Κομμάτια που βγάλατε και είστε περήφανοι!

Ναι δε γνώριζα τους i-TEN και δε χρειάστηκε να το ακούσω πάνω από 2φορές για να το λατρέψω,πραγματικά κορυφαίο!
Βγάζει πάθος το κομμάτι,σε όποια εκτέλεση να το ακούσεις.

[SPOILER]Και μιας που βλέπω ότι είσαι σπουδαγμένος, λίγο δύσκολο να μη πάθεις πλάκα με το πάθος που το διασκευάζει η αχώνευτη κατα τα άλλα Celine Dion,για πολύ φωνή η τύπισσα!

[/SPOILER]

Τη διασκευή του Joe Bonamassa στο Stop.

rapid fire σήμερα και oblivion.

Στη κιθάρα:

Violent Force - Sign Of Evil (με το αυτί γρήγορο, απλό και πωρωτικό)
Kreator - The Pestilence (το πιο δύσκολο από τα 3, έχει καμια 10αριά riffάρες μέσα)
Xentrix - Ghostbusters (πολύ φάση τα κομμάτι αυτό) :smiley:

Jaillbreak, Back in Black και You shook me all… , χωρίς να ξέρω κιθάρα (απο ιντερνετ).

Την ώρα που αφοδευα

Και ναι μετα απο εξαντλητικη προσπαθεια,βγηκε το Learning to live στο μπασο!Αρε myung τι μας κανεις.Βεβαια να το μαθω απ’εξω ειναι αλλη υποθεση.

Pantera - Cowboys from hell στην κιθάρα. Λίγες λεπτομέρειες θέλει και είναι τέλειο!!! Και σιγά σιγά τελειώνω και το Schism των Tool στο μπάσο! Καλό μου κουράγιο!!!

the evil that men do απο iron maiden με ενα πόδι! :slight_smile:

Στα drums…!

ποσα οργανα παιζεις ;

Βασικό όργανο κιθάρα κι από κει και πέρα μπάσο και πιάνο. Μελετάω και λίγο ντραμς όταν είαμι στο ωδείο με κάτι ασκήσεις κλπ… :stuck_out_tongue: αν και αυτό που θέλω να ασχοληθώ πραγματικά κάποια στιγμή στο μέλλον (έχοντας βέβαια την κιθάρα ως βασικό όργανο) είναι το τσελο!!!

Το City In The Sky από Scale The Summit, ορίστε και η ηχογράφηση:

http://www.youtube.com/watch?v=saah0Y5Y8-M

σολάρα

αυτο

μονο δεξι χερι

teleftea epiasa tous maiden…

exo vgalei sto mpaso…

afraid to shoot strangers, judas be my guide, the evil that men do, lord of light, for the greater good of god, wicker man, rainmaker, dance of death, fear of the dark, hallowed be thy name, blood brothers, from here to eternity, the clansman & lord of the flies. Auta ta oliga :stuck_out_tongue:

Τελείωσα με το Carving Desert Canyons των Scale The Summit, αφού έβγαλα και το Giants, το πιο δύσκολο κομμάτι (αλλά και πιο ενδιαφέρον από μουσική άποψη) του δίσκου

Ορίστε και τα πειστήρια: http://www.youtube.com/watch?v=cWj1Qp0ByLE

Είναι αρκετά δύσκολο κομμάτι οπότε σοζ για τα όποια λαθάκια (αν και πιθανότατα δεν θα τα προσέξετε)

Ρυθμίστε εντάσεις, subwoofers κτλ. και αφεθείτε :stuck_out_tongue:

Άψογος!

Να 'σαι καλά :smiley:

Νightwing έγραψες!

Leviathan γαμάτος όπως πάντα, ανεβαίνει το επίπεδο συνεχώς. Ετσι ρε μπασοκαυλάντη.

Εγώ αυτά που έβγαλα τελευταία στην κιθάρα:

Fates Warning - Still Remains
Cloudkicker - Amy I love you
Dream Theater - On The Backs Of Angels

Leviathan άξιος…

ps. εκτός απ’ότι έχεις κάνει τις αγαπημένες μπάντες μου, ΠΟΛΛΑ κούντος για το Sugar coated :open_mouth:

Stratovarius-Holy Light
Stratovarius- Eagleheart solo

-> Protest The Hero - Palms Read <-