Φετίχ!

Μπορει και γαιδαρο…:smiley: :smiley:

On Topic:

ΜΑΤΙΑ

ΜΑΛΛΙΑ

ΧΕΡΙΑ

ψευτη… αλλου αφου κοιτας ρε! χαχαχαχαχα:p :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

σοβαρα πάντως, το πρώτο πράγμα που κοίταγα σε μια γυναίκα ειναι τα μαλλιά. έχω γενικά τρελα με αυτα. η κοπέλα μου πάντως έχει απίστευτα μαλλια. τρομερα μαλακα…:smiley:

Ωραια, δεν ειμαι ο μονος “παραξενος” εδω μεσα…:smiley:

Μακρυα και περιποιημενα νυχια 8)

Εγω τα εχω βρει ολα… :yes:

Οι ωραίες γυναίκες…8)

φετιχ???
τα αντρικά χέρια!
[SIZE=“1”][FONT=“Arial Narrow”](και οι POS XAXAXAXAXAXAXA)[/FONT][/SIZE]

Μπορώ να πω ότι συμφωνώ και για τα χέρια… αλλά και για τους PoS! :stuck_out_tongue:
Α! Και στα χέρια μου τη σπάνε τα φαγωμένα νύχια, αν και παλιά τα έτρωγα κι εγώ! :lol: Αλλά εδώ και χρόνια έχω γίνει άνθρωπος! #-o

[SIZE=“6”]Η ΜΟΥΣΙΚΗ!!![/SIZE]

Φετίχ;… :-k
Πολλά και διάφορα! :lol:

Χμ… 7ίντσα singles βινυλίου… :metal:

Δοκιμή άγνωστων γεύσεων και ποτών… :drunk:

Δερμάτινα ρούχα… :yes:

Η σοκολάτα και όλες οι χρήσεις της… :naughty:

…και φυσικά, τελευταία και καλύτερα, διάφορα σημεία του σώματος του “ασθενούς” φύλου… :–
…όπως λαιμός, γάμπες, δάχτυλα ποδιών και καναδυό άλλα που αν τα έγραφα θα έτρωγα ban σε 10 δευτερόλεπτα! :stuck_out_tongue: :lol:

High heels… να τα φοράει η κοπέλα όμως!!!:smiley:

Χαίρε σύγκαφρε!!! :smiley:

Σορτσάκια
Μαύρη σκιά στα μάτια (όχι έντονη)
Μεγάλα μάτια

χμμ αυτά μου έρχονται μέχρι τώρα:-k

Kαλα, σε ολα συμφωνουμε εμεις οι 2??

Στο μονο που εχω εντσταση, ειναι στα μεγαλα ματια… Σημασια δεν εχει το μεγεθος,αλλα να ειναι εκφραστικα!!8)

Όντως εκφραστικά είναι η σωστή έκφραση… Αυτό είχα στο μυαλό μου:thumbup: Αν και συνήθως τα εκφραστικά μάτια είναι και μεγάλα!

Δε θέλω να βγω μαζί σου ποτέ!!! Θα μας αρέσουν πάντα οι ίδιες!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Στο επομενο meeting φροντισε να ερθεις παντως…
Θα τους αφησουμε και θα παμε βολτιτσα οι δυο μας…:stuck_out_tongue: Μπορει να μας αρεσουν οι ιδιες, αλλα δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας, τις μοιραζουμε…:smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Στο προηγούμενο αν δεν κάνω λάθος πήγες βολτίτσα με τον ανγκμαρ! :-k :-k :-k :-k

Αν δεν ηξερα τον Angmar θα ελεγα οτι ειναι υποπτο! :lol: