Φετίχ!

Μμμμναι? σφύζω από θηλυκότητα?
Μην διαδίδεις ψευδείς ειδήσεις?

Βασικά την σήμερον ημέρα σχεδόν όλοι οι άνδρες φοράνε “κατά μία έννοια” γυναικεία εσώρουχα…
Που είναι οι αξέχαστες εποχές των ΜΙΝΕΡΒΑ…

Παρντόν? Όχι κι εσύ ρε Τέλη!

Τι εννοείς τώρα μ’αυτή την δήλωση?

Παρντόν? Όχι κι εσύ ρε Τέλη!

Τι εννοείς τώρα μ’αυτή την δήλωση?[/quote]

Εννοώ ότι όλοι οι σημερινοί άνδρες είναι gay… Ζήτω οι Manowar… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[quote=“deathbitch”]

Μμμμναι? σφύζω από θηλυκότητα?
Μην διαδίδεις ψευδείς ειδήσεις?[/quote]

Όπως τα λέω εγώ είναι, απλά πήγες σε κομπογιανίτη ψυχαναλυτή… Κέρνα τις Mc Farland και να δεις που θα συμφωνήσεις μαζί μου…

ναι, είναι!!!

Θυμάμαι την Gaea (μοντέλο στην αντίστοιχη ταινία που έπαιζε η Angelina Jolie, φαντάζομαι την έχεις δεί) με αντρικό μποξεράκι και ξενερώνω ρε γαμώτο!

Φυσικά και το έχω δει? και προσωπικά δεν ξενέρωσα καθόλου? αλλά δεν μιλάω μόνο για μποξεράκια?

Καλά, για άντρα με γυναικεία εσώρουχα δεν το συζητώ! Μου σηκώνεται η τρίχα!
Καλά μην σκεφτείς κάποιον γεροδεμένο? ή ακόμα χειρότερα? κάποιον με κοιλίτσα? είναι σε κάποιους άντρες που τους ταιριάζουν πολύ? και δεν μιλάω μόνο για gay? έχω μεγάλη φαντασία, εκτός των άλλων? και οργιάζει, που και που?

Όπως τα λέω εγώ είναι, απλά πήγες σε κομπογιανίτη ψυχαναλυτή… Κέρνα τις Mc Farland και να δεις που θα συμφωνήσεις μαζί μου…[/quote]
Δεν ήταν κομπογιαννίτης? και δεν ήταν αυτό το θέμα ανάλυσης?
Τεσπα? εγώ τις κερνάω… κοίτα μην αλλάξεις εσύ άποψη? 8)

Όπως τα λέω εγώ είναι, απλά πήγες σε κομπογιανίτη ψυχαναλυτή… Κέρνα τις Mc Farland και να δεις που θα συμφωνήσεις μαζί μου…[/quote]
Δεν ήταν κομπογιαννίτης? και δεν ήταν αυτό το θέμα ανάλυσης?
Τεσπα? εγώ τις κερνάω… κοίτα μην αλλάξεις εσύ άποψη? 8)[/quote]

Πάνω σε ποιον τομέα ν’ αλλάξω άποψη;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εχμ? δεν ξέρω ποιος χρειάζεται αλλαγή?

Λοιπόν, βγαίνω για κανένα μισάωρο να κάνω και καμμιά δουλειά και να ταϊσω και τα ζωντανά μου και θα επανέλθω! Μην φύγετε, έτσι? Deathbitch, σιδέρωσε τώρα κι εσύ αν είναι να ξεμπερδεύεις!

Τέλη, την φωτογραφία των Manowar με τα γούνινα σωβρακάκια θυμήθηκα τώρα! Πολύ αντρικό στυλ βρε παιδί μου, κάτι σε gay Neanderthall μου έκανε το σκηνικό, χα χα! :lol: :lol: :lol:

[quote=“deathbitch”]

Εχμ? δεν ξέρω ποιος χρειάζεται αλλαγή?[/quote]

Λες ν’ αλλάξω τα εσώρουχα μου;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΟΧΙ! μη μου χαλάς την φαντασίωση…

Βγάλε το φετίχ σου…

Αυτή είναι το φετίχ μου…

ντάξει και η Ρίτσα… LOL

Αχ, ευτυχώς ήρθατε! Κι ότι είχα αρχίσει ν’απελπίζομαι!

Δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η μοναξιά!

Κορίτσια του forum ανεβάστε photo…

Επισης μ’αρεσει να ειναι καθαρο και να μυριζει καθαριοτητα , και να το καθαριζω ποτε με σαπουναδες και αμεσως μετα με την γλωσσα … :oops:

Περιμένεις να συναγωνιστούμε την κυρία της photo?

(Ας φανώ λίγο Κατίνα…)

Είμαι σίγουρη ότι έχει πέσει πολύ retouch και έχει δουλέψει πολύ Photoshop!

(Καλά τα πήγα?)

Αντρέα!!! Μ’αρέσει που κοκκινίζεις κιόλας!

Σιγά την όμορφη… Ανέβασε φωτο γλύκα…

Και να μ’ανακαλύψουν οι θαυμαστές μου? Α πα πα, βρήκα ένα μέρος να κρυφτώ κι εγώ…

Επισης ΄μ’αρεσει να του μιλαω και να λεμε τα δικα μας .