Άντε τώρα και το Seven Nation Army… :lol: :lol: :lol:
Άντε τώρα και το Seven Nation Army… :lol: :lol: :lol:
επιτέλους έβγαλα τα wake up dead - megadeth
beneath the remains - sepultura
prisoner of your eyes, fever - judas priest
riffs-solos τα πάντα στην κιθάρα.
εκεινο που λεει ο καφες σου εχει κρυωσει
:lol:
σε θελω στην μπαντα μου τωρα
να περασετε για οντισιον αφου παρετε χαρτακι προτεραιοτητας.:hippy:
To αστείο δεν κατάλαβα που είναι…[-X
[SPOILER]:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:[/SPOILER]
Το Alone των Heart… στην unplugged αυτή version χωρίς το σόλο,αν κ απλό έχει 3-4 ζόρικες αλλαγές.
Μισή δισκογραφία MANOWAR και μισή δισκογραφία Metallica στα drums!!!
[B]δεν κρατιεμαι…θελω να σχολιασω…[/B]
οκ! και γαμώ, μπραβο! το να γουσταρεις κατι απιστευτα και να καταφερνεις να το αποδιδεις ειναι απιστευτο συναισθημα αλλα σε παρακαλω το επομενο σου ποστ να ειναι για τιποτα λιιγο πιο τεχνικο. μη δω κανα ac/dc
Love Never Dies - Saviour Machine
Eν μέρει το Erotomania - Dream Theater
Αlison Hell - Annihilator
Eyes of a stranger - Queensryche
The sorrowed man -Nevermore
Hounds - Savatage
Sleep - Savatage
χαχαχαχαχαχα! Είμουν σίγουρος πως κάποιος θα σχολίαζε!! Επίσης έχω βγάλει τα:
Back in black
highway to hell
rock n roll train
χεχεχεχε
βασικά ένα από τα ποιο τεχνικά που έβγαλα είναι το sultans of swing. Αυτήν την στιγμή δεν με έρχετε άλλο στο μυαλό!!
one of my turns-pink floyd
αφου δεν σε ερχεται οκ. οταν σε ερθει πες με
__Ω, γουέλ νταν! ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ, αλλά… είναι των i-Ten και όχι των (υπέροχων) Heart.
__Είχα βγάλει με μία μπάντα την εκδοχή των Heart (αλλά την ηλεκτρική) σε original key, αλλά όταν είχαμε δοκιμάσει να το κάνουμε unplugged δεν έβγαινε τόσο καλό γιατί είμαι άντρας και τόσο ψηλά έβγαινε “φωναχτή” η φωνή, πολύ γκάζι για unplugged και έπρεπε να κατέβει τόνο -δεν είχα πάντως στο νου μου αυτή την εκδοχή που έδωσες στο link σου, ευχαριστούμε!
__Τσέκαρε που λες και την original εκδοχή, ειναι ΠΟΛΥ ωραία!
__To πρώτο το βγάλαμε! ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! Πολύ prog! Και τα φωνητικά ΘΑΝΑΤΟΣ. Ξέρω, δεν ακούγονται τόοοοσο δύσκολα, ΑΛΛΑ, ένα απ’ τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να τραγουδάς ΠΟΛΥ ψηλές νότες και μετά απότομα ΠΟΛΥ χαμηλές, πράγμα που κάνει σ’ όλο το ρεφρεν! +ότι τα γκρωλ φωνητικά κουράζουν και ταλαιπωρούν ΠΟΛΥ τη φωνή, ιδίως αν πρέπει μετά να τραγουδήσεις ψηλά με “κορώνες” κλπ (δεν είναι τυχαίο που τα “growl” τα έκανε ο Jeff και μοιραζόταν τα φωνητικά με τον τραγουδιστή στο τραγούδι αυτό). Μπαίνει και σε διαφορετικά μέτρα η φωνή συνέχεια… ΤΕΡΑΣΤΙΟ vocal range… θεατράλε… έχει πολλές “μπανανόφλουδες” το τραγούδι. 8)
__To δεύτερο… ΑΣΤΑ! χαχα, άλλες μέρες το βγάζω, άλλες όχι… χαχαχα… ΠΟΛΥ απαιτητικό κομμάτι… και βασικά, ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. 8)
fake7 πες αλήθεια. Μήπως είσαι ο Νeil Peart;
οχι, αλλα παιζω σαν αυτον
[B]click me[/B]
(Την τεχνικίλα απ’ το Metropolis)
Την είχα εδώ και καιρό την ταχύτητα και την τεχνική αλλά επιτέλους έκατσα να βγάλω τις νότες ακριβώς με το αυτί και να απομνημονεύσω όλο το σημείο. Το υπόλοιπο κομμάτι το ξέρω εδώ και καιρό
Τρομερή εξάσκηση για συνεργασία χεριών με αρκετά περίπλοκες κινήσεις για το αριστερό χέρι.
Το Rhayader goes to town των camel και πάω για όλο το δίσκο τώρα
pink floyd-dark side of the moon
αν και χωρίς μπάντα δεν είναι και τόσο συναρπαστικό το αποτέλεσμα…