Θρησκευμα: Χεβυμεταλας?

παιδια σιγα σιγα ας το παιξουμε και προφητες και να αρχισουμε να γραφουμε και κανα ευαγγελιο για το μεταλ:lol::lol::lol:

καθόλου άσχημη ιδέα αν κ οι πρώτες σελίδες έχουν ήδη γραφτεί ! (βλ. Sabbath , NWOBHM) :stuck_out_tongue:

δικιο εχεις.ηδη λαβαμε την επιφωτιση.τωρα πρεπει να συνεχισουμε να τη διαδιδουμε

τώρα π το σκέφτομαι έχουν γραφτεί όλα σχεδόν τα κεφάλαια ! το μόνο π μένει είναι η αποκάλυψη ! θα γυρίσει μετά από χρόνια ο ΝΤΙΟ κ θα μας πει … τι κάνατε την μουσική κληρονομιά π σας άφησα ; ήρθε η ώρα της κρίσης … Heaven & Hell !

πλάκα , πλάκα …

[SPOILER]ο χριστός πέθανε στα 33,5 του χρόνια ! (υποτίθεται)
ο DIO στα 67 = 2 * 35,5 !!!

ρε μπας κ πρέπει να κάνω καμία θρησκεία να χεστώ στο τάληρο ? άσε π σαν πρώτος προφήτης θα έχω το προνόμιο να δω όλους τους αγίους μαζεμένους … FANTASTIC FOUR , MAIDEN , MOTORHEAD etc… α ρε πουτάνα !!!
:lol::lol: :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

όλα τα χιουμοριστικά τα λέω με πλήρη σεβασμό στο πρόσωπο του DIO ! 8)

λες τελικα να φερει ο dio την αποκαλυψη της μεταλ και να κριθουμε ολοι μας?καλυτερα να αρχισω να ακουω μονο dio,black sabbath(την περιοδο που ηταν αυτος) και rainbow μπας και εξιλεωθω.

μα το θέμα δν είναι να ακούς τις μουσικές του / διδαχές του (τυπολατρεία) αλλά να δημιουργήσεις κ εσύ μουσική π είναι εφάμιλλη του έργου του !

ναι ήμουν καλός στα θρησκευτικά και κάνω κ καλούς παραληρισμούς ! :stuck_out_tongue:

πατερ καθοδηγησε με.δειξε μου τον δρομο

προφήτης παρακαλώ … :stuck_out_tongue:

[FONT=“Times New Roman”]
[SIZE=“1”]NWOBHM [/SIZE]
[SIZE=“2”]NWOBHM [/SIZE]
[SIZE=“3”]NWOBHM [/SIZE]
[SIZE=“4”]NWOBHM [/SIZE]
[SIZE=“5”]NWOBHM [/SIZE]
[SIZE=“6”]NWOBHM [/SIZE]
[SIZE=“7”]NWOBHM [/SIZE]
[/FONT]

[SIZE=“6”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝ ![/SIZE]

ηδη αρχισα τις αμαρτιες μου.πως περιμενω να εξιλεωθω?

ακολούθησε τα πρώτα βήματα του κυρίου !

μάθε ντραμς έχοντας σαν πρότυπο τον Cozy Powell !

ειχα αρχισει πιο παλια με μπασο και το παρατησα.λες να ξεκινησω με την ντραμς!

κοίτα ! ο DIO ξεκίνησε με ένα πνευστό , ( δν θυμάμαι ποιο :-s ) και μετά συνέχισε με μπάσο κ τέλος φωνή … απλά σ προτείνω ντραμς … γτ δν υπάρχουν κ πολλοί ντραμερ στην πιάτσα :stuck_out_tongue:

και οι μπασιστες ειναι πλεον ειδος προς εξαφανιση

μπα ! έχω στοιχεία !

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=751&page=28

εισαι και πολυ προφητης τελικα.

αμαρτησα ,που μπορω να παω να εξιλεωθω?

Βάλε να ακούσεις Heaven and Hell και μερικές κλασσικούρες ακόμα και νομίζω πως θα είσαι οκ!!!

κι εγω αμαρτησα και πολυ βαρια μαλιστα…

τι κανω τωρα?

Εξομολόγηση σε μια αφίσα του Lemmy και ανάγνωση του Ace of Spades 4 φορές!!!

προσευχομαι στον ντιο τωρα που ειναι εκει πανω μπας με ακουσει και με συγχωρεσει και ολη μερα χτυπιεμαι στο ονομα του λεμμυ…αρκει ?