Φετίχ!

Ήταν παραγγελιά

Thanks! :oops:

Πάμε λοιπόν, για να σας δώ! Εγώ είπα είδη πατουσίτσες (και ενίοτε πατουσάρες!) κι αυτιά! Τώρα που το σκέφτομαι, και το σημείο ανάμεσα στον λαιμό και τον ώμο…

Η κοιλιτσα της γυναικας οσο πιο λεια μπορει να ειναι , τα μαλλια , οι πατουσες , και θα επανελθω συντομα .

Ποιανου/ης παραγγελια ηταν Τελη ???

Καλά τυφλός είσαι;

Nυχάκια χεριών και ποδιών… “Μπικίνι” γυναίκας και πίσω μέρος λαιμού…

Καλά τυφλός είσαι;

Nυχάκια χεριών και ποδιών… “Μπικίνι” γυναίκας και πίσω μέρος λαιμού…[/quote]

Πω πω ρε συ, αυτό το σημείο πίσω στον αυχένα… Ανατρίχιασα!

__Χχμμμ… δεν ξέρω… ίσως επανέλθω για περισσότερα… τώρα κωλύομαι. Είναι πολλά και πολλές φορές αναλόγως την γυναίκα, μπορεί να υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που θα λατρέψω πάνω της ή και περισσότερα απο ένα! Μάλλον έχω φετιχ με τις γυναίκες… 8)

__Απο έλλειψη ντροπής (αλλά όχι σεβασμού), καλά πάω μην ανησυχείτε -ίσως μόλις γίνετε πιο συγκεκριμένοι να επανέλθω… 8)

Μικρό μου βλέπω ακολουθείς πιστά τα βήματα του Τέλη! Φετίχ με τις γυναίκες, πολύ μου άρεσε! Είδες την απάντησή σου στο προηγούμενο thread?

Καλά τυφλός είσαι;

Πω πω ρε συ, αυτό το σημείο πίσω στον αυχένα… Ανατρίχιασα![/quote]

Όντως ανατριχιάζω ακόμα κι εγώ που το κάνω…
Επίσης άλλο ένα πολύ καλό σημείο, είναι στο “ιερό οστό”…

Καλά τυφλός είσαι;

Πω πω ρε συ, αυτό το σημείο πίσω στον αυχένα… Ανατρίχιασα![/quote]

Όντως ανατριχιάζω ακόμα κι εγώ που το κάνω…
Επίσης άλλο ένα πολύ καλό σημείο, είναι στο “ιερό οστό”…[/quote]

Ααααααα! Σταμάτα βραδιάτικα, θα με πεθάνεις! Και δεν έχω κι έναν άντρα πρόχειρο!

Βραδιά Champions Leage πολύ δύσκολα θα βρεις…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σορρυ τι ειναι το “ιερο οστο” ?

Το γλωσσοκόκκαλο του Άγιου Ραφαήλ.

Μαθήματα ανατομίας: Εκεί που καταλήει η σπονδυλική στήλη και αρχίσει ο κώλος… Το υψηλότερο σημείο της σχισμής…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Το ξενερουά εντελώς ρε λαλάκα…

Εσείς γιατί δεν βλέπετε champions league, έ έ? Είστε βάζελοι?

Μαθήματα ανατομίας: Εκεί που καταλήει η σπονδυλική στήλη και αρχίσει ο κώλος… Το υψηλότερο σημείο της σχισμής…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Το ξενερουά εντελώς ρε λαλάκα…[/quote]

Α οκ , δεν ηξερα οτι το λεγανε ετσι … ας μιλησουμε για κωλους λοιπον …
μ’αρεσει ο στρογγυλος και σφιχτος … αλλα οχι η κλασικη μεσογειακη περιφερεια .

Σοφάκιιιιι! Που είσαι καλό μου και μ’άφησες μόνη μές τους αγροίκους?

Μην με ξαναβρίσεις τι σου έκανα… Γαύροι και φανατικοί… Απλά επειδή στα εκτός έδρας έχουμε δοκιμάσει όλα τα γούρια, αλλά απέτυχαν, δοκιμάζουμε και αυτό μήπως τελικά κερδίσουμε… Από κώλους μου αρέσουν οι μικροί και στρογγυλοειδείς…

Συγνώμη ρε Τέλη, ξέχασα ότι μάλλον είσαι Πειραιώτης, έ?

Λοιπόν, συγκεντρωθείτε! Η συζήτηση έγινε πολύ του κώλου!

Δεν ξερω ποσο ανωμαλο ειναι να κοιταω το λαιμο πρωτα σ’εναν αντρα, αλλα αυτο κανω.

Και τα δαχτυλα των ποδιων βεβαιως.

Εγω ρε δεν ασχολουμε με τα αθλητικα προτιμω να κανω οτιδηποτε αλλο την ωρα που βαζει ποδοσφαιρα και αλλα τετοια .