Κομμάτια που βγάλατε και είστε περήφανοι!

Μπραβο ρε συναδελφε,σημερα το πρωι το ακουγα,και ελεγα τι γαματος που ειναι ο Arif.Μονο που το τραγουδι δεν ακουγεται καθολου,αν γινεται καπως να το δυναμωσεις.Μπραβο και παλι!

Tελειοποίησα το Schism των Tool στο μπάσο!!!

Εβγαλα το black spell of destruction απο burzum στη κιθαρα. Και ειναι το πρωτο τραγουδι που εμαθα να παιζω.
Το ξερω οτι ειναι σχετικα ευκολο ρε παιδια αλλα αφηστε με να χαρω.

Symphony X-[B]Smoke And Mirrors[/B]- ntro Sweep Section

Abysmal Dawn-[B]Compulsory Ressurection[/B]

Dream Theater-A Rite Of Passage ρυθμικα

Dark Tranquillity- Scythe Rage and Roses

Judas Priest - Tyrant και Deceiver 8O και Queensryche - The Lady Wore Black στη φωνή :stuck_out_tongue:

Εβγαλα Kings Of Metal και Heart of Steel απο Manowar σε ρυθμικα! (Δεν πολυγουσταρω τα σολο), και For Whom The Bell Tolls απο Metallica! Με ταμπλατουρες ολα! Τιμη και δοξα στο guitar pro! :stuck_out_tongue:

Ωραία! Κανόνισε τότε πρόβα για την κυριακή! Μεσημεράκι αν γίνετε όμως…

Δεν παιζει! Κυριακη οι αλλοι μπορουν μετα τις 6! Αν θες, μπορω για σαββατο!

Θα πω κι εγώ στους υπόλοιπους να μπούνε να κανονίζουμε πρόβες απο δώ.

Ζήλεψα.

[B]Fleshgod Apocalypse[/B]-[B]The Hypocrisy [/B] full guitar cover

8O 8) :ok: :thumbup:

__Πήγα να προσθέσω κι εγώ ένα που δουλεύω τον τελευταίο καιρό, το Crystalline Dream (Shadow Gallery), αλλά, πρώτον, μετά θυμήθηκα ότι ΔΕΝ το έχω βγάλει ακόμα (:lol:), δηλαδή “το έβγαλα” αλλά ακόμα το δουλεύω και θέλει πολύ δουλειά και δεύτερον, ε, μη γελάτε (χαχα), δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται σε πρώτο άκουσμα (έχει μερικά ΠΟΛΥ δύσκολα και “ραφινάτα” σημεία που δεν φαίνονται), αφήστε που, για μένα, ΕΙΝΑΙ δύσκολο το κομμάτι -μου είναι αρκετά χαμηλό σε σημεία… :stuck_out_tongue: (όντως!)

__Αλλάααα, πού θα μου πάει! :smiley: σε μερικές βδομάδες θα έρθω να πω πως “το έβγαλα” παρέα με το “We, The People” (Heir Apparent) που δουλεύω αυτόν τον καιρό. :slight_smile:

__Πάντως, τι “κακό” αυτό με τη φωνή… (αν θες να βγάζεις τα κομμάτια σε ορίτζιναλ τονικότητες) Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις στον ενισχυτή “Τζον Πετρούτσι” ή “Τζίμι Χέντριξ”, ή να χρησιμοποιείς τα ίδια με αυτούς μηχανήματα… Ειδικά αν προσπαθείς να πεις τραγούδια πολλών και διαφορετικών τραγουδιστών (ακόμα και σε κοινό στυλ ή σχετικά κοινή περιοχή π.χ “Τενόρων”, ούτε λόγος αν έχεις να κάνεις ΚΑΙ με διαφορετικά στυλ μουσικής, τεχνικής ή φωνές σε πολύ διαφορετικές τοποθετήσεις)…

__ΠΙΚΡΑ. Μπορεί να βγάλεις “ίδιο” ένα τραγούδι από νότες κλπ, αλλά να μην “το έχεις βγάλει”… να μη σου πάει… Ενώ ένας κιθαρίστας, αν το βγάλει, το έβγαλε…

To χα ξεχάσει αυτό το θρεντ. Στη κιθάρα:
Accept - Sick Dirty And Mean
Dokken - Kiss Of Death
το φινάλε του Floods των Pantera και τη riffάρα του Frozen Heart των Acid Death

Μozart’s March (Dark Moor cover)

With Satan and Victorious Weapons - Marduk

Night’s Blood - Dissection

Michael Schenker-Captain Nemo(μετα απο 6 μηνες εξασκηση)
Stratovarius-Stratosphere(6 μηνες)
Vivaldi-Summer(Presto)(6 μηνες)

:thumbup::thumbup:

Rory Gallagher - Fuel To The Fire ! Δεν είναι δύσκολο κομμάτι αλλά είναι ΓΑΜΑΤΟ!

φίλε με το αυτί τοβγαλες το κομμάτι ή έχεις βρει ταμπλατούρες??? βασικά ρωτάω γιατί θέλω πολύ να μάθω το easy come, easy go και δεν βρίσκω πουθενά στο νετ tabs του rory…

Βασικά, στην αρχή ξεκίνησα να βγάλω τα ακόρντα με το αυτί μπας και βγάλω τη σκάλα από κει αλλά σκατούλες! Άρχισα να παίζω κάποιες κλίμακες πάνω από το κομμάτι (πάντα ξεκινάμε με τις mainstream D, A, E minor και major). Γενικά βασίζεσαι αρχικά πάνω σε δωδεκάμετρο μπλουζ. Ε μόλις βρεις την κλίμακα αρχίζεις με το αυτί και παίζεις πάνω της και γύρω απ’ αυτήν να βρεις τα υπόλοιπα. Κάπως έτσι το ξεκίνησα, για το “fuel to the fire” υπάρχει και guitar pro tab στο ultimate guitar οπότε συμβουλεύτηκα και λίγο από κει! Θα κοιτάξω κι εγώ να δω μήπως μπορώ να σε βοηθήσω με το easy come, easy go! Αλλά άν θες να το βρεις με το αυτί απλά βρίσκεις ρυθμό, μετά χωρίζεις ανα μέτρα το πεντάγραμμο και σημειώνεις αν κάθε μέτρο είναι μινόρε ή ματζόρε ή ντόμιναντ ή ματζόρε 7 κλπ τα ακόρντα. Ψάχνεις, αν δεν τα βρεις πας στη μέθοδο “παίζω όλες τις κλίμακες πάνω απ’ το κομμάτι”, πάντα ψάχνοντας από 12μετρο μπλουζ! Και μόλις τα βρεις μπορείς να ψάχνεις με βάση ποια είναι τα ακόρντα της σκάλας και μετά βρίσκεις τυχόν αλλοιώσεις! Προσωπικά αυτή η μέθοδος με έχει βοηθήσει πολύ! Ε μετά σιγά σιγά μπορείς να βγάλεις με το αυτί τι παίζει στις μελωδίες!

thanx για τις συμβουλές, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω νότες, μόνο ταμπλατούρες :frowning:
οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τα περισσότερα απ’όσα είπες…

[B]κομματάρα[/B]

πάντως αυτά που μ’ενδιαφέρουν είναι τα σόλο… και την αρχή του πρώτου έχω καταφέρει να την βγάλω (2:07-2:30) αλλά μετά δυσκολεύει λίγο…:stuck_out_tongue: