Πολύ name-dropping, πουτάνα έχει γίνει το θρεντ.
Χαχ. Σαρκασμός.
ΟΚ, πάμε πάλι.
Καινούριο Dropkick Murphys; Γαμώ! Θα ακούσουμε πάλι τα όι μας, τις γκάιντες μας, τα μαντολίνα μας, τις κελτοδιασκευάρες μας, τα έτσι μας και τα γιουβέτσι μας και θα ΧΥΣΟΥΜΕ :!:
Mπα δεν χρειαζόταν να το κάνεις αυτό το ποστ. Όσοι ενδιαφέρονται ας κοιτάξουν στα κατάλληλα θρεντ
[SIZE=“6”]ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΙΣΧΥΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕΣ! :D[/SIZE]
Εγώ ενα περιμένω με ανυπομονησία
Airbourne - No Guts, No Glory
Realese date: 20 Απριλίου!!!
Αλλά επειδή κανένας δεν θα δεήσει να το φέρει στην Ελλάδα, με βλέπω να τo παραγκέλνω απο amazon.co.uk…
Dropkick Murphys είδα, Before The Dawn (=P~) είδα, Moonspell είδα, Septic Flesh είδα…ωραία ξεκινάει η χρονιά το αποκορύφωμα θα είναι να βγάλουν και οι Anathema αυτό τον αναθεματισμένο δίσκο :roll:
Οι Blind Guardian πάντως υποτιθεται ετοιμάζουν καινουργιο άλμπουμ αλλα αυτό το σαιτ τους κανα update βαριουνται να το κάνουν να μάθουμε και εμεις τίποτα. Με το σταγονομετρο όλα. Αν και τωρα πάντως μας απογοητευσουν δεν νομιζω να υπαρχει επιστροφή για αυτούς. Α ρε γαμωτο όσο σκεφτομαι τι δισκαρες έβγαλε το power στα '90 με πιανεί θλιψη για αυτά που ακουμε στο ειδος στα '00. Δεν λεω υπάρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα… λίγες.
Απρίλιο, σύμφωνα με δηλώσεις του Danny…Ίδωμεν…8)
Παντως αμα θελεις μπορω να σου πω με μια γρηγορη σκεψη καμια 30αριά power δισκαρες που βγηκαν στα '00s.
Για να μην σε πιανει θλιψη απο την εντυπωση οτι βγαινουν λιγες…
Υποψιαζομαι τι θα μου πεις πάνω κάτω, Sonata Arctica ποτέ δεν μου άρεσαν ιδιαιτερα κάποια κομματια καλα εχουν αλλα άλμπουμ ολοκληρο δυσκολα να ασκουσω απο αυτους. Ούτε οι Rhapsody of fire μου έκαναν καμια μεγάλη εντυπωση. Η μεγαλύτερη απογοητευση δεν ήταν οι Labyrinth που μετά απο εκεινο το return to heaven denied το 1998 περιμενα πολλά πραγματα απο αυτούς και στα '00 βγαζαν την μια πατατα μετά την άλλη. Το μοναδικο που χαιρομαι είναι που τωρα με το ιντερνετ καταφερα να τσεκαρω πολλα απο αυτά και δεν τα αγοραζα με την μια.
Εdguy, Αvantasia (οχι όλα) κυριώς αυτοί οι 2 μου αρεσαν στα '00. Υπηρχαν και μερικοι άλλοι καλοι αλλα γενικα δεν μπορω να πω πως ήταν και καλά τα πραγματα. Για αυτο ελπιζω σε μπαντες που έχω λατρεψει στα '90 όπως οι guardian να βγαλουν κάτι καλό.
Φυσικα δεν αναφερομαι στο U.S. power metal τυπου Nevermore.
άντε να δούμε…ελπίζω να αξίζει τον κόπο η αναμονή!
Eντελως εξω επεσες.
Μεσα στα 30 δεν θα σου ελεγα ουτε Sonata Arctica, ουτε Rhapsody, oυτε Αvantasia, oυτε Nevermore…:lol:#-o
Cage
(για τα '00)
Εγω περιμένω πως και πως το καινούργιο gaslight anthem πάντως! Έχω μεγάλες προσδοκίες για την αφεντιά τους!
American Dog-Mean.Πολύ βρώμικο rock’n’roll.Πιστεύω οι φίλοι των Nashville Pussy θα γουστάρουν!!!
Ο νέος δίσκος των Disturbed αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.
προσκυναμε απλα
Νέος δίσκος Killing Joke με ορίτζιναλ σύνθεση (μετά τον θάνατο του Πολ Ρέιβεν), τον Απρίλιο.
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!
το καλυτερο δεν το εχετε αναφερει ακομα!!!
Airbourne - No Guts, No Glory 8th March 2010
Οι αυστραλοι απλα τα σπανε, περιμενουμε πολλα απο αυτους!!!
Μετά από δηλώσεις του Τρεντ Ρέζνορ (δεν έχω κάποια επίσημη ανακοίνωση), περιμένουμε και νέο δίσκο μεσα στο '10 από τους πολυαγαπημένους NIN.
Επίσης το καλοκαίρι παίζει να κυκλοφορήσουν το νέο δίσκο τους οι Queens of the Stone Age.
Για να δούμε… Προμηνύεται καυτό το 2010, με 3 από τα αγαπημένα μου γκρουπ να κυκλοφορούν νέους δίσκους.
Περιμένουμε και από Bad Religion νέα δούλεια!
Ας ελπίσουμε να΄ναι αντάξια της προηγούμενης