Με όλα αυτά που λέτε για τον παπακαλιάτη συμφωνώ πάνω κάτω…απλά προσωπικά προτιμώ τις σειρές του (όχι το ταλέντο του) από κάτι λάκηδες γλυκούλιδες, πολυκατοικίες, βέρες στο δεξί και κάτι οικογενειακά που τα θεωρώ απίστευτα βαρετά, χαζά (ναι ξέρω και ο παπακαλιάτης είναι χαζός. οκ :P), και συνηθησμένα στην Ελλάδα…Και που στην τελική και αυτά είναι τρελές αντιγραφές από ξένα και μη πω αποτυχημένες…
Το ίδιο βαρετά, χαζά και συνηθισμένα είναι και του παπακαλιάτη.
Ναι οκ ισχύει (το πα μάλιστα ότι είναι χαζός)
Στο τελευταίο ποστ είπα ποιο σκατό προτιμώ εγώ απ’ τα υπολοιπα:P
ο παπακαλιατης εχει την εξυπναδα της γρηγορης σκηνοθεσιας-μονταζ γιαυτο και δν βαριεσαι να το βλεπεις
καταταλλα[-X
το γελοιο ειναι πως στο συμπαν του κανεις δν παιρνει 700ε
και εννοειται ολες οι γκομενες ειναι πενταμορφες
παντως ομορφη ξεομορφη η μακρυμπουτια
θα το φαει το κερατο:p
Περίμενα να δω κάνα βυζί κάνα κώλο από το Ζετάκι αλλά [-X
Αποτυχία.
…να στηρίξω τον δημιουργό να γίνει τζέρτζελο ή τζάμπα τα ποστ…?
Ο κύριος αυτός πάντα την “γλύτωνε” με συμμετοχές από κορυφαίους ηθοποιούς (Κομνηνού, Μπαζάκα, κλπ) καθώς και με πολύ ακριβές παραγωγές. Πόσο βύσμα πρέπει να έχει για να κάνει ακόμα το ίδιο??? Και για πόσο ακόμα θα τα “τσεπώνει”? Και γιατί συγκεκριμένα από το Μέγκα?
Ωραίο πάντως το σκηνικό, χθές στη βροχή, φορώντας γυαλιά ηλίου!!! :lol:
Οσο τραγικος και αταλαντος παντως ειναι,αλλο τοσο εξυπνος…δεν το παιζει κουλτουρα–ψαγμενος και δεν το κρυβει,γραφει μλκιες για κοριτσακια και γενικα,αντιγραφει,κανει δειχνει,ρανει,αλλα καθε φορα που κανει σηριαλ,τα νουμερα που θελει να πιασει τα πιανει…
παρουσιαζει συνεχεια ενα μη ρεαλιστικο κοσμο,που σιγουρα αυτοι που τον γουσταρουν ξεδινουν και ξεχνιουντε απο την τελειως διαφορετικη πραγματικοτητα που βιωνουν…
ουτε γω τον παω γενικα,προς θεου δλδ,δεν θα εκανα αυτα που κανει αν ειχα τη δυνατοτητα να γυρισω μια σειρα δλδ,αλλα σε αυτο το θεμα,καλως ή κακως οφειλω να του το αναγνωρισω…τετοιο κοινο τον βλεπει,το ξερει και το εκμεταλευεται με τον καλυτερο τροπο…δεν ειναι τυχαια ουτε τα νουμερα,ουτε τα καστ που μαζευει(η αφροκρεμα των νεων ζεν πρεμιε που καθε κοριτσακι ή νεαρος λιωνουν να τους βλεπουν)…
Παιδιά όποιος θέλει να μάθει την συνέχεια της σειράς ας δει το Αμερικάνικο “Brothers And Sisters”, αντιγραφή καραμπινάτη Α ρε Παπακαλιατη με τα εμπνευσμένα σενάρια σου :lol:
Περιμενεις κι ο μεσος τηλεθεατης να εχει ανωτερους προβληματισμους;
(Τα λευκα απο χαμω τα σβησα, ντροπη κιεσχος[-X)
To ξαναέχει! Τώρα τώρα τώρα! Βάλτε μέγκα γρήγορα καλέ.
Μπα…προτίμησα…Headbangers Ball:p:!:
μαρέσει που τις αμερικανοπαπατζες τύπου how i met τις καταπίνουμε κ μας πειραξε ο χριστόφορος κ η “ατεχνία” του…
νταμπλ
ο παπακ πληρώνει το άνοιγμα του κοινού στην αμερικανική τηλεόραση. όσο έβλεπε μόνο αυτός αμερικανική τηλεόραση - κ την αντέγραφε κ ανάλογα, το κοινό τον εκτιμούσε. τώρα με το ιντερνετ κ τις αμερικανικές σειρές να παίζονται στην ελληνική τηλεόραση όλοι θυμήθηκαν ότι αντιγράφει - κ τι έγινε !>? λες κ το ελληνικό κοινό έχει μεγαλώσει με ταρκόφσκι, κισλόφσκι κ πομπόρσκι για να ξέρει τι βλέπει.
ερμηνείες ? ναι οκ, ο ίδιος είναι μέτριος, αλλά δεν θεωρώ ότι χειρότερος από οποιονδήποτε έχει παίξει στα φιλαράκια…
σενάριο ? κλέβει, αλλά το ξαναγράφω: όσο το κοινό δεν το ήξερε, το κατάπινε. κ σιγά τι κλέβει. μια κλισε ιστορία έχει που την επαναλαμβάνει γιατι έχει τυποποιηθεί όπως όλοι στην ελ τηλεόραση
μουσική/σκηνοθεσία/παραγωγή : είναι από τους κορυφαίους, ας μην γελιόμαστε
πάντως αναρωτιέμαι γιατι πρέπει να δούμε πχ 4 σεζόν how i met your mother, για να καταλάβουμε ότι η σειρά δεν τραβάει κ μας πειράζει ο παπακαλιάτης
montecristo
νταμπλ
ο παπακ πληρώνει το άνοιγμα του κοινού στην αμερικανική τηλεόραση. όσο έβλεπε μόνο αυτός αμερικανική τηλεόραση - κ την αντέγραφε κ ανάλογα, το κοινό τον εκτιμούσε. τώρα με το ιντερνετ κ τις αμερικανικές σειρές να παίζονται στην ελληνική τηλεόραση όλοι θυμήθηκαν ότι αντιγράφει - κ τι έγινε !>? λες κ το ελληνικό κοινό έχει μεγαλώσει με ταρκόφσκι, κισλόφσκι κ πομπόρσκι για να ξέρει τι βλέπει.
ερμηνείες ? ναι οκ, ο ίδιος είναι μέτριος, αλλά δεν θεωρώ ότι χειρότερος από οποιονδήποτε έχει παίξει στα φιλαράκια…
σενάριο ? κλέβει, αλλά το ξαναγράφω: όσο το κοινό δεν το ήξερε, το κατάπινε. κ σιγά τι κλέβει. μια κλισε ιστορία έχει που την επαναλαμβάνει γιατι έχει τυποποιηθεί όπως όλοι στην ελ τηλεόραση
μουσική/σκηνοθεσία/παραγωγή : είναι από τους κορυφαίους, ας μην γελιόμαστε
πάντως αναρωτιέμαι γιατι πρέπει να δούμε πχ 4 σεζόν how i met your mother, για να καταλάβουμε ότι η σειρά δεν τραβάει κ μας πειράζει ο παπακαλιάτης
λοιπον, σε μερη, συμφωνω με την αναλυση/απορια σου, ειδικα στο “γιατι τον Παπακαλιά και οχι τα υπολοιπα σκατα”.
Αλλα ΟΚ…πρεπει να πω το κοντο μου!
[ul]
[li]Πρωτον αν ειχαμε μεγαλωσει με ολους αυτους, δεν θα μιλουσαμε σε φορα στο νετ για Παπακουλατη, να μη σου πω οτι παιζει να μην ημασταν ελληνες[/li][li]Δευτερο, οκ τα φιλαρακια ηταν τοταλι ανκουλ μεχρι καποια εποχη και μετα εγιναν οχετος που διαθετει ολα τα καλα/εξυπνα κλισε του αμερικανικου σιτκομ.Ομως μη συγκρινουμε τετοιες σειρες με τον Παπακαυλιά γιατι ακομη και ο πιο αταλαντος εκει μεσα" τον εχει"![/li][li]Τριτο…ΚΟΡΦΥΦΑΙΟΣ!!!συμφωνω,ΑΝ μιλας για αμπαλλοσυνη… Μην ξεφτιλιζομαστε.Το οτι δεν υπαρχουν αλλοι να τον “τρεξουν” ( ισως γιατι δεν παρακολουθω και δεν ειμαι ¨ενημερος") ΔΕΝ τον κανει και παιχτουρα![/li][li]Τεταρτο,δεν εχω ιδεα για τη σειρα που αναφερεστε (πως γνωρισες τη μανα μου) αλλα σιγουρα δεν ειμαστε για να κραζουμε αυτους (που στην τελικη ειναι και εισαγομενοι και προοριζονται για αλλα ΖΩΑ) αλλα τον βλακα που ως κλασσικος αταλαντος αναμασα και το παιζει και κυρία!![/li][/ul]
κορυφαίος στην ελληνική τηλεόραση. ναι. εμπορικά κορυφαίος ? κουτσομπολίστικα κορυφαίος ? όπως θες πες το
ένας άνθρωπος που κάνει τόσες επιτυχίες, ατάλαντος ΔΕΝ είναι. κλέφτης, έμπορας, πονηρός, όπως θες πεστον. ατάλαντος δεν είναι
ερμηνευτικά δεν τον έχει κανένας από τα φιλαράκια - κανένας. μόνο ο ντάνι ντε βίτο, για το 1 επεισόδιο που πραγματικά με έριξε από τον καναπέ. κ το γεγονός ότι μετά κ κατά τη διάρκεια των φιλαρακίων, όλοι τους δεν υπάρχουν πουθενά αλλού (δες ταινία με τα μέλη του καστ κ θα δεις) το αποδεικνύει
ο παπακ πληρώνει ότι πληρώνουν κ οι ελληνικές μεταλ μπαντες. ή θα τον υπερεκτιμήσεις ή θα τον υποτιμήσεις. μέση οδός δεν υπάρχει
αναφέρω τη συγκεκριμένη σειρά γιατι μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν να έχει κάνει κοιλιά εδώ κ 2,5 σεζόν κ παρόλα αυτά να την βλέπουμε (εγώ την έκοψα) κ να λέμε ότι στο 10ο του 4ου κύκλου, στο 3.14 έχει μια αστεία φάση…
ταλενταρα δηλαδη στην "απ’εξω’…ΟΚ, και παλι ηθοποιαρα δεν ειναι.
Ναι…ο ΝτεΒιτο ηταν σιγουρα καλυτερος του…αλλα σε παιζω με το χαρτι του Ζβιμμερ…ο ανθρωπος κανει χρονια θεατρο στο Λονδινο και εχει αποδειξει οτι δεν ηταν γλαστρα.Επισης, ακομη και στις “φορμες” που ειχαν ολοι τους σαν χαρακτηρες, Ο Παπακλαιατης δεν ειναι αμποβ.
Αν ειναι να κανω στον παπακαλαια οτι και στις ελληνικες μπαντες ΑΣ ειναι!Πρεπει να μαθουν καποια στιγμη!
Ειλικρινα,δεν εχω ιδεα για τη σειρα αυτη…αλλα οκ, σιγουρα δεν θα ειναι το μονο σιτκομ που το παρακολουθει κοσμος ενω εχει κανει εδω και καιρο κοιλια.
Bolt Thrower to the world ΡΕ!
o σουήμερ παίζει λες κ έχει πάθει εγκεφαλικό
θέατρο έχει κάνει κ ο σεφερλης
εδιτ: σβημερ = σουημερ ή μπερδεύτηκα ?
Ο Σεφεερλιιι…γεγονο…αλλα οκ μπορεις να συγκρινεις το ΤΙ ανεβασε ο καθενας!(και ναι, εχει ολιγη απο εγκεφαλικο )
Εγω τον λεω Σ(ζ)βιμερ… (νομιζω πως ετσι παει το sch-w-immer)
obviously we both have opinions of our own!
δεν θελω να ασχοληθω αλλο με τα κουλαδια!
Καλη σας ημερα!
Quoted for truth.