Ελληνοφρένεια

Λοιπόν ανοίγω το θρεντ γιατί την γουστάρω απίστευτα την εκπομπή και νομίζω πως είναι η μόνη σατιρική κίνηση η οποία στέκεται στο ύψος της. Βρίσκω τα σχόλια τους πάρα πολύ εύστοχα, τον τσολιά-νεοέλληνα-οπαδό υπερήρωα ολκής και τα βιντεάκια με τους πολιτικούς υπεράνω όλων. Βέβαια δεν είναι για Πασοκ,Νδ τύπους καθώς τους ξεφτιλίζουν καθημερινά. Στις 20:45 στο σκαι και έχουν και εκπομπή στο ραδιόφωνο.

ellinofreneia.blogspot.com/
www.ellhnofreneia.gr/

εχεις δικιο για το οτι ειναι η μονη σατιρικη εκπομπη που στεκεται στο υψος της αφου ο λαζοπουλος κανει πια εκπομπες γιατι πρεπει να κανει εκπομπες καθαρα επαγγελματικα(η ετσι φαινεται τουλαχιστον) ενω οι ραδιο αρβυλα ενδιαφερονται για το χαβαλε και για να προκαλουν.

Μέσα στις χειρότερες εκπομπές που μπορεί να δει κανείς, για πολλούς και διάφορους λόγους.

  1. Το να βγάζεις μία εκπομπή με αποσπάσματα από ότι βλέπουμε στη τηλεόραση και εσύ απλά να προσθέτεις κάποιο και καλά έξυπνο τίτλο από κάτω, είναι κάτι που μπορεί να κάνει και το 15χρονό ξαδελφάκι μου. Γιατί ακριβώς πρέπει να κάτσω να παρακολουθήσω κάτι τόσο ρηχό?

  2. Το μόνο στοιχείο πραγματικής σάτιρας στην εκπομπή είναι ο τσολιάς, ο οποίος είναι το χειρότερο κομμάτι της εκπομπής. Μόνο που αν, το να βλέπουμε ένα τύπο ντυμένο εντελώς γελοία να κάνει ότι ηλιθιότητα του κατέβει στο κεφάλι, είναι αρκετό για να γελάσουμε, τότε έχουμε ακριβώς ότι τηλεόραση μας αξίζει.

ας εχουμε σατυρα στην ελλαδα και ας ειναι και απο το 15χρονο ξαδερφακι σου

Μα δεν έχουμε σάτιρα. Δεν είναι σάτιρα αυτό. Κάτσε να παρακολουθήσεις λίγο κάποιες εκπομπές σαν το Daily Show ή κάποια σόου του George Carlin και μετά συζητάμε κατά πόσο είναι εκπομπές σαν την Ελληνοφρένεια ή την εκπομπή του Λαζόπουλου άξιες για να θεωρούνται σατιρικές.

Ένα δίκιο το έχει ο πυραμίδας, βέβαια η ραδιοφωνική εκπομπή είναι κλάσεις ανώτερη από την τηλεοπτική.

Ο τσολιάς είναι μια καρικατούρα του αγράμματου, απαίδευτου, βλάκα, οπαδού, νεοέλληνα κάφρου που δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση και μιλάει πάντα συνθηματικά και γηπεδικά.

Τα σχόλια που βάζουν στα βιντεάκια ή στους τίτλους τέλους το 15χρονο ξαδερφάκι σου δεν μπορεί να τα κάνει. :p

Εντάξει, τα περάσματα/σκηνές με τον τσολιά κι εγώ τις βαριέμαι λίγο όταν κρατάν πολύ ώρα, αλλά όταν πάει και βρίσκει πολιτικούς και τους κοροϊδεύει στα μούτρα ξέρω γω είναι όλα τα λεφτά!

ακριβως αυτο!!κατα τ’αλλα σαν εκπομπη μου βγαζει πολυ γέλιο και ειδικα στις σκηνες που αντικαθιστουν τα χερια!!!

Δεν βλεπω την τηλεοπτικη εκπομπη, αλλα κατι κλιπακια ηχου απο το utube τα εχω λιωσει.

-Πως λεγεστε κυριε?
-Στρατος
-Στρατος τι?
-Στρατος Τζωρτζωγλου

χαχαχα
χχαχαχαχαχ

MY NAME IS BOTCH…JANE BOTCH!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θεικη εκπομπη με πολυ ευστοχα και εξυπνα σχολιακια και θαρραλαια(θα τολμουσα να πω) κριτηκη…μιλαμε για ξεμπροστιασμα…και φυσικα οχι με τον ηλιθιο τροπο(εως και χυδαιο) που το κανει πλεον ο Λαζοπουλος
και η ραδιοφωνικη εκπομπη ακομα καλυτερη…

Προχτές είχαν βάλει τους Λυριτζή-Οικονόμου να συνδιαλέγονται με Άραβα :!:δημοσιογράφο στο κέντρο της Αθήνας ώστε και καλά να τους πληροφορήσει για τα τεκταινόμενα :stuck_out_tongue:

Φάνη Πάλι :p

Ο Καταλληλότερος
Ο αδελφός του άδωνι

ΘΕΟΙ:lol:

η ραδιοφωνικη σας χωνει ολους. ψαξτε εκπομπη με αδωνη.

και κρατηθηκε ο αδωνης…?
τρομερο…

[SIZE=“5”]ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΔΩΝΗ[/SIZE]”:lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8-oA89OxLak

εδω με τον τσιπρα…
ωραιος ο τσιπρας…
εκανε και αυτος την πλακα του…
nice…8)

H ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τον “Δούρειο Ήχο” του Πανούση είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα από πλευράς σάτιρας. Τηλεοπτικά κάνει πολλές κοιλιές. Καλαμούκης-Αποστόλης είναι τρελό δίδυμο.

Την τηλεοπτική έχω σταματήσει να την βλέπω, αλλά η ραδιοφωνική είναι στο καθημερινό μου πρόγραμμα.

υπάρχουν πουθενά επίσημα και οι εκπομπές του Δούρειου Ήχου; Αν υπάρχουν ανεπίσημα, στείλτε μου ένα πμ please :oops:

Το πήρες…