Παπακαλιατης

κούδος του μάνος

σταματηστε να αλληλογλυφεστε!:stuck_out_tongue:

σας εχει επηρεασει ο Παπακαλιατ![-X

Εγω που δεν βλεπω how I met μπορω να κραζω τον αταλαντο?

ναι αφού έχεις δει μέχρι και μπάρτον, το αξιζεις

γιατι ρε θειο?

ειμαστε λεσερ ρεϊς με Μπαρτον?:-s

Χαλια ο Μπαρτον, αμα τον λεγανε Μπαρτονοφσκι κατι θα γινοτανε

καλα…μην το ξεφτιλισουμε κιολας!

“κουλτουριαρη” δεν τον λες. :stuck_out_tongue:

o μπάρτον μια χαρά γαμάτος είναι κ τον αγαπάμε - το τι θέλω να πω το έχω γράψει 100 φορές, μην γυρνάμε στα ίδια

είδα το επεισόδιο. καλά το αρχίζει, κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τραβήξει πάλι όλο το στόρυ μόνος του, το εύρημα (?!) του μάγειρα κ της κατάστασής του μπορεί να βγάλει ωραία πράγματα κ η Σκιάδη, αν κ παίζει τον ρόλο “γκόμενα σε σήριαλ παπακαλιάτη” το κάνει όμορφα, με μια γλυκύτητα που κερδίζει.

σκηνοθετικά μπάζει, κ κακώς κάνει την σκηνοθεσία ο ίδιος, αλλά το κατάλαβε μάλλον νωρίς κ πήρε καλό διεθυντή φωτογραφίας να του φτιάχνει τα κάδρα - έτσι κ αλλιώς τα πλάνα του είναι στατικά

δεν ξερω ποιους θα κλέψει αυτή τη φορά, αλλά ξαναγράφω πως αν το ίδιο σήριαλ ήταν αμερικανικο θα κάναμε (-τε) ριφρες στα τορρεντ για να έρθει να το δούμε που δεν αντέχουμε

Εγώ πάντως (που η τελευταία αμερικάνικη σειρά που παρακολούθησα πρέπει να ήταν το Babylon 5 πριν από 10-12 χρόνια) έχω να πω ότι τα “Η Ζωή μας μια Βόλτα” και “Κλείσε τα Μάτια” τα παρακολούθησα αρκετά ευχάριστα την περίοδο που βγήκαν. Τώρα δε νομίζω να έχω πια τις αντοχές…

‘‘Η Ζωή Μας Μια Βόλτα’’ ήταν χαλαρά η πιο καλή του σειρά…και με Φιλαρέτη Κομνηνού:!:

Κάτι άσχετο θυμήθηκα τώρα, αλλά άκουσα σε μια μεσημεριανή έκπομπή ότι η σκηνή στο πρώτο επισόδειο του ‘‘4’’, όπου ο ένας αδερφός (με τα ψυχολογικά προβλήματα) κάθεται και την παίζει, ήταν απαράδεκτη και ότι δεν έπρεπε να τη δείξουν και τα σχετικά… Έλεος πότε θα ξεκολλήσουν από τέτοια πράματα στην Ελλάδα ρε πούστη…λες και η μισή Ελλάδα δεν την έχει παίξει ποτέ

Το “κλείσε τα μάτια” ήταν εκείνο που πηδούσε μάνα και κόρη χωρίς να το ξέρει;
Tότε που είχε βγεί και το σύνθημα “Χριστόφορε γερά, γάμα και τον μπαμπά!”;
:lol::p:lol:

Σουήμερ, όλα αυτά τα γερμανικής προέλευσης Εβραϊκά ονόματα έχουν Αμερικανοποιηθεί στην προφορά.
Π.χ. και όλα όσα τελειώνουν σε “…stein” προφέρονται “στην”:wink:

Ναι αλλά τελικά όπως το γράφεις φαίνεται η σειρά να διαιωνίζει την αντίληψη: Eίναι αυτός με τα ψχολογικά προβλήματα που την παίζει, όχι κάποιος που είναι μιά χαρά και έτυχε να την παίξει. :wink:

αυτο με την λογοκρισια δεν μπορω να το καταλαβω.
συμφωνω οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να τα βλεπουν και να τα ακουν μικρα παιδια, λογω της ευαισθητης ηλικιας τους, αλλα ρε μαλακες τα υπονοουμενα, οι αρρωστοι συνειρμοι και τα λοιπα ανωμαλα ειναι ακομη πιο επικινδυνα.
τι υποκρισια ειναι αυτη ρε?

Όχι ρε δεν το’ πα έτσι! Αυτό έλειπε όσοι την παίζουν να χουν ψυχολογικα προβλήματα! Την παρένθεση την έβαλα για να καταλάβουν οι αναγνώστες του τόπικ σε ποιόν χαρακτήρα αναφερόμουν… (Ο συγκεκριμένος έχει δημιουργήσει μια φανταστική γκόμενα, γι’ αυτό είπα ψυχολογικά προβλήματα)

Βαλε “Αερινες Σιωπες” αμα θες Ζετακι.:wink:

Εδω δεν νομιζω να δειξει τιποτα παραπανω απο μπουτι…:lol::lol::lol:

εγω θα του δωσω πιστωση χρονου…8)

Ισως αμα πεσουν τα νουμερα…:stuck_out_tongue:

Αμα κοπει και αυτη η σειρα τοτε καηκε ο Χριστοφορος.:lol::lol::lol:

Μοντε…Προς τι η υπερασπιση του Χριστοφορου?Το εχει αναγκη?Αλλωστε και και πολλοι απο δω μεσα που τον κραζουν τον βλεπουν ανελλειπως.Δεν νομιζω να χρειαζεται να λεμε χοντρα πραγματα.

Δεν θα ειχα προβλημα στη περιπτωση που ειχε καταφερει πραγματα μονος του με το ταλεντο του.Το δικο του ταλεντο και την προσπαθεια του.Πορφανως αυτοο δεν συμβαινει…Απο τη μια ολοι οι ‘‘καθοδηγητες’’ ουρλιαζουν για τον πιο ταλαντουχο νεο και λοιπες πιπες και απο την αλλη αυτος δεν εχει αφησει σεναριο για σεναριο και σκηνοθετικο κολπο για κολπο(επειδη μιλησες για τη σκηνοθεσια) που να μην οικιοποιηθηκε…Προσωπικα και τα παλια του συριαλ εκτος ισως απο το ζωη μας μια βολτα που μ αρεσε οτνα πηγαινα γυμνασιο(!) τα αλλα δεν τα αντεξα για πολυ κυριως λογω σεναριακης βλακειας…

Και μιας και μιλησες για το οτι παλιοτερα δεν λεγαμε τιποτα…Καταρχας δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο και κατα δευτερον παλιοτερα δεν υπηρχε τοσος βομβαρδισμος του ποιος ειναι ο απολυτος ελληνας σταρ(aka δεν υπηρχαν μεσημεριαναδικα)…Εκτος αυτου δεν σημαινει αναγκαστικα οτι η σειρα απο την οποια θα κλεψει οτιδηποτε θα ειναι του ιδιου επιπεδου…Παραδειγμα θα σου φερω το σεναριο…Αντεγραψε το ρε φιλε αλλα κανε και μια προσαρμογη στην ελληνικη κοινωνια και κολτουρα(??) να μην φαινεται τοσο γελοιο…Κοινωνικη σειρα βλεπουμε οχι sci-fi.

Εν κατακλειδι θεωρω τραγικο σε μια εποχη που ο ελληνικος κινηματογραφος νοσει να υμνουμε(η εστω να ανεχομαστε βουβα να μας υμνουνε) παπακαλιατηδες,μακρυπουλιες,αθεριδηδες και καγιες ενω παραλληλα αλλοι αγνωστοι στο ευρυ κοινο σκηνοθετες(στην τηλεοραση ελαχιστες προσπαθειες ενταξει…) το παλευουν πραγματικα και αναγνωριζονται μονο απο 5-10 γραφικους ψευτοκουλτουριαρηδες…
ΥΓ.οχι δεν εχω προσωπικα με τον παπακ…Ισα ισα σε 10 μικρους μητσους και ντολτσε βιτα εδινε ρεστα…
ΥΓ2.Δεν εχω συγγενη η φιλο καποιον ασημο σκηνοθετη:P

Xωρίς κι εγώ να θέλω να τον υπερασπιστώ, γιατί στην τελική στην πέτσα μου δεν είναι και φίλος μου ούτε και τον αγαπώ, πιστεύω ότι οι επόχες που όλοι αποθεώναν τον Χριστόφορο ανήκουν πλέον στο παρελθόν…

Δηλαδή ενώ στις μεσημεριανές που ανέφερες, κλασσικά η Χ παρουσιάτρια για να κρατήσει τους τύπους θα πει: o Xριστοφόρος μας, το παιδί μας, με τις ωραίες δουλείες του κτλ όλοι οι άλλοι πανελίστες θα τον κράξουν και θα τον πουν αντιγραφέα κλπ…

Το ίδιο συμβαίνει και στις διάφορες παρέες συνομιλίκων μου, και μικρότερων μου…

Εκεί δηλαδή που καταλήγω είναι ότι ο παπακαλιάτης δεν είναι ο πλέον Θεοποιημένος ζεν πρεμιέ που’ ταν κάποτε…

Τώρα για ποιο λόγο χτυπάει 25άρια τηλεθέαση, αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις υπόλοιπες εξίσου μαλακίες που προβάλονται εκείνη την ώρα…Και ναι χαίρομαι που το Next Top Model τον πίνει μέχρι στιγμής…(ασχετά με τον αν έχει ωραίες γκόμενες)