Παπακαλιατης

Γιατί μας υποτιμάς τόσο;;; :stuck_out_tongue:

Yπαρχει εστω κι ενας που την κανει αυτην τη συζητηση στα σοβαρα τωρα?
Εχετε απαιτησεις απο τον Παπακαλιατη τωρα?
Ειδα το trailer κι απλα γελουσα…
Ο ορισμος της τηλεταινιας φαινεται να ειναι και παιζει κι αυτη η ξενερωτη Μαρινα Καλογηρου…

Λίγα τα λόγια σας για το Μαρινάκι, ε!

εμένα πάντως όσοι γνωστοί μου πολέμιοι το είδαν, παραδόξως δεν τους τρέλανε αλλά και δεν τους χάλασε…

και γώ επιφυλλάσομαι, ούτως ή άλλως τα έχουμε πεί για Παπακαλιάτη, ότι κάνει εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει αλλά για το κοινό που απευθύνεται -και ο ίδιος χωρίς κόμπλεξ το παραδέχεται- είναι καλό και τους αγγίζει…

μια χαρα ταινια ηταν.ισως και πολυ καλη.σιγουρα αγγιζει καποιους περισσοτερο ομως μ’αρεσε το στησιμο της ταινιας,αρκετα πρωτογνωρο για μενα σχετικα με οσα εχω δει απο ελληνικο κινηματογραφο και σε βαζει σε σκεψη η ολη πλοκη…+το κωλαρακι της καλογηρου

σοβαρέψου ρε φελέ, σ’έχουν φάει οι έρωτες ναπούμε

χαχα γιατι ρε μλκ δε μπορει να βγαλει καλη ταινια επειδη ειναι ο παπακαλιατης??

…παίζει νά’ναι καλή η ταινία του…θα την δω στο dvd:):!:

papardelas ο αγαπούλης :p.

Ρε τι είναι αυτά τα πράγματα εν έτει 2013; Να στριμώχνεται και να βρίζεται ο κόσμος όχι για να πάρει το επίδομα από τον ΟΑΕΔ αλλά για να δει Παπακαλιάτη. Προχθες πήγε το αδερφάκι μου κι έφαγε πόρτα, δεν υπήρχε εισιτήριο. Χθες που την είδε η αίθουσα λέει ήταν υπερπλήρης.
Σημεία των καιρών; Αεροπλάνα που ψεκάζουν; Ή περνάμε ακόμα ζάχαρη αλλά κλαιγόμαστε για να μη μας ματιάξουν; :-k

Eδώ ρε συ δεν υπάρχει τραπέζι στα μπουζούκια,μια ταινία στον κινηματογράφο μας πείραξε? Ακόμα και ο Παπακαλιάτης κάνει υψηλή Τέχνη μπροστά στο σκουπιδολόι που λυμαίνεται την νύχτα.
Προχθές μου ρθε ο άλλος και μου λεγε ότι του γκρινιάζει η γυναίκα και τον παρακαλάει να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για να πάνε στον Ρέμο για ρεβεγιόν.
Πρέπει να πληρωθεί και η Υβόννη κάπως.Με λήζινγκ είναι.

Best post για πρώτο 6μηνο του 13. Παρακαλώ πράξατε τα δέοντα και αποκαταστήστε το.:stuck_out_tongue:

Ε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. :stuck_out_tongue: