Εξαιρετική εμφάνιση πραγματικά. Πρώτη φορά τον έβλεπα, πολύ ήρεμος άνθρωπος. Στο τέλος συγκινημένος έβαλε και τα κλάματα.
Γενικά κόσμος κάθε ηλικίας να χορεύει.
Εγώ ευχαριστήθηκα πολύ την διαφορετική εκτέλεση απ’ των συμμοριών της ασφάλτου, πολύ πιο beatατη και ηλεκτρική.
Νομίζω πρέπει να ανανεώσω τη σχέση με Παυλίδη με αυτά τα ωραία που λέτε
Δεν θυμάμαι αν τον έχω δει 1 ή 2 φόρες, παίζει μόνο μια ( το brainfart έχει να κάνει με το ότι θα ορκιζόμουν ότι έχω δει να παίζει λαιβ το Ατλαντις που στο σετλιστ της μέρας που το είδα τελικα δεν υπήρχε
)
ήταν μια βραδια με Αγγελάκα ViC Παυλίδη. Εκεί έπαιξε κάποια λίγα 6/16 και γενικά δεν ενθουσιάστηκα, μου είχε φανεί…κάπως (μπορεί να μην ήταν 100% οκ συμβαίνει)
Τώρα βλέπω σετλιστ που θα ζήλευα και θα ήθελα να δω
Να ξέρεις σας έδωσα τα απαραίτητα credits έσενα και στον @KIMI κατά τη διάρκεια της συναυλίας, μιας και οι απαντήσεις σας μου έδωσαν το κλικ να πάω!
Επειδή ήμουν ακριβώς στο ίδιο σκεπτικό και συμφωνώ 100% ότι δεν υπάρχει λόγος να μην παίζουν τα παλιά, πλέον έχεις (και όσοι το σκέφτεστε έτσι) και από εμένα ένα τεράστιο ναι στο αν μπορέσεις αξίζει να τον δεις.
@KIMI θα έχει και Θεσσαλονίκη που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Πήρε το αυτί μου ότι θα είναι ή το τελευταίο ΣΚ του Σεπτεμβρίου ή το πρώτο του Οκτωβρίου.
Αν είναι το πρώτο του Οκτωβρίου θα προσπαθήσω να ανέβω.
Mακαρι να κανει,καλυτερα σεπτεμβριο η οκτωβριο μακρυα απο τις ζεστες και τους ανοιχτους χωρους,θα παω αν με βολεψει εννοειται.
Οκ απο προσελευση κοσμου ειχε σαφως αρκετα περισσοτερο,τωρα ειναι δυσκολο καποιος να μιλησει για καλυτερη συναυλια Παυλιδη διοτι υπαρχουν αρκετες τετοιες συναυλιες που εχουν γινει,πχ τεχνολοπολη που βιντεοσκοπηθηκε κιολας.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1590976655721296&set=a.281866783298963
Ηρθε η ανακοινωση,25/09,παλι θεατρο γης ρε,βαλτε ενα Μυλο να τελειωνουμε,να τρεχουμε εκει πανω τωρα.Τεσπα…
Εύκολα σολντ άουτ και θα πάει σε μεγαλύτερο χώρο.
Δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω.