Κομμάτια που βγάλατε και είστε περήφανοι!

Ενταξει εγω ειμαι αμπαλος στο να παίζω μουσική.

Απλά θέλω να αναφέρω (γιατί αξίζει) πως έχω ξάδερφο που με γκαιντα (ναι γκαιντα και ειναι Ελληνας) μπορει να παίζει το Rebellion των Grave Digger. Δυστυχως το παρατησε το αθλημα όμως, εχει επικεντρωθει στα keyboards :stuck_out_tongue:

Hour Of Penance - Paradogma rhythm and leads 8)

Dying Fetus - Shepherd’s Commandment , Drums :slight_smile:

σε κιθαρα ολα

το πρωτο που εβγαλα sweet dreams - marilyn manson
το πρωτο που να μου αρεσει πολυ και εβγαλα system of a down - peephole το solo
το πρωτο που εβγαλα μονος μου απλα ακουγοντας το τραγουδι the duchess and the duke - reservoir park το solo

Vital Remains-Icons Of Evil solo
Hour Of Penance-Adversary of Bigotry solo

BEHEADED - Esoteric Kin + Depths Of Sore , Drums

the last baron - mastodon
κιθαρα
εκτος απο τα τρελα που κανει προς το τελος ο χινντς που δεν μου πολυ αρεσουνε :oops:

Aborted - To roast and grind , drums

Γαμάτος!:wink: Έχουν φοβερά drums. Πόσο καιρό παίζεις?

Ξεκίνησα στα 15 και τώρα κοντεύω τα 30 οπότε αρκετό καιρό, υποθέτω!:stuck_out_tongue:

Μπράβο ρε! Άξιος. Τελικά ισχύει πως για να σαι οτιδήποτε μουσικός εκτός από κιθαρίστας πρέπει να γαμάς και να δέρνεις:)

Hour Of Penance-Misconception

Ωραίος !!!:thumbup:

Metallica-Orion

Testament - Alone In The Dark και Metallica - Fight Fire With Fire (ειδικά για το εισαγωγικό σόλο του πρώτου:D:D)

Behemoth - Daimonos

RUSH - Jacob’s Ladder (bass,fwnh,bass pedals) mou phre 20’ na syndyasw kai ta 3 :stuck_out_tongue:

King Crimson - 21st Century Schizoid Man, κιθάρα. Βασικά για το μεσαίο instrumental μέρος μετά τα σόλο, μου φαινόταν αδύνατον να παιχτεί καθαρά και συγχρονισμένα αλλά το κατάφερα το άτιμο… 8)

Επόμενο βήμα να το βγάλω με μπάντα…:stuck_out_tongue:

Yes - South Side Of The Sky

αν και παιζω οτιδηποτε, οπουδηποτε, παντου και παντα αυτα για τα οποια μπορω να σας πεισω τουλαχιστον οτι ξερω βρισκονται εδω

http://www.youtube.com/MrJohnTasoulas