Παπακαλιατης

Πάντως το σκηνικό του πνιγμού της ζετάς δούκα (shemale) σ΄εκείνο το σκοτεινό φωτογραφικό στούντιο με τα πολλά νάιλον υπό τους ήχους του marylin manson έβγαζε κάτι το industrial :lol:

Πο,το εχω ηδη χωσει να το δω:p…α ρε Χριστοφορε,παντα βρισκεις τροπο να με στελνεις…

Εννοείς ότι ο Χριστόφορος έκλεψε και το “Παιχνίδι των λυγμών”; :roll:
Δεν έχω δει καθόλου την σειρά οπότε δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, ε.

Mπορεις να σταματησεις να μας ξενερωνεις και να απολαυσεις απλα???:p:p:lol::lol:
Παντα ελεγα πως η Δουκα ειναι ωραιο γκομενετο αλλα με τραβελοφατσα…και τωρα ο παιχτης ο Χριστοφορος nails it…τι να πω…αξιος:lol::stuck_out_tongue:

θα δω το επισοδειο το βραδακι,να παρατηρησω αν οντως εχει καμια σκηνη-καρμπον με παιχνιδι λυγμων,αυτο σκεφτηκα και γω με τη μια:p:lol:

Το απόλυτο ριβιού…το επεισόδιο θα το ξαναδείξει, λογικά Κυριακή βράδυ!

οχι ρε γαμωτο…

και το ειχα αφημενο στο mega αλλα χωρις φωνη…

παω να το βαλω…

EDIT…: ειδα ειδα ειδα ειδα ειδα…

θεικη η σκηνη…
και μουσικουλα μετα ωραια…

γεια σου απαπαπακαλιατη

εμενα μ αρεσει!

ελα μωρε πηρε φορα και το παιζει πολυ , οποια θελει να γαμ$##$ την βαζει σε κυριο ρολο να κανει σεξ μαζι του, και στο τελος στην ρεαλ ζωη κατι τετοιο γινετε , ανωμαλο δραματικος σαικο ειναι… :lol:

Αυτό ακριβώς.

Και όλοι μου’ λέγαν άντε ρε gay κλπ…Και ειδικά σε όλα αυτα τα επισόδια μου που έπαιξε στη σειρά μου το βγάζε πάρα πολύ… Δεν ξέρω τι της έκαναν…

Μουνάρα πάντως… τι να λέμε

Τι άλλη ανωμαλία θα συμβεί σαυτά τα δύσμοιρα αδέλφια:? :slight_smile: :!:

καλο πουστρακι ο παπακα και μεγας ‘κλεφτης’

σειρες της πλακας για τηλεθεατες επιπεδου

ποτε δεν εχω δει να λεει πως οι σειρες του ειανι διασκευες σε ξενες…
η κοπελα μου που βλεπει οτι υπαρχει στο συμπαν μου λεει πως εχει δει την αντιστοιχη ξενη και πως ολα ειναι τα ιδια…

Τα γαμησε ολα το παλικαρι μας χτες με τις ανατροπες…απο εποχες darn knight ειχα να ζησω τετοια κλιμακουμενη αγωνια και ανατροπη της ανατροπης…:p:p:p:lol:

εγω που ειδα και τα δυο χθες…??#-o
δεν μπορουσα να καταλαβω ποιο ειχε περισσοτερο αγωνια…:lol::stuck_out_tongue:
παντως οποιος εχει δει το ξενο οπως η κοπελα μου ξερει τις τρομακτικες ανατροπες…
παμε για οσκαρ λεμε.!!

Μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικός?Εντωμεταξύ το τι γέλιο έριξα όταν έμαθα πως σε κάποια παλιότερη σειρά του στο τελευταίο επεισόδιο ξύπνησε η πρωταγωνίστρια και όλα όσα διαδραματίζονταν σε αυτή ήταν στο όνειρό της…:lol:

παιδια τι εγινε εμαθα, τονε κοψανε;;; τοσο χαλια πηγαινε;;;; δεν το περιμενα…

ποτε τον κοψανε??

Μπαι δε γουει η Ρεα(Μενη Κωνσταντινιδου) ειναι ξαδερφη μου 8)
Καλη ειναι παναθεμα της

για του χρονου…
κριμα!!!

:stuck_out_tongue:

Ξαναέπαιξαν χθες μαζι Παπασπηλιόπουλος - Μονογιού και τα σπάσανε!!!

Έχει φτιάξει πάντως πολύ καλό καστ ο Χριστόφορος. Αν εξαιρέσεις την αφεντιά του και τη γκόμενα - αδελφή του όλοι οι άλλοι είναι ένας κι ένας.