[/SIZE]!!!