Παπακαλιατης

Μιλάμε για μεγάλες στιγμές στα τελευταία επεισόδια:):!:

Τι ανατροπη ηταν αυτη στο τελευταιο!!! Καλα παμε…

ηταν μια ανατροπη που μονο ο παπακαλιατης μπορουσε να κλεψει…!

[SIZE=“4”]Παπακαλιάτης: “Σταματώ από την τηλεόραση”[/SIZE]

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό " NITRO", ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά από μια αρκετά κουραστική χρονιά και λίγο πριν δούμε τα τελευταίο επεισόδιο της σειράς “4” μίλησε για όλα όσα, ακούστηκαν για τον ίδιο και την δουλειά του, καθώς και για την απόφαση του να μην ξανακάνει τηλεόραση.

Είπε χαρακτηριστικά " Θα σταματήσω να κάνω τηλεόραση όχι εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών, αλλά εξαιτίας του ότι δεν έχω να πω κάτι πια μέσα από αυτήν. Τη μυθοπλασία στην τηλεόραση τη λατρεύω, όμως δε συμφωνώ πια με τον τρόπο που γίνεται στην Ελλάδα. Η εποχή έχει αλλάξει, και είναι καιρός να δοκιμάσω κι εγώ τον εαυτό μου σε άλλα επίπεδα. Μου αρκεί το ότι ακόμα έχω όρεξη και σχέδια για το μέλλον.’’

Για τα πολλά σχόλια που ακούστηκαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα οποία υποστήριζαν ότι το '‘4΄’ είναι αντιγραφή του “'Brothers and Sisters” ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε.

“Όσοι επέμεναν να συγκρίνουν το 4 με το Brothers and Sisters είχαν αρκετούς λόγους να το κάνουν, αφού έμοιαζε αρκετά, και ιδίως στην αισθητική του. Αυτό που δεν ήξεραν όμως, και που βιάστηκαν να κρίνουν -κομπλεξικά πολλές φορές-, ήταν ότι το 4 δεν ήταν αντιγραφή.”

Όταν ρωτήθηκε για τη σκηνή του αυνανισμού, απάντησε " Τώρα, όσον αφορά τον αυνανισμό, ε μην τρελαθούμε τελείως. Ο αυνανισμός είναι ό,τι πιο φυσιολογικό, πολύτιμο και σταθερό υπάρχει στη ζωή μας. Άμα το κόψουμε κι αυτό, χαθήκαμε!"

http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/276234.html

Έρε τι έχουμε να δούμε σήμερα…ελπίζω να το τελειώσει καλά:):!:

Λολζ, και εγω που νομιζα οτι ειμουν ο μονος σαπιος εδω μεσα που το εβλεπε το ‘4’. Τελικα ειναι κι αλλοι :slight_smile:

Όταν ρωτήθηκε για τη σκηνή του αυνανισμού, απάντησε " Τώρα, όσον αφορά τον αυνανισμό, ε μην τρελαθούμε τελείως. Ο αυνανισμός είναι ό,τι πιο φυσιολογικό, πολύτιμο και σταθερό υπάρχει στη ζωή μας. Άμα το κόψουμε κι αυτό, χαθήκαμε!"

ΤΙ ΛΕΕΙ

[-X

μεγαλη, τιμια και ΑΛΗΘΙΝΗ δηλωση…

E μα τι ψεμματα λεει???Αφου ειναι γνωστο το ρητο “αμα πετυχει η μ&*%^ια τυφλα να 'χει το γα%^$ι…”

Εκτος αυτου το υποστηριζει και ο αδερφοσ του Αρης
http://www.youtube.com/watch?v=iNr82ZP9Nz4

Σαν ‘‘Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι’’ το τελείωσε:):!:

Μονο αυτο. Και κατι που με χαλασε επισης ηταν οτι στα τελευταια εικοσι λεπτα του επισοδιου δεν εβλεπες τιποτα αλλο παρα τον μλκα, και τα υπολοιπα αδερφια χαθηκαν και επανηλθαν παλι στην τελευταια σκηνη.

παπακαλιατη βλεπατε ,τι τελος περιμενατε δηλαδη?

Αμην!:slight_smile:

Βιαστηκες!! Θα κανει κινηματογραφο!!! :lol:#-o

…πόσοι πάνε να δουν Ελληνική ταινία…καριέρα στα βίντεο κλαμπ θα κάνει:):!:

Θα παει να τον δει το κοινο που πηγε και στο Σουλα Ελα Ξανα. Μικρο το κακο.

ρε το Αν λέει τίποτα;;; έχω ακούσει πολλά κ καλά λόγια κ μου κάνει εντύπωση, ακόμα κ από άτομα που τον θάβουν…

Εγώ είδα μία ερωτική σκηνή την ημέρα της πρεμιέρας που την παρουσίαζαν στο δελτίο ειδήσεων και μου ήρθε να γελάσω. :Ρ

Πάντως, η συμπρωταγωνίστριά του είναι πάρα πολύ καλή και από άποψη ομορφιάς και από άποψη ηθοποιϊας, γι αυτή θα αξίζει το έργο. :Ρ

καλά οι ερωτικές σκηνές του ΧΠ δεν ήταν ποτέ το φόρτε του, αν κ έχει γυρίσει κ κάτι ζόρικες (πχ στο δύο μέρες μόνο, καλά την φορμάρει την άλλη αν θυμάμαι καλά), που οι κριτικοί δεν του το συγχώρησαν γιατί είναι αυτός που είναι κ κάνει επιτυχία.

αν κ τον επιβραβεύει το ίδιο κοινό που έκανε το αδιανόητο (κ ανόητο) safe sex επιτυχία, το γεγονός του ότι έχει κόψει τόσα εισιτήρια, δεν πρέπει να είναι τυχαίο. δεν λέω οτι έφτιαξε την ταινιάρα (δεν την έχω καν δει), αλλά φαντάζομαι πως σίγουρα κακό δεν θα είναι. ίσως ειναι κλισεδιάρικο/κλεψιμέικο/υπερβολικό, αλλά κακό δεν θα είναι

Βλέπουν καλά τα μάτια μου? σοβαρή συζήτηση για την καινούργια ταινία του Παπακαλιάτη? Μήπως είστε και σεις του ίδιου τρυπήματος?