φαγητο ειναι, δεν χρειαζεται να κανουμε τετοιες αναλυσεις
Ο elmarad σε αυτο και στο προηγουμενο ποστ του, τα ειπε ολα και μαλιστα με απολυτη ακριβεια. :thumbup:
βασικά είναι κανείς χορτοφάγος από εδώ έτσι ώστε να μας πει τα θετικά της χορτοφαγίας?
Οι χορτοφάγοι τι νηστεύουν αυτόν τον καιρό;; :-k
μαλλον σταματουν να αναπνεουν…
δεν ξέρω.απλά ο ελμαράντ είπε στο ποστ του ότι όταν δεν τρως κρέας έχει κάποια διαύγεια,και λέω να μας πουν την άποψη τους οι χορτοφάγοι πως νιώθουν που κάνουν αυτό το είδος διατροφής:p
Η λογική της νηστείας θα τους λέει αυτόν τον καιρό να πλακώνονται στα μπριζολίδια για να φάνε κάτι διαφορετικό από αυτό που τρώνε…
παντως αμα αποφευγεις συστηματικα το κρεας δεν πιστευω να ειναι καλο για τον οργανισμο:wink:
Βασικά τίποτα δεν πρέπει να αποφεύγεις…η διατροφή σου πρέπει να περιέχει τα πάντα τόσο κρέας όσο και χόρτα, γιατί μόνο έτσι παίρνεις ολοκληρωμένα τις ουσίες που χρειάζονται…
[SPOILER]
[SIZE=“6”]Πόστ 1821!!![/SIZE]
[SIZE=“4”]Το πόστ επανάσταση![/SIZE]
Βοήθεια μας![/SPOILER]
αυτά είναι υποθέσεις ρε παιδιά.λογικά κάποια σωστή χορτοφαγική διατροφή σίγουρα θα έχιε προβλέψει γι’αυτό
τα τελευταία 5-6 χρόνια νηστεύω την μεγάλη εβδομάδα . κ φέτος λέω να κάνω το ίδιο . είναι επιλογή μ να νηστέψω , στην οικογένεια μ είμαι ο μόνος π νηστεύω (πέρσι ο πατέρας μ με την αδερφή μ έτρωγαν σουβλάκια την μεγάλη παρασκευή)
όσο για την μεταλαβιά … επειδή αυτές τις μερες κοιμάμαι ακόμη πιο αργά απότι συνήθως ποτέ δν μπορώ να ξυπνήσω για να πάω στην εκκλησία κ να μεταλάβω .
Μόλις παρήγγειλα λαχταριστά σουβλάκια. Αυτό απαντάει και στην ερώτηση του πολλ.
Πράγματι ισχύει αυτό και μάλιστα ανάλογα μετό πόσο είναι συνιθισμένος ο οργανισμός στο κρέας υπάρχουν ανάλογες διατροφές για να μην παρουσιάσει αδυναμία ο οργανισμός. Προσωπικά και εγώ δεν είμαι χορτοφάγος (παρόλο που ποτέ δεν τρελαινόμουνα για το κρέας) αλλά τα ξέρω από φίλους μου που ακολουθούν τέτοιες διατροφές.
η νηστεια ειναι απατη την οποια εφτιαξαν οι αγροτες,ουτως ωστε ο κοσμος να το ριχνει σε οσπρια και λαχανικα και ετσι να καταφερνουν να συναγωνιστουν τους κακους κτηνοτροφους
ναι ! σίγουρα ! κ συμφώνισαν με τους τραγόπαπες να παίρνουν οι δεύτεροι το 20% των κερδών .#-o
αρα το πασχα(αρνι) και χριστουγεννα (γαλοπουλα) την εφτιαξαν οι κτηνοτροφοι…και με τους ψαραδες τι θα γινει?
Χαχα
Το θεμα ειναι ο καθενας να κανει οτι θελει και τελειωνει η ιστορια…Εγω το θεωρω κοροιδια αλλα αν ο αλλος την βρισκει,προβλημα του
Aν το δούμε…χριστιανικά ακομα δεν έχω καταλαβει τι είναι πιο χριστιανικό…
Να ντερλικώσω 3 μπιφτέκια σόγιας την Μ.Παρασκευή η να μοιραστώ μια μπριζόλα με έναν άπορο…
Οπότε μέχρι να καταλάβω τότε απέχω απο την νηστεία…
καλυτερα να ντερλικωσεις 3 μπιφτεκια σογιας μαζι με εναν απορο:p…και την μπριζολα αφησε την για την αλλη εβδομαδα…
seriously speaking οποιος νηστευει να ξερει γιατι το κανει και οχι απλα για πατροπαραδοτους η για’φαινεσθαι’’ λογους.(δεν εννοω εμας εδς μεσα)…
εγω ξεκινησα με μια μπριζολα το μεγαλο σαββατο