Και να μ’ανακαλύψουν οι θαυμαστές μου? Α πα πα, βρήκα ένα μέρος να κρυφτώ κι εγώ…[/quote]
Όπου και να πας θα σε βρούνε…
Και να μ’ανακαλύψουν οι θαυμαστές μου? Α πα πα, βρήκα ένα μέρος να κρυφτώ κι εγώ…[/quote]
Όπου και να πας θα σε βρούνε…
Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος??? :?
Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος??? :?[/quote]
Παίρνει συνέντευξη στον εαυτό του…
Αν γινω πιο συγκεκριμμενος , θα κοκκινησουν τα παντα !!!
Αν γινω πιο συγκεκριμμενος , θα κοκκινησουν τα παντα !!! [/quote]
Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι δικοί μας είναι! 8)
(Να σας πω, είμαι απαίσια με την τεχνολογία και χρειάζομαι βοήθεια με τα quote. Πως γίνεται να επιλέγω μόνο συγκεκριμένα και ίσως περισσότερα από ένα για να μην ανοίγω 2 μέτρα παράθυρο?)
Η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά μου δύσκολα κρύβεται… Τέλος πάντων, θα με δείτε όπως έχουμε πει από κοντά, κι άμα σας αρέσω, θα μοιράσω φωτογραφίες και αυτόγραφα!
Η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά μου δύσκολα κρύβεται… Τέλος πάντων, θα με δείτε όπως έχουμε πει από κοντά, κι άμα σας αρέσω, θα μοιράσω φωτογραφίες και αυτόγραφα![/quote]
Προσπαθείς να δημιουργήσεις έναν μύθο…
Τον δημιουργούν για μένα αυτοί που με ξέρουν…
Μα ειναι Μυθος ρε δεν το εχεις καταλαβεις ακομα ???
Εγώ δεν πίνω Mύθος… Kaiser ή Mc Farland
Εγώ δεν πίνω μπύρες γενικότερα!
Πες εσύ και το πολύ-πολύ να κλείσω τ’αυτιά μου! :oops: Από εκεί και πέρα θα αναλάβει να τα βγάλει πέρα ο αξιότιμος δημοσιόγραφος μας!
Και γω … και τι πινεις γλυκια μου ???
Που πήγε πάλι το διεστραμμένο σου μυαλουδάκι μωρό μου? Ουισκάκι φυσικά! Και κρασάκι βεβαίως, ένα καλό κρασί είναι ότι καλύτερο με παρεούλα!
Αν και δεν εχω προβλημα να το πω … προτιμω να το ξερω μονο εγω και το συσκεκριμμενο ατομο . Το μοναδικο παντως που εχω να πω ειναι οτι το αλλο ατομο ειχε γουρλωσει τα ματια του και προσπαθουσε να καταλαβει τι ακριβως γινοταν … χαχαχαχαχ
[size=1]Αν εχει φαντασια ο ανθρωπος (εγω) ζωγραφιζει [/size]
Caster of shadows, έλα να σώσεις την Morgane απ’τους ιερόσυλους! Σε χρειάζομαι!
__ 8) Allways there when you need him… 8)
__ 8) Allways there when you need him… 8)[/quote]
Indeed… You are a true knight…
Τι ιεροσυλια κανουμε απλως υμνουμε το σεξ και τις γυναικες μεσα απο αυτο .
Μη μιλάτε για σεξ και είμαστε σε νηστεία τον τελευταίο καιρό…