Νέες Κυκλοφορίες 2010

Απίστευτο κόλλημα το τραγούδι, το έκαναν πάλι το θαύμα τους οι Σουηδοί:!:

Πάμε για δισκάρα άμα είναι στο ίδιο επίπεδο και τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου.

Βασικά το θέμα είναι να στρώσουν κώλο επιτέλους οι Lamented Souls και να γράψουν καινούριο δίσκο. Αν γίνει κανά τέτοιο θαύμα, θα επισκιάσει τα πάντα φέτος!

Εγω περιμενω απο καποιες μπαντες που ανακαλυψα φετος να βγαλουν τα αλμπουμ τους.
Να δουμε αν μπορουν να συνεχισουν μετα απο ενα καλο demo/ep.

Lamented Souls εννοειται οτι περιμενουμε σαν τρελοι !

dvd από Primordial, Amorphiw, Exodus, Candlemass:):!:

Ta πιο πολυαναμενόμενα μέταλ άλμπουμς του 2010 σύμφωνα με το about.com:

Αυτο ηταν πριν μαθουν οτι οι Kyuss κανουν reunion?

Τον σταυρό σας.

λολ, περιοδος.

:?
Μιλάμε δεν έχω καμία σχέση με το σημερινό METAL!!!
Μόνο το High on Fire θέλω να ακούσω.

Καλα μην ανυσηχεις,μονο αμα δεις οτι βαζουν το Atheist στα Other 2010 releases.Θελω να ακουσω και το νεο Dimmu,εχω περιεργεια να δω τι θα κανουν με τις αποχωρησεις.

Καλά δεν ανησυχώ.Το έχω πάρει πρέφα καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα!:lol:
Α!Και νομίζω ότι περιμένουμε και καινούριο Year long disaster,ε?
Τέλεια!!!

Mα αυτο ειναι το METAL :smiley:

Πρώτο album από τους my own private alaska περιμένουμε την 1η Μαρτίου, παραγωγή του Ross Robinson.

To EPακι που ειχανε βγαλει μου ειχε αρεσει αρκετα.
Για να δουμε !

Έχω μερικές επιφυλάξεις για την επιλογή του Robinson, το συγκρότημα πάντως είναι μοναδικό.

ειναι δυνατον να μην πηρε κανενας χαμπαρι το νεο massive attack?το ακουτε ηδη ή κατεβασα καμια μουφα? :smiley:
οι 2-3 πρωτες ακροασεις μ λενε “σοβαρα περιμενεις να βγαλεις αποψη απο τωρα? repeaaaaattttt”

Χμμ… Δεν το έψαξα να σου πω… Πάντως κάτι λιγότερο από μήνας μένει για την επίσημη κυκλοφορία, οπότε δεν είναι κ απίθανο… Περιμένουμε να μας πεις…:slight_smile:
edit: Πρέπει να είσαι σωστός…

Eπίσης αναμενόμενες κυκλοφορίες για το 2010 είναι dropkick murphys και streelight manifesto

:!: :!: