Θρησκευμα: Χεβυμεταλας?

Νομίζω πως είσαι πολύ καλά φίλε/η μου!!! :smiley:

astaldo αν πηγαινε σε εμενα ειμαι φιλη:)

Ναι σε σένα πήγαινε :slight_smile:

Ε τότε με την βοήθεια του τρισμέγιστου Lemmy οι αμαρτίες σου θα συγχωρεθούν!!! :papas::papas:

ευχαριστω συναδελφε μεταλα νασαι καλα

Τα σέβη μου :lol:

τσ τσ τσ αδελφέ εν μέταλ … τι συνάδελφε ? είμαστε όλοι ίσοι μπροστά στον DIO αδελφή μου …

εχεις δικιο αδερφε δισκοβολε

αδερφια μου να ακουτε ολοι σας τον προφητη diskovolo.ειναι σοφος και ξερει καλυτερα απο ολους μας.μετανοειτε για να λαβετε την Χαρη του Κυριου.τον DIO εννοω

προσευχομαι σε εσενα νιο για να λαβω την χαρη σου

η προσευχη ειναι η αρχη της καθοδηγηγης προς τον δρομο της μετανοιας

αν γραψω ολους τους στιχους του don’t talk to strangers καμια 10 φορες λετε να εξιλεωθω?

μονο ο προφητης μπορει να σου απαντησει σε αυτο

ποιος εστι ο κυριος?

ο προφητης diskovolos

αναμενω απαντηση Δισκοβολος!

nieeeeeeeeeeee θα γινω παπαδια

τεκνα μ ! συγνώμη για την καθυστέρηση , ήμουν απασχολημένος με την κατήχηση νέων μεταλάδων ! ο κύριος μίλησε και κυρίως τραγούδησε ! ο μόνος τρόπος να εξιλεωθείτε είναι να γράψετε όλους τους στίχους-διδασκαλίες της ζωής του ! ( ακόμη και από Ronnie and the prophets ! δν θέλω κλεψιές ! :stuck_out_tongue: ) και να τους διαβάζετε-μελετάτε όλη μέρα ! μόνο τότε θα είστε μέρος του βασιλείου του ατσαλιού !
επίσης η παρουσία σας σε μεγάλα μυστήρια-γιορτές της μεταλοσύνης τύπου φανταστικ 4 - up the hammers θα σας φέρει όλο κ πιο κοντά σε αυτό !

βλακ τουλιπ παπαδιά ? πότε θα μάθεις ? ιερείς είναι μόνο οι JUDAS PRIEST !

εγώ είμαι προφήτης ! αλλά δέχομαι μια ηθική αρωγή στο έργο μου αν προσφέρεσαι ! μπορείς να πλένεις τα ποτήρια :lol: :stuck_out_tongue:

ρε σεις παλι τα ιδια θα λεμε… μια ειναι η θρησκεια…ΠΑΤΡΙΚΙΣΜΟΣ…

αυτη η φωτο ειναι απο τη “σταυρωση”…
κ εγω ειμαι ενας απο τους τρεις original PATRICK’S PRIEST

κ εγώ τα έχω ξαναπεί ! Θάνατος στους άπιστους !

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=803264&postcount=60

όρμα τους Byff ! :stuck_out_tongue:

παλι να πλυνω???δεν λεει δεν λεει…

im gonna …break the law 8)