σχετικα γνωστο, αλλα τα σπαει :D¨http://www.youtube.com/watch?v=VatLAYfTQ6s
__Βρε ουστ από 'κει! Χαχαχα :lol: Είσαι οφ-τόπικ αλλά δε θα πέσω στην παγίδα σου να σου πω “το θέμα είναι να βάζουμε μόνο ντουέκτο αγοράκια με κοριτσάκια”. . :lol: :lol:
__Ναι εν τω μεταξύ όσο πας το βελτιώνεις, Giant Squid feat Anneke! 8) …πω ρε γμτ, πρέπει να τον πάρω κάποια στιγμή αυτόν τον δίσκο! όχι τίποτα, αλλά δε το κατεβάζω για να μη μου χαλάσω την ακρόαση αλλά όλο και αναβάλλω την αγορά του! :lol:
Έλα ρε! Μου είχε ξεφύγει εντελώς πως υπήρξε τέτοια εκτέλεση! Με τη φωνή του Tate το κομμάτι ανεβαίνει σίγουρα πολλά επίπεδα!
Ε, για τη Λίτσα δεν χρειαζόμασταν αυτό, τα ακούσαμε και τα είδαμε και το καλοκαίρι στη Μαλακάσα…
Nick Cave + Kylie Minogue - Where the wild roses grow …
Για να συμπληρώσω μερικά που μου αρέσουν:
Neil Tennant and Dusty Springfield - What Have I Done to Deserve This?
Cher and Sonny Βοnο - I Got You Babe
Eros Ramazzotti and Cher - Piu Che Puoi
Moby and Mylene Farmer - Slipping Away (Crier La Vie)
Neneh Cherry and Youssou N?Dour - 7 Seconds
Elton John Kiki Dee - Don’t go Breaking my Heart
Και πολλά από Meatloaf…
frank and nancy sinatrta - something stupid
the beatles - because (το ξερω , ειναι τρια ατομα αλλα και παλι ειναι ωραιο)
λατρεία ο Meat Loaf.
X - True Love Pt. 2
http://www.spike.com/video/x-true-love-part-2/2788574
Λατρεύουμε βιντεάρα και τραγουδάρα. Υπερκαυλερό.
Λυπάμαι κύριοι, χάσατε όλοι. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, στο δρόμο για την έξοδο σας περιμένει το αναμνηστικό σας δωράκι. Το μεγάλο βραβείο πάει στο Γράκχο γιατί μόνο εκείνος θυμήθηκε το best of the best ντουέτο.
Led Zeppelin - The Battle of Evermore
Σβήνει οποιοδήποτε άλλο ντουέτο.
Επίσης όλα τα ντουέτα του πολλ τα σβήνει με ευκολία το Suite Sister Mary (αυτό ευτυχώς αναφέρθηκε από αρκετούς). Κερδίζει με το σπαθί του τον τίτλο του καλύτερου μαίταλ ντουέτου.
Από το πολλ ξεχωρίζει άνετα το Some Velvet Morning.
Επίσης εύφημος μνεία σ’ ένα ντουέτο που δεν διεκδίκησε ποτέ μελοδραματικές δάφνες, αχ τί ευχάριστη αλλαγή. Dropkick Murphys - The Dirty Glass. Τεχνικά είναι φωνητικό menage-a-trois, αλλά ο lead singer λέει μόνο δυο-τρεις γραμμές και το κομμάτι ουσιαστικά οδηγείται από το ντουέτο του “καλού” τραγουδιστή των DKM με την κοπελιά, άρα είμαι ον τόπικ. Ατελείωτο fun και τίποτα άλλο από ένα αγαπημένο συγκρότημα.
θέλω τουλάχιστον το αναμνηστικό μου δώρο και επιφυλάσσομαι για τα κριτήρια που σε έβγαλαν νικητή
Τί κάνεις λέει, επιφυλάσσεσαι για τα κριτήρια;
LED
ZEPPELIN
THE
BATTLE
OF
EVERMORE
Τί δεν καταλαβαίνεις; :-k:-s
Με νιώθεις!
Επίσης έχω να κάνω μια σοβαρή διόρθωσαη στο
Lita Ford, Ozzy Osbourne- If I close my eyes for ever
Ετσι θα έπρεπε να είναι εξ αρχής το κομμάτι:
έντιτ
Συμπληρώνω δικές μου επιλογές
Ακόμη μια ψήφο στα:
Nick Cave and Kylie Minogue- Where wild roses grow
Nick cave and PJ Harvey- Henry Lee
Ben Moddy and Anastasia- Everything burns (που το θυμηθήκατε? :p)
Seether and Amy Lee- Broken
Θα έλεγα πολλά από τα κομμάτια των nightwish αλά απότι διάβασα στο αρχικό ποστ θα φάω ξύλο
Θα τολμήσω όμως να μιλήσω για πολλά κομμάτια των Haggard
Εδώ να πώ και μία αποτυχία…
χαχα!τώρα το είδα αυτό!
Σε ευχαριστώ (έστω και καθυστερημένα) Χρήστο!
Εννοείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα ντουέτα και όχι μόνο εξαιτίας του Ville…
Πάρα πολύ σωστή παρατήρηση!
όπως και το this mess we’re in της pj harvey που αναφέρθηκε!
nick cave & kylie minogue-where the wild roses grow
within temptation feat.keith caputo-what have you done
within temptation feat.anneke van giersbergen-somewhere
anastacia feat.ben moody-everything burns
ville valo & natalia avelon-summer wine
sarah brightman - botchelli : time to say goodbye :roll:
και φυσικά το καταπληκτικό που αναφέρθηκε ήδη
bjork - tom yorke : i’ve seen it all
Duets λοιπόν και έχουμε:
~Iggy Pop and Kate Pierson - Candy
http://www.youtube.com/watch?v=2Kn3pUNlGfw (για πιο ροκ γούστα)
~Dido Ft. Youssou N’Dour - Seven Seconds Away
http://www.youtube.com/watch?v=6iefvpoWOF8
(με κοινωνικό μήνυμα :roll:)
~Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je t’aime moi non plus
http://www.youtube.com/watch?v=2bNsI9eXpAc&feature=related
(για τους ερωτιάρηδες :hippy:)
Σχετικά με τα του poll,
αρχικά σκέφτηκα το some velvet morning, αλλά με χαλάει το ντουέτο.
Στη συνέχεια σκέφτηκα το summer wine, αλλά με χαλάει ο Valo…
Κάνουμε κάποιες προσθαφαιρέσεις και…
Nancy Sinatra and Lee Hazlewood - Summer Wine (1967)
http://www.youtube.com/watch?v=mQiDs9tKZv4&feature=related
:--
δεν θελω να βαλω αναμεικτο,ουτε κλασσικουρες οπως wild rose κτλ…αντρα-αντρα οποτε
[B]Mike Patton and Serj Tankian Bird’s Eye Body of Lies [/B]
[B]Buddy Guy - Stay Around A Little Longer ft. B.B. King
/B
[B]Stevie Wonder and Ray Charles living for the city
[/B]
[B]Jimi Hendrix (Ft. Jim Morrison)- Bleeding Heart (Live)
[/B](καλα εδω την πρωτη φορα που το ακουσα,επαθα ζημια…ανατριχιλες.βεβαια καπου ειχα διαβασει οτι δεν συναντηθηκαν την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη απλα εβαλε τα φωνητικα μετα αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει!!!)
κ αμα μου ερθει τπτ αλλο…επανερχομαι
Έχετε αναφέρει φοβερά ντουέτα, μη περιμένετε να σας ενθουσιάσω με τις επιλογές μου. Εγώ από τα λίγα ντουέτα που έχω ακούσει μου άρεσαν τα εξής:
Firewind feat. Tara - Breaking The Silence
Kamelot feat. Simone Simmons - The Haunting (Somewhere In Time)
Avantasia feat. Klaus Meine - Dying For An Angel
Halford feat. Bruce Dickinson - The One You Love To Hate
Κάποια απ’αυτά που θα αναφέρω, τα είχαν πει και άλλοι νωρίτερα, γι’αυτό δε βάζω σε όλα link, μόνο σ’εκείνα που δεν διάβασα πριν.
Πρώτο παράδειγμα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δε θα μπορούσα να αναφέρω κάτι άλλο:
[B]Robert Plant, Tori amos-Down By The Seaside[/B]
Ντάξει… εγώ απλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!
[B]Tori Amos, Damien Rice-The Power Of Orange Knickers[/B]
Πόσο λατρεύω όταν ακούω μια γυναικεία και μια αντρική φωνή σε οκτάβα!.. και αυτό το τραγούδι είναι τέτοιο, που μοιάζει με εκείνα του Damien Rice. και πολύ χαίρομαι που τους ακούω μαζί. Όσο για τους στίχους… τι να πεις… είναι TORI!
“I love the tension of opposites. I love dancing with the devil - but the devil’s a dictionary, not a dick!”
-Tori Amos
[B]Tori Amos, Maynard James Keenan-Muhammad my friend[/B]
H Tori ερμήνευσε το τραγούδι live με τον Maynard των Tool το '97, σε μια σπέσιαλ εμφάνιση για το RAINN (οργανισμός κατά της σεξουαλικής βίας σε συνεργασία με τα τοπικά κέντρα κρίσης βιασμών στις ΗΠΑ). Το κομμάτι κυκλοφόρησε επίσημα σε home video σχετικά με την συγκεκριμένη συναυλία.
"So, this is one of my dearest friends. This is Maynard from Tool. And I call him up when I’m feeling terrible and he sings me lullabyes. So I asked him to come and sing tonight."
Tori Amos
[B]Tori Amos, Michael Stipe-It might hurt a bit[/B]
Tο έγραφαν μαζί για να κυκλοφορήσει στο soundtrack της ταινίας “Don Juan DeMarco” [Johnny Depp [SPOILER][/SPOILER], Marlon Brando] απο την Empire Records. Στην προσπάθεια συμμετείχαν και οι Flea, και Dave Navarro σε μπάσο και κιθάρα (RHCP). Απο τότε (το 1994) δεν έχουν ξαναπροσπαθήσει για να το ολοκληρώσουν…
Και τελικά δεν έγινε… κρίμα… ελπίζω κάποια στιγμή να το πάρουν απόφαση να το κυκλοφορήσουν.
[B]Kristin Hersh, Michael Stipe-Your Ghost[/B]
Το είχα πρωτοακούσει στο ραδιόφωνο. Δεν ήξερα καν ποια είναι η Kristin Hersh, για το μόνο που ήμουν σίγουρη ήταν ότι ακούω τη φωνή του Michael Stipe που πάντα ξεχωρίζει!.. και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να βρώ το τραγούδι σε mp3 να το κατεβάσω… (ναι, δεν χρησιμοποιώ τόρρεντ)
[B]Brett Anderson, Emanuelle Seigner - Back to you[/B]
Το είχα ακούσει πρώτη φορά στο LAPD, όταν τελείωνε ένα επεισόδειο… έδειχνε στιγμές που είχαν να κάνουν με τη “Ζωή” και τον “Λουκά”, και είχα πάθει πλάκα!.. ΠΩΣ σπαράζει έτσι η φωνή του??! φωνακλάδικη κι ανατριχιαστική … και έπειτα η κοπέλα που ακολουθεί… τόσο απαλή και αισθησιακή φωνή…
(είναι πολύ ενδιαφέρον το απο που μπορεί κανεις να ανακαλύψει καινούργια μουσική)
[B]PJ Harvey, Thom Yorke-This Mess We’re In[/B]
Λατρεύω τις συνθετικές ιδέες της PJ, αλλά ομολογώ πως δεν θα το είχα λατρέψει αυτό το τραγούδι τόσο, αν δεν το είχα ακούσει με τη φωνή του Thom!
Η τόσο γλυκιά και συναισθηματική ερμηνεία του Thom, σε συνδυασμό με την τόσο απλή και σχεδόν στεγνή φωνή της PJ είναι πραγματικά … … … wow!
[B]Bjork, Thom Yorke-I’ve seen it all[/B]
Αχ… πολύ κλάμα…
[SPOILER][/SPOILER]