Παπακαλιατης

Μας αρέσει δεν μας αρέσει…

ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΑΤΩ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ:!:

Εγώ πάντως έβλεπα τις κλεψιες από το μακρινό 1998 (τότε που αντέγραφε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ hollywood και όχι αμερικάνικες σειρές). Και δεν τον εκτιμούσα ούτε τότε.

Δηλαδή για να καταλάβω. Όποιος κάνει επιτυχίες στην Ελλάδα δεν είναι ατάλαντος; Άρα όλα τα επιτυχημένα σκυλοκοριτσάκια έχουν ταλέντο επειδή πέτυχαν; Δεν νομίζω… Ο τύπος υποκριτικά (στους δραματικούς ρόλους anyway γιατί παλιά που ήταν κωμικός, όντως έβγαζε γέλιο) και σεναριακά είναι απλά ατάλαντος, δεν πα να έχει κάνει και 105 επιτυχίες σε 300 χρόνια. Εκτός και αν θεωρούμε πως έχει ταλέντο στο να κλέβει σενάρια και να τα μεταφράζει.

Άλα τις και κερατούκλης ο Χριστόφορος;:p:!:

χαχαχα κατά 99% ναι! Σκέψου σε αντίστοιχη πραγματική περίπτωση πόσο μαλάκας θα νιωθε κάποιος που του συνέβαινε το ίδιο πράμα

Για μένα άνθρωπος που έχει κάνει δουλειά μαζί με το Λαζόπουλο δε μπορεί να είναι καλός σε αυτό που κάνει. Αλλά αυτό είναι άλλου… thread Ευαγγέλιο!

Διακρίνω μια προσπάθεια πάντως στο “4” για πιο ισορροπημένη ανάπτυξη και των άλλων χαρακτήρων. Δηλαδή δίνει χρόνο να δούμε και τη ζωή των αδερφών, της μάνας κ.λπ.
Εννοείται ότι τα πιο χάλια επεισόδια ως τώρα είναι αυτά που ασχολείται μόνο με την πάρτη του και τη Σκιαδή…

Δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε, αλλά τη βρίσκω τρελά με το ζευγάρι Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου - Άννας Μονογιού. Ειδικά ο Παπασπηλιόπουλος είναι μεγάλος ηθοποιός, τα λέει! Σε κάνει να πιστεύεις κάθε λέξη που προφέρει. Και η χημεία του σα ζευγάρι είναι εκπληκτική. Είναι οι πιο καθημερινοί, οι πιο “γήινοι” χαρακτήρες στο “4”…

Επόμενο επεισόδιο 18/01/10

Χ1000:wink::):!:

Ο τυπος ειναι γελοιος. Σε ολες τις σειρες που εχει γραψει και εχει παιξει γινεται της πορνης. Ολο πηδημα ρε. Αυτος με την μανα, την κορη, μονο τον φουρναρη δεν εχει παρει.:pΟσο για τους 10 μικρους Μητσους θα μπορουσε να παιξει αλλος τον ρολο του και ακομα καλυτερα.

Dolce Vita?

Ο Χαρης; Μπα… Δεν με κερδισε, μονο τα νευρα μου εσπαγε.

Όντως εκεί έλεγε σπαστικές μαλακίες:):!:

Σαν κωμικός ηθοποιός πάντως μια χαρά είναι. Εμένα μου άρεσε και στους Μήτσους και στην Ντόλτσε Βίτα. Μετά την είδε δημιουργός και έβγαλε όλη την ατάλαντη πλευρά των ικανοτήτων του.

Το πρώτο του ‘‘Η Ζωή Μας Μια Βόλτα’’, ήταν καλό…είχε βάλει το χέρι του και ο Λαζόπουλος στο σενάριο:):!:

Τσεκάρετε αυτό:

[SPOILER]Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας παγκοσμίου φημης ηθοποιός. Μεγάλωσε στις φτωχογειτονιές του Ψυχικού, ενώ λόγω της οξυδέρκειας του κατάφερε να προοδέυσει και να κάνει καριέρα στην Ελληνική τηλεόραση με τεράστια επιτυχία στα 12κάχρονα κορίτσια και με ποσοστό που ξεπερνούσε το 99%.

Τα σενάρια που έγραψε κατα την διάρκεια διαφορων περιοδων της ζωής του αποδείχτηκαν πολύ ενδιαφέροντα. Τελευταίο και καλύτερο δημιούργημα του το, “Δυο μέντες μόνο” το οποίο είχε ως θέμα την δυσοσμία και την άσχημη αναπνοή αλλά και εξιστορούσε επίσης την ζωή ενός άτυχου άνδρα, ο οποίος όμως πάνω στην ατυχία του είχε τις πιο όμορφες γυναίκες και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο μεγάλος σκηνοθέτης -(παύλα), σεναριογράφος -(παύλα) - παραγωγός κλπ. κλπ. Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημιουργεί πάντα κάτι καινούργιο χωρίς επαναλήψεις και χωρίς υποκλοπές από άλλες σειρές. Φήμες μάλιστα λένε ότι η διάσημη σειρά “Τα Φιλαράκια” έχουν ¨διασκευάσει" και έχουν “κλεψει” σημεία από τις σειρές του διάσημου Έλληνα σεναριογράφου.

Απόσπασμα από γνωστη σειρά του “sir” Chris Papakaliatis…

-“Θες να πάμε για μπάνιο”? -“Καλά τρελάθηκες Φίλιππε, το ξέρεις ότι είμαι πολύ μεγαλύτερη σου?” -“Δεν με νοιάζει η ηλικία! ωωχχχ”

Αυτό το ποιοτικό σε έκφραση και λόγο απόσπασμα κάπου εδώ τελείωνει και αυτό γιατί μπαίνουν οι σκηνές χωρίς λόγια.

Η παράθεση αυτού του αποσπάσματος έγινε γιατί αυτός ο διάλογος έχει μείνει στην ιστορία και αποτελέι πηγή έμπνευσης και για άλλους μεγάλους δημιουργούς της ελληνικής τηλεόρασης όπως ο Νίκος Φώσκολος.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για καλή τύχη όλου του κουλτουριάρικου ελληνικού κοινού δεν έμεινε μόνο στην δημιουργία σειρών. Το συνεχές ψάξιμο που τον διακρίνει καθώς και η σοβαρότητα ως επαγγελαματία του έδωσαν το ερέθισμα για τηλεταινίες. Η δημιουργία του το “Τρεις ευχές” ειχε τεράστια επιτυχία στη τηλεόραση. Κανονικά ήταν να παίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά ο Χριστόφορος είπε το “Όχι” ύστερα από πιέσεις και δεν δέχτηκε γιατί ήθελε η ταινία του να παίξει στις αφετηρίες τις οποίες ξεκίνησε δηλαδή την TV. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επίσης έχει πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία και στο θέατρο. Έχει παίξει σε έργα όπως το “Τι ειδε το χρυσοψαρο” όπου και έκανε το χρυσόψαρο, αλλά και το “Ανθρωπινες φωνες” όπου δεν εμφανιζόταν σε κανένα σημείο του έργου. Εν συνεχεία των τρομερών επιτυχιών του ο Χριστόφορος εξέπληξε κοινό και κριτικούς ως συγγραφέας με το βιβλίο “Δυο κρέπες μόνο”. Εν ολίγοις το μυθιστόρημα είναι μια παραλλάγη της σειράς “Δυο μέντες μόνο”, απλά ο πρωταγωνιστής στο βιβλίο είναι κρεπατζής στην πλατεία Μαβίλλη σε σχέση με την σειρά στην οποία ο πρωταγωνιστής είναι γ****ς της κολλέγιο-γειτονιάς.

Πηγή: Frikipedia[/SPOILER]

:lol::lol::lol:

Σχεδιαγραμμα σχεσεων ενος κλασικου παπακαλιαντικού σιριαλ

[SIZE=“3”]manson21 & ManagerNick[/SIZE]

ευχαριστω…
γελασε το χειλακι μου…

:slight_smile:

Πειραγμένο τρεηλερ παπακ

αστειο - δειτε το

τι θεϊκο που ηταν το βιντεακι!Ειδικα η σκηνη που την παιζει ειναι οοοολα τα λεφτα:D

Όντως ΘΕΙΚΟ:lol3::lol3::lol3::lol3::!:

Σήμερα θα έχουν και τραγούδι το ‘‘Εγώ Κιεσύ Μαζί’’, του Τζιμάκου μαζί με τον Αλκίνοο:):!:

Όποιος δεν είδε το χθεσινό επεισόδιο δεν έχει ιδέα για το μέγεθος του ΓΙΓΑΝΤΟΠΕΛΩΡΙΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Χριστόφορου Παπακαλιάτη:D:D:

Μιλάμε για πολλά γιαούρτια.

Τίτλος επεισοδίου: TRANSFORMATION.
Λόγοι για να το δεις (κατά αξιολογική σειρά): α) Ζέτα Δούκα ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ
β) Πολύ γέλιο
γ) Παναγιώτα Βλαντή
δ) Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Ο μεγάλος αδερφός του ήρωα, συντηρητικός και λογικός, καψουρεύεται μια υπεργκόμενα (Ζέτα Δούκα) που εδώ και τρία επεισόδια του κάνει τσαλίμια και δεν του κάθεται.Τελικά με τα πολλά αποφασίζει να του δοθεί και γυμνώνεται εμπρός του πίσω από ένα διάφανο παραβάν, αλλά ο έκπληκτος αδερφός με γουρλωμένα μάτια ανακαλύπτει ότι λόγω απεργίας των πλαστικών ιατρών του ΕΣΥ η τύπισσα έχει ξεχάσει να ξεφορτωθεί τη …μαλαπέρδα της!!! Τότε τα παίρνει, τυλίγει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και την πνίγει#-o#-o#-o#-o#-o#-o
ΘΕΟΣ ο Χριστόφορος αλλά ξέχασε να βάλει στο soundtrack του επεισοδίου κομμάτια από το Transformer (Lou Reed) και το Trans (Neil Young).

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ!!!:lol::lol::