Cryptopsy - Crown Of Horns
Dying Fetus - Onslaught Of Malice
κιθαρα
λιγο ατσαλα βεβαια αλλα τεσπα
Φωνητικά ,το sour times (Portishead) και μπορείτε να το ακούσετε στο myspace μου:
http://www.myspace.com/gkoutracks
Behemoth - Inflamed With Rage
Νice job!!
Επαυξάνω…! Και για τα υπόλοιπα…
Βehemoth-Conquer All ρυθμικες + σολο
Slayer - Disciple ρυθμικες
bloodline-slayer
night eternal-moonspell
right now-korn
hysteria-muse
στο μπάσο
χθες το σολο απο το uprising με δυο διαφορετικους τροπους
Gorguts - Waste of Mortality acoustic intro
Φωνητικά, το “The day that never comes”, από Metalica, μπορείτε να το ακούσετε εδώ:
http://www.box.net/shared/5vb4ezj3tk
H μουσική γράφτηκε από ένα φίλο, τον Αντώνη.
AC/DC - You Shook Me All Night Long
Death - Crystal Mountain
WASP - Animal (Fuck Like A Beast)
καλο θα ταν λέγαμε και σε ποιο όργανο το βγάλαμε…
εγώ στο μπάσο
motorhead-ace of spades (πολυ συνχωρδια ρε αδερφε…)
megadeth-skull beneath the skin
running wild-under jolly roger
good job:thumbup:
πόσα χρόνια παίζεις;;
Κιθάρα φίλε8). Συγκεκριμένα αυτό
Ωραίος γι αυτά που βγαλες!
α οκ παίζω ενα μιση χρόνο,με πένα παντα,χωρίς να έχω κάνει μαθήματα,ουτε τις νότες δεν ξέρω να διαβάζω:lol:
Μια χαρά:thumbup: Αλλά αν θες τη γνώμη μου άρχισε να παίζεις σιγά σιγά και με δάχτυλα…είναι άλλη αίσθηση…νοιώθεις το μπάσο σαν να είναι προέκταση του χεριού σου…μαγεία8) το ότι έμαθες μόνος σου δεν έχει να κάνει…και ο flea των red hot έμαθε μπάσο μόνος τους μόνο και μόνο για να μπει στο συγκρότημα…σημασία έχει να λιώνεις το όργανο σου:) (το μπάσο εννοώ:p)
θενκς,με δακτυλα εχω δοκιμασει για λίγο καιρό να πάιξω αλλα δεν μου αρέσει για υο λόγους.
1ον,σε περιορίζει στην ταχύτητα,και ετσι δεν μπορεις να εξελιξεις το αλλο χερι καθώς περιορίζεσαι σε αργα κομματια (ναι θα μ πεις με την εξασκηση θα παίζεις πιο γρήγορα,αλλα σου λέω θέλει πολυ εξάσκηση και μακροπρόθεσμα)
2ον,παίζω κυριώς σπιντ-θρας,οπότε ο ήχος δεν μου κολλαει καθόλου χωρις πένα,ειδίκα οταν παίζω με παραμόρφωση,δηλαδη είναι κυριως θέμα ήχου.
αλλα πχ sabbath παίζω με δάκτυλα οκ,όσο μπορώ βεβαια.
You’ve got a point…
και για να μην είμαστε τελείως οφτοπικ
Στο μπάσο και εγώ
Mastodon - I am Ahab
Tool - Lateralus
Amon Amarth - Fate of Norns
Ναι, χιλιοειπωμένα πράγματα αυτά, το ότι με fingerstyle δεν μπορείς να πιάσεις ταχύτητες πένας είναι μύθος. Δεδομένης της φύσης του οργάνου μάλλον το αντίθετο ισχύει. Παίρνει πολλή εξάσκηση αλλά είναι εφικτό να πιάσεις ταχύτητες “ξυσίματος”. Ακόμα πιο δύσκολο είναι να κάνεις τα πάντα να’χουν την ίδια δυναμική.