Φετίχ!

Για φαι πηγαμε ρε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κρεας φαγατε? :roll:

Σαντουιτς και κρεπες!!!8) 8)

Not a bad idea!!8) Εξάλλου υπάρχουν άπειρες ειδικά αυτήν την εποχή!!!:lol: :lol:

Εγω βρει ενα γαματο κολπακι με τους φιλους μου. Τσιμπας πιτσες με παραλαβη που παιρνεις και μια δωρο, καθεσαι σ’ ενα παρκακι και τις τρως, κι ετσι εχεις μια πιτσα σπεσιαλ μονο με 6 ευρω. (βασικα το ειχα σκεφτει καιρο αλλα τωρα αρχισα να το εφαρμοζω :p)

Μουσια και κιλακια για να πιανω σκεμπεδακια!:lol: :lol:

8O

ώχ ωχ ότι πιο επικινδυνο:p

:lol: :lol:

Εχεις καλο γουστο !!!:stuck_out_tongue:

:lol: :stuck_out_tongue:

χιππικο! :lol: :hippy:

γιατι για σένα λέει :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

εγω πλεον μηδενισα την ζυγαρια αρρα δεν εχω σκεμπεδακια κ τετοια!:stuck_out_tongue: :lol:

ανάλογα αν έκανε διπλό γυρο ο δείκτης εχεις!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μην λές ψέμματα!:stuck_out_tongue:

σημασια εχει οτι δειχνει μηδεν… ολα τα αλλα ειναι απλα λογια του αερα! :lol: :stuck_out_tongue:

παρε δυο βρέ και στάσου με το ένα πόδι στην μια και το άλλο στην άλλη! οτι δείξουν προσθεσε το και αφαίρεσε 5 κιλά! χαχαχαχαχα να είσαι σίγουρος οτι μόνο μηδέν δεν θα δείχνει!
χαχαχαχαχααχα!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βγαλτε τα βιτσια σας στη φορα.

παλι εκανες ανασκαφες??? αρχαιολογος εισαι???

xμμ μου αρεσουν οι κοκκινομαλλες, πολυ εντονο ανοιχτο κοκκινο ομως. και ειδικα με ανοιχτοχρωμα ματια, μπλε γαλαζια ή πρασινα ή κατι ξερω γω (και τελευταια γουσταρω μια τετοια που δε μου ταιριαζει στο χαρακτηρα και μαλλον θα πρεπει να κανω τον καραγκιοζη για να την ριξω). επισης δεν εχω προβλημα και με τις μαυρομαλλες ή ξανθιες ή απλα καστανιουλες με ανοιχτοχρωμα ματια, γενικα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει! κλασικα μου αρεσουν οι καμπυλες (οπως σε ολους τους αντρες), κι οχι τα κοκαλα, δηλαδη η αλλη να εχει αρκετο στηθος να πιασεις και οπισθια μεγαλα! λευκη επιδερμιδα (οσο πιο ασπρη τοσο πιο πολυ με αναβει). επισης με αναβει να φορανε διχτυωτο καλτσον, και τελος τα σοφιστικε γυαλια. ειμαι πολυ παραξενος ??

Τα γυαλιά σε μια κοπέλα είναι από τα πιο σέξυ πάνω της :roll:

Καλα ρε μαλακα, σ’αρεσουν οι μελαχροινες κι οι κοκκινομαλλες με πρασινα ή γαλαζια ματια με γαματο κωλο και βυζαρες?
Ρε τι ανωμαλοι βιτσιοζοι κυκλοφορουν ρε.