[quote=“sofi-k”]
Αυτο ειναι το πιο νορμαλ σου.[/quote]
Το λες επειδή δεν με έχεις γνωρίσει…
[quote=“sofi-k”]
Αυτο ειναι το πιο νορμαλ σου.[/quote]
Το λες επειδή δεν με έχεις γνωρίσει…
Ωχ ωχ καταλαβα… :roll:
Αναστατόθηκα και πήγα για ένα κρύο ντουζ?
Πως τους αντεξες βρε deathbitch;
Είχα δει 3 dvd σερί? τίποτα δεν με ενοχλούσε μετά από αυτό?
Έχω κάνει και μαθήματα αυτοελέγχου? και 3-4 χρόνια ψυχανάλυση- ψυχοθεραπεία?
και 3-4 χρόνια ψυχανάλυση- ψυχοθεραπεία?
Θα σε χρειαστω σε μερικα χρονακια.
Ευχαρίστως να δώσω τις γνώσεις μου, στα νέα παιδιά?
Btw δεν το έχω σπουδάσει το άθλημα? :lol:
Πω πω, δεν σας προλαβαίνω! Είχαμε party χτες βράδυ βλέπω!
Καλησπέρα, καλησπέρα!
καλησπέρα… 8)
Πως παν τα κέφια?
Ε, καλά?
Πήγα την αδερφή μου στην δουλειά σήμερα λόγο βροχής και παραλίγο να με χτυπήσει ένα αρ*****, αλλά είμαι οδήγαγα και τα κατάφερα? 8)
Dvd βλέπω όλη μέρα?
Και με έχετε κάνει να μετράω τα φετίχ που έχω? όλο και εμφανίζονται τα ξεχασμένα?
:oops:
Τι ηδύποτο κέρασε το μαγαζί στο χθεσινό πάρτυ;
Καθόλου κακό… Κι εγώ λέω να ξεσκονίσω το συρτάρι με τις ζαρτιέρες και ν’ανανεώσω την λίστα με τα φετίχ μου επίσης, διότι όσο διαβάζω εμπνέομαι!
χμ… αρχιζουμε και λεμε …
Οτι πιο προστυχο και εφυλο σε εσωρουχο (οχι να φοραω ) , σιροπια και αλλα γλυκισματα πανω στα κορμια οτι πρεπει για γλυψιμο .το τελειως αποτριχωμενο γυναικειο οργανο ( η μεγαλη μου αδυναμια) … και θα επανελθω …
Είσαι ψεύτης… Αφού εσένα σου αρέσουν οι άνδρες…
Εμένα πάλι, μ? αρέσει η γυναίκα να φοράει αντρικά εσώρουχα? και δεν εννοώ σοβρακοφανέλα?
… και θα επανελθω …
Όχι, μην επανέλθεις? έχω να σιδερώσω και δεν μ? αφήνεις να βγω από το net με αυτά που γράφεις?
Ρε συ deathbitch, να κάνω μια ερώτηση που ίσως είναι λίγο ηλίθια? (Μην με δείρεις!)
Αφού δεν γουστάρεις τους άντρες, τότε πως σ’αρέσουν τα αντρικά εσώρουχα? Δεν είναι πολύ πιο sexy τα γυναικεία? (Είπα, μην δείρεις!)
8O :-k
Δεν γουστάρει τους άνδρες, αλλά δεν παύει να είναι γυναίκα…
Χρυσή μου, morgane δεν έχω δείρει άλλους κι άλλους [τον τελευταίο καιρό]? εσένα να δείρω? ποτέ!
Λοιπόν? την ίδια απορία είχα κι εγώ?
Δεν ξέρω, πως γίνεται?
Αλλά επίσης μ? αρέσουν και οι άντρες με τα γυναικεία εσώρουχα? 8O [όχι, ερωτικά? από αισθητικής άποψης]
Oh mon dieu, μπερδεύτηκα εντελώς τώρα!
Διότι πράγματι το γυναικείο κορμί είναι πολύ πιο ωραίο απ’το αντρικό (αισθητικά, ίσως και ερωτικά, θα το σκεφτώ…), αλλά με αντρικά εσώρουχα θα μού’κανε πολύ κάπως… Θυμάμαι την Gaea (μοντέλο στην αντίστοιχη ταινία που έπαιζε η Angelina Jolie, φαντάζομαι την έχεις δεί) με αντρικό μποξεράκι και ξενερώνω ρε γαμώτο!
Καλά, για άντρα με γυναικεία εσώρουχα δεν το συζητώ! Μου σηκώνεται η τρίχα!
Πάντως, αυτό ακριβώς είναι τα φετίχ! Περί ορέξεως ουδείς λόγος!