Λιωμα γυρισα απο την συναυλια στο WE το οποιο ηταν ασφυκτικα γεματο,2 ωρες και 30 λεπτα,αρκετα καλη συναυλια,καλο σετλιστ οπου χωρεσε το νεο υλικο με τα υπολοιπα,ηχος στο σημειο που ημουν ακουγοταν καθαρος,μονο σε λιγα κομματια χαλασε λιγο αλλα οχι για πολυ,ο τζιγκοβιτς επαιζε μπασο κυριως,κατι που με απογοητευσε λιγο καθως θα τον ηθελα στην κιθαρα,νεο σχημα παλι,θελει χρονο να τους συνηθίσεις.
Ακουω το Μπρανκαλεονε στο ριπιτ,μου αρεσει στο συνολο του ο δισκος και οι στιχοι.
εξαιρετικός Παυλίδης χθες στο Λυκαβηττό! ίσως στο μεγαλύτερο λάηβ της καριέρας του. είναι ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω από τους υπόλοιπους
Καλο ειναι αυτο οτι συνεχιζει σε φορμα,εχει δωσει και 2-3 βιντεοσυνεντευξεις προσφατες κατι που δεν το συνηθιζει.Δεν καταφερα να παω στις 18/09 στη μονη λαζαριστων.
8 Φεβρουαρίου στο Floyd.
Ελπίζω σε επανάληψη ή και καλύτερη εμφάνιση από πέρσι στον ίδιο χώρο
Θα τον δω 31/01 στο Block33,το νεο υλικο ειναι συναυλιακο και δενει καλα με τα παλαιοτερα,οπως και τα visuals του Κεχαγια στην οθονη στο stage.
με τρώει κι εμένα να ανέβω. αν ήταν Σάββατο θα ήταν πιο εύκολο ρε γαμώτο
Μικρός ο χώρος,το αδιαχώρητο ελέω και sold out,είπε το Τι Περιμένουν,το Συμμορίες Της Ασφάλτου,δεν είπε το Ένα Παραξενο Τραγούδι παραδόξως,το έχει πει βέβαια στο WE.
Πολύ καλός ο ήχος,ήμουν αρκετά πίσω βέβαια αλλά τον Παυλίδη τον ακούγαμε κρύσταλλο,μόνο σε 2-3 κομμάτια θάφτηκαν λίγο οι κιθάρες αλλά συνολικά ήταν oκ.
Και αύριο να επαιζε παλι,θα ξαναπήγαινα,ωραίο ότι έβαζε στο video wall να δείχνει μαζί με τις εικόνες και τον Παυλίδη αλλά είχε η εικόνα μια μικρή καθυστέρηση και φαινόταν λίγο out of sync με τον ήχο.
Το Γκωγκεν live είναι δυνατό κομμάτι.
Και στο Release ρε Παυλίδη,μεσα σε όλα είσαι τελικά.
Release!