Κομμάτια που βγάλατε και είστε περήφανοι!

Κάνεις το μέγιστο κακό που δεν ξέρεις νότες! Δεν είναι δύσκολο να τις μάθεις βασικά και μπορώ να σου πω και μια λύση σε αυτό! Μπορώ να σου πω πως να τις μάθεις εύκολα! Αρκεί να αφιερώνεις λίγα λεπτά την ημέρα! Πίστεψέ με το να τις μάθεις θα σου λύσει τα χέρια όσον αφορά το θέμα “tabs”! Και συμβουλή: μάθε να μην σε νοιάζει μόνο το σόλο! Είναι μαλακία!! Βέβαια αυτό είναι το challenge σε ένα κομμάτι αλλά δεν πάει έτσι… Αν όλοι σκεφτόντουσαν έτσι, θα σολάρανε όλοι ακατάπαυστα χωρίς κανένα νόημα! Κάτι σαν τον Πετρούτση… Μόνο που αυτός βέβαια ξέρει τι παίζει…

Εγώ πάντως είμαι της γνώμης να κάτσεις να βγάλεις κανένα κομμάτι με το αυτί γιατί με τις ταμπλατούρες δεν θα κάνεις δουλειά…

Μπορείς άνετα να ξεκινήσεις να βγάλεις με το αυτί και άμα έχεις προβληματάκια, να συμβουλευτείς κάποια ταμπλατούρα!

αυτό το καιρό γουστάρω πολύ και έβγαλα τα εξής 2
black magic-slayer
phobia-kreator

Decapitated-The Empty Throne

Saber rider theme

^^^ :lol::thumbup::thumbup::respect::respect:

ρε παιδια κανα εγγυημενο tab για comfortably numb κανεις?

βσκ αφηστε ειδα κατι tabs ψιλοκαταλαβα τη φαση και τα βγαζω μονος τωρα…

Αν θες έχω e-book σε μορφή pdf με τίτλο “Pink Floyd Anthology”… Το έχει μέσα μαζί με καμια 20αριά άλλα… Έχει και την παρτιτούρα φωνής, παρτιτούρες και ταμπλατούρες και τα ακόρντα ανα μέτρο!

Ναι…
Τα αυτιά σου!

dantes inferno

απο παλια το ειχα βγαλει διασπαρτο,αλλα πριν καποιες βδομαδες το βγαλα ολοκληρομενο.κανεις κατι μπρατσα:lol::lol: 14 λεπτα γκαγκα γκουγκα.αντε και κανα 2λεπτο αρπισμοι

Τα κομμάτια της μπάντας μου! Και αν νομίζετε πως κάνω πλάκα, μάλλον δεν έχετε ακούσει τη μπάντα μου.

Ε δώσε κανά λινκ αν υπάρχει ηχογραφημένο υλικό! :wink:

Έχει κανείς ρε παιδιά την παρτιτούρα για το “Flight of the bumblebee”;;;

Εγώ αλλά μόνο σε βιβλίο :?

Άκυρο τελικά τη βρήκα! Τα κατάφερα…! Thanks anyway! :slight_smile:

immolation - father you re not a father
cryptopsy - serial messiah
celtic frost - dawn of meggido

fade to black το ακουστικο μερος
οχι τιποτα σπουδαια αλλα για μας τους αρχαριους να μιμουμαστε τον kirk ειναι κατι!

Eβγαλα φωνητικά, παρέα με τον φίλο μου τον Νίκο το “where the wild roses grow”, αν και λόγω του οτι δεν ξέρουμε πολλα απο θεματα μείξης , δεν ακουγομαστε πολυ καλα:
http://www.box.com/s/8fvxbodyj40v25vdrilh
Ο Νίκος παίζει και κιθάρα στο κομμάτι, εκτός από τα αντρικά φωνητικά που έβαλε. Είναι μέλος της μπάντας End of Discussion https://www.facebook.com/pages/End-of-Discussion/207993485911219