Φετίχ!

Χελ γέα:D :thumbup:

Γενικά πάντως ενώ δεν έχω πρόβλημα με το ντύσιμο μιας κοπέλας,αν και μου την σπάει κυρίως το πιο παραδοσιακό ντύσιμο,το στύλ που προτιμώ είναι κάπως έτσι.

Σκισμένο τζιν,γενικά πιο ροκ εμφάνιση,όχι πολύ φανταχτερά ρούχα που να δείχνουν ακριβά και κυριλέ(ενοώ όχι κυριλέ ρούχα,να μην φαίνετε σαν να είναι κανένα ψώνιο που ψωνίζει μάρκες),μαλλί προς κοντό,δλδ κάπου στον ώμο,καλύτερα μελαχρινό μαλλί(όχι ότι μετράει ιδιαίτερα),κόκκινα μαγουλάκια που πέρα ότι είναι εντελώς kawai μου αρέσει και να τα τσιμπάω:lol: ,γαλάζια μάτια,κτλ.

Εδιτ:διόρθωσα ένα κομμάτι του ποστ.

Τα γκρι εφαρμοστα φορμακια
Το ολοσωμο fishnet
Το Pure Poison και το Chanel no5

-Τα κόκκινα μάγουλα
-Η γαλλική μύτη
-Το απαλό μαλλί
-Τα λεπτά δάχτυλα

Με κοκκαλινο σκελετο ε!

Αυτο το ντυσιμο για κινκι καταστασεις.

Εγκρινω, εγκρινω και επαυξανω.

πρωτοτυπισα ε ? χαχαχαχ :lol:

ναι εννοειται με κοκκαλινο σκελετο, και κατα προτιμηση μαυρο ή μωβ χρωμα lol. καπως ετσι ηταν η πρωην μου, καλη της ωρα οπου κι αν βρισκετε…

Βασικα εσεις εχετε τοσα πολλα να σχολιασετε σε μια γυναικα…

Εμεις εκτος απο τα μουσια (το προσωπο) και το σωμα, τι αλλο υπαρχει?Τιποτα.:expressionless:

ολο και κατι βρισκεται

πες τα πες τα :frowning: εμεις αναγκαστικα πρεπει να εξερευνησουμε τον εσωτερικο κοσμο σας για να αρχιζουμε να σχολιαζουμε τα ενδιαφεροντα σας κλπ… ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ. αν ειναι καθε αντρα που βλεπουμε στο δρομο να αρχιζουμε να τον ρωταμε τα ενδιαφεροντα του, θα αρχιζουν ολοι να πιστευουν οτι εχουμε τασεις σχιζοφρενιας… :?

Ε καλα και ολα αυτα τα πολλα που σχολιαζουμε εμεις περι γυναικων ειναι μερη του σωματος.Αφετερου δεν εχετε και μουσια.Αρα,παλι περισσοτερα εχετε να πειτε.:stuck_out_tongue:

Τα μούσια ή τα΄χεις ή δεν τα΄χεις. Κι αν δεν τα΄χεις μπορείς εύκολα να αποκτήσεις.
Ενώ τα “προσόντα”, τον “χαρακτήρα”… που τόσο διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα…!
Αδικία. :frowning:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Επίσης τα καλσόν που δεν πάνε μέχρι πάνω αλλά σταματάνε στο μπούτι σε συνδυασμό με φόρεμα/φούστα

Μόνο τότε ίσως τις προτιμάμε από σορτσάκια, και πάλι όχι επί μονίμου βάσεως

Συμφωνώ με Τέλη…(Εστω και λιγο καθυστερημενα…)

:lol:

[SIZE=“5”]+[/SIZE]

[SIZE=“5”]=

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ[/SIZE]

ρε κρισπ…

μιλάς ΚΑΙ ΕΣΥ για κοκκινομάλλες ?

ε?

Ε?

Ε??

μούχαχαχαχαχα.

άσε κανά σχετικό να μιλήσει ρε τρυφερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Πσοφα

Κύριε κύριε, έχω μια απορία.
Όταν λέμε κοκκινομάλλα εννοούμε βαμμένο κόκκινο ή φυσικό πορτοκαλί;

εγώ εννοώ φυσικότατο κόκκινο, με πράσινα μάτια.

ο κρισπ εννοεί κάτι και αυτός φαντάζομαι, αλλά από αφηγήσεις…

περιποιημενα και βαμμενα νυχια
αρωματα
οταν το ανοιγμα της μπλουζας στο λαιμο ειναι μεγαλο και κατεβαινει χαμηλοτερα απο τους ωμους με αποτελεσμα να φαινονται τα ραντακια απο το σουτιεν