Ανατομια ενός εγκληματος-10η εντολή-Κοκκινος κυκλος

3 σειρες που σχετιζονται με αληθινες ιστορίες εγκλήματων που απασχολησαν την κοινη γνωμη κατά καιρούς…Ειδικά η ανατομία ενός εγκλήματος ειναι σειρά ορόσημο και ανοιξε τον δρομο για σειρές αναλογου περιεχομενου…(ποιος θυμαται αλήθεια το επεισοδιο με τον Φιλιππίδη σχιζοφρενή,πραγματικά συγκλονιστικός)…ποια θεωρειται την καλύτερη στο ειδος?

Υ.Γ ο Κοκκινόπουλος επιστρεφει συντομα με μια νεα σειρά στο mega παρομοιου υφους…

10 εντολή

10η εντολή και Κόκκινος κύκλος είναι εξαιρετικές σειρές με πανέμορφη μουσική επένδυση, δεν έχω δει όλα τα επεισόδια βέβαια για να καταλάβω χτυπητές διαφορές μεταξύ τους.
Τώρα τελευταία βλέπω αρκετά επεισόδια στο livemovies.
Ανατομία δεν έχω δει καθόλου.

Την ανατομια ουτε εγω την εχω παρακολουθησει…Οστωσο προτιμω την 10η εντολη.Οχι βεβαια οτι δεν βλεπω και τον κοκκινο κυκλο απλα την 10η εντολη την βλεπω πιο συχνα και εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη…!

Συμπτωση…Χτες ξεκινησα να βλεπω Κοκκινο κυκλο μεσω του greek-movies…Ωραια σειρα…Γενικως ο Κοκκινοπουλςο το εχει ως σκηνοθετης σειρων.

Για να τα βλέπεις στις 3 το βράδυ σε επανάληψη στον Άλφα (και την “ανατομία” στον ΑΝΤ1) όταν δεν έχεις τι να κάνεις και δεν σε πιάνει ύπνος καλά είναι…

την ανατομια δεν την εχω δει, μαλλο θα ειναι πολυ παλια

στα υπολοιπα, συμφωνω με μανσον

Απ΄ότι καταλαβαίνεται από το άβαταρ μου, ψήφισα ανατομία…:stuck_out_tongue: Η σειρά ήταν έτη φωτός μπροστά από την εποχή της.Πολύ πιο προσεγμένη από αυτά που γυρνάνε τώρα.Και με τους αδερφούς Αλαχούζους να δίνουν ρεσιτάλ στα ειδικά εφέ.Χέρια να κόβονται, κεφάλια να ανατινάζονται…Και μιλάμε για το 1992 έτσι???Αυτά ούτε τώρα δεν τα δείχνουν.Και τρομερές ερμηνείες!Πολλές από αυτές δεν τις περίμενες με τπτ!Εκτός από του Φιλιππίδη ως ψυχασθενή που μίλαγε σε κάτι κούκλες(!!!), θυμάμαι και Στάθη Ψάλτη σε τρομερό ρόλο.8)

• η oscarική αφηγηση της καθε ιστοριας απο τον Βαλτινό…(ποσα θες για να καβαντζώσω το avatar?:lol::p)

Κι εγώ δεν την έχω δει την Ανατομία που λέγατε…ήμουν λίγο μικρή μάλλον :stuck_out_tongue:
Μεταξύ Κόκκινου κύκλου και Δέκατης εντολής προτιμώ Δέκατη εντολή, γιατί μου φαίνεται πιο προσεγμένη αν κι αρκετές ομοιότητες (και τα 2 πάντως έχουν απίστευτες μουσικές επιλογές).
Ανυπομονώ για τη νέα σειρά!!

Mετα απο μικρη διατριβη στις δυο σειρες του Κοκκινοπουλου εχω να πω οτι Κοκκινος Κυκλος εδινε λιγο παραπανω σημασια στο σεναριο αυτο καθε αυτο ενω στη 10η εντολη ειχε αλλαξει καπως το στυλ με ‘‘dead parts’’ με μουσικη(ομορφη ομολογουμενως) κλπ…
http://www.youtube.com/watch?v=54erbB4YCvk
Αφιερωμενο στους twisted sister και davidian(γυρω στο 1 34)

Επική σειρά κι αυτή!Το έβλεπα πρόσφατα.
Όποιος ενδιαφέρεται να δει Ανατομία ενός εγκλήματος, είναι ένας τυπάς στο youtube που έχει ανεβάσει πολλά επεισόδια.Τσεκάρετε εδώ: http://www.youtube.com/user/opaqueSurface#g/c/5E54265831D41C36

Περιμενω πως και πως ποτε θα ανεβασει και αλλα…

και γω ανατομια γιατι ειναι σουπερυπερκαλτιλα και τα αλλα δυο τα εβλεπα/πω πολυ ευχαριστα αλλα μου φαινονταν ιδια και οι ηθοποιοι παιζαν οι ιδιοι ανακυκλωμενοι απο 100 φορες ο καθης

Εγώ επειδή ψιλοσαπίζω να κάθομαι να τα βλέπω στον υπολογιστή και σε 4 μέρη,περιμένω μήπως κάνουν καμμία μαγική κίνηση και τα βγάλουν σε dvd, τώρα που πήραν θάρρος και τα κυκλοφορούν μαζί με περιοδικά…

Κόκκινος Κλυκλος…ανατρίχιαζα με την περιγραφή στην αρχή…και ακόμα…:):!:

για ένα περίεργο λόγο προτιμώ τον κόκκινο κύκλο . μ φαίνεται πιο σκοτεινή σαν σειρά από την 10η εντολή . πάντως είναι αλήθεια πως οι ηθοποιοί ανακυκλώνονταν σε όλα τα επεισόδια . αυτή η δραγούμη είχε σίγουρα παίξει σε πάνω από τα μισά επεισόδια του κόκκινου κύκλου . κετός συναγωνισμού είναι ανατομία γτ ποτέ δν θυμάμαι να το βλέπω στην τηλεόραση . είμαι πιτσιρικάς :stuck_out_tongue:

Κι εγω ψηφιζω την ανατομια μιας και ειναι η πρωτη σειρα στο ειδος.

Στα συν της σειρας ηταν και η υπαρξη αφηγητη που απο τις αλλες δυο σειρες απουσιαζε.

Μπορει να ημουν μικρουλα και να μη θυμαμαι τα επεισοδια απο την ανατομια αλλα τον Βαλτινο τον θυμαμαι.Ηταν τελειος! 8) να πατε να τον δειτε και στο θεατρο,ειναι πολυ καλη η παρασταση Δεκατη εντολη και κοκκινο κυκλο βλεπω καθε βραδυ μιας και βρυκολακιαζω.Παρομοια μου φαινονται αλλα ψηφισα εντολη γιατι μου φαινεται κομματι πιο ποιοτικο.Σε μερικα επεισοδια απο κοκκινο κυκλο δημιουργουνται τραγελαφικες καταστασεις και λιωνωωω :lol:

Εγώ δεν έχω δει ιδιαίτερα ανατομία ενός εγκλήματος, αλλά τα άλλα 2 μ’ αρέσουν εξίσου, τα έχει και ο αδερφός μου σε DVD και ξαναβλέπω κανένα όποτε βαριέμαι 8)