Ανοιχτή πρόσκληση

Μ? αυτά και μ? αυτά με βάζεις σε σκέψεις ρε, slekkas?
Το του-του να το πάρω μαζί; Ή πάλι δεν θα βλέπω μπροστά μου; :lol:

Παρε το του-του και το παιρνω εγω για να γυρισω σπιτι μου,που δεν θα χω πιει.
Δεν εχω διπλωμα ομως,δεν φανταζομαι να σε πειραζει… :roll:

φυσικά και δεν θα πιεις? ο νέος νόμος απαγορεύει στους ανήλικους το αλκοόλ?

:cry: :cry: :cry:

Έλα μη κλαις?γουτσου γουτσου?
θα σου πασάρω εγώ τις μπύρες, στην ζούλα?

:smiley: :smiley: :smiley:

Τι να σου πω, εγώ θα το πάρω κι αν δω τα σκούρα παίζουν και ταξί!! :wink:

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!

Στους προαναφερθέντες προστέθηκαν και οι :
Dyingfreedom
Deathbitch
Silver

Last call for alcohol!!! :lol: :lol:

Στους προαναφερθέντες, βγάλε εμένα. Από χθες έχω το χέρι μου σε γύψο με ρωγμώδες κάταγμα… :frowning: :frowning: :frowning:

(δίνω 1,567432% να κάνω την έκπληξη και να έρθω, αλλά δεν είναι στο δεξι(=υγειές) χέρι μου)

Η προσπάθεια φίμωσης μου όμως από τους οπαδούς του Τσιρίλο, του Μαστοράκη και της Great Kat (μήπως το όνομα της είναι Great K.A.T. γιατί είναι από μόνη της ένα ατύχημα?) δε θα περάσει. Και με ένα χέρι θα γράφω στο forum!!!

Έλα να βάλουμε τις υπογραφές μας… Άντε να ζωγραφίσουμε και κάνα logo της μπάντας που γουστάρουμε, για την cultϊλα ρε γαμώτο…

[size=1]Έλα γιατί τα βαζελοχάνουμα θα με φάνε[/size]

Καλά κι εσύ γαύρος πράμα πάς και ζορίζεσαι??
Αφού το ξέρεις ότι δεν αντέχουν τα κοκκαλάκια σας!
Τέτοια κάνεις και θα φοβηθεί να έρθει κι ο Τέλης…λυπήσου τον! :lol:

Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις πάντως να έρθεις!

[size=1]Όλα τα καλά παιδιά τα παθαινουν. Τόσα βουντού έχω κάνει στον Τέλη και δε λέει ν’αρπάξει ούτε κρυολόγημα![/size]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Καρβου δεν χτύπησε, τον χτύπησαν. Και συγκεκριμένα ο Μπρούνο, ο οποίος αφού ήπιε το αίμα και του ΟΦΗ, πήγε (μετά από αίτημά μου) στην Αράχωβα και έδειρε και τον τρυφερό Κάρβου. :lol:

Κάρβου άσε τα σάπια και έλα το βράδυ :?

Περαστικά πάντως ρε φίλε :cry:

Δεν κατάλαβες… Πιάνουν τα βουντού σου, αλλά είμαι τόσο δυνατός και τ’ εξουδετερώνω εύκολα…

Έλα ρε karvou? έτσι με τον γύψο που θα ?σαι δεν θα νιώθω ?περίεργα? που έχω και τα δυο μου χέρια δεμένα?
Μπορούμε να διοργανώσουμε και κίνημα: οι ανάπηροι? 8)

Έλα ρε karvou? έτσι με τον γύψο που θα ?σαι δεν θα νιώθω ?περίεργα? που έχω και τα δυο μου χέρια δεμένα?[/quote]

Στον φόρεσαν επιτέλους το λευκό μανδύα…;

Ναι? αλλά θα τον προτιμούσα κάπως έτσι:

Ωραιο μοντελακι… :roll:

Κοίτα, σε μερικά πραγματα εχεις δικιο (εκοψα τους τονους, οποιος εχει προβλημα …χεστηκα). Ειμαι τρυφερος. Βεβαια δεν ειμαι τρυφερο ποδι οπως λες, αλλα τρυφερος αριστερος αγκωνας, γιατι οταν επεσα πρακτικα ημουν ακινητος 8O .

Ακομα, πραγματι εκει ηταν ο Τσιριλο, αλλα ρωτουσε δεξια και αριστερα που ειναι το Χαλανδρι. Ο τυπος αντι να παει στο Χαλανδρι που του ειπες, πηγε 250km μακρια απο την Αθηνα και με τη γνωστη κωλοφαρδια που εχουν ολοι οι παικτες της ΑΕΚ, εφτασε σε αποσταση αναπνοης απο εμενα. Εκει εψαχνε καποιον να του πει που ειναι το Χαλανδρι και του ειπαν να ρωτησει εμενα που εκανα πατιναζ εκεινη τη στιγμη. Αποφασισε να μπει στο παγο να με ρωτησει, αλλα σα σωστος απογονος του Τοτου, δεν εβαλε παγοπεδιλα… Να μη στα πολυλογω, ολοι συνεχισαμε το πατιναζ μας αγνοωντας τον και απο οτι εμαθα απο κατι φιλαρακια, σημερα το απογευμα καταλαβε οτι ειχα φυγει πλεον απο το παγοδρομιο και προσπαθει ακομα να βγει εξω απο την πιστα. Αν δε παιξει στην επομενη αγωνιστικη, ξερουμε τι φταιει…

Στο κινημα αυτο, ανετα χωραει και ο Μπρουνο Τσιριλο (και καποιοι οπαδοι του που ξερω :twisted: )!!!

Κοίτα, σε μερικά πραγματα εχεις δικιο (εκοψα τους τονους, οποιος εχει προβλημα …χεστηκα). Ειμαι τρυφερος. Βεβαια δεν ειμαι τρυφερο ποδι οπως λες, αλλα τρυφερος αριστερος αγκωνας, γιατι οταν επεσα πρακτικα ημουν ακινητος 8O .

Ακομα, πραγματι εκει ηταν ο Τσιριλο, αλλα ρωτουσε δεξια και αριστερα που ειναι το Χαλανδρι. Ο τυπος αντι να παει στο Χαλανδρι που του ειπες, πηγε 250km μακρια απο την Αθηνα και με τη γνωστη κωλοφαρδια που εχουν ολοι οι παικτες της ΑΕΚ, εφτασε σε αποσταση αναπνοης απο εμενα. Εκει εψαχνε καποιον να του πει που ειναι το Χαλανδρι και του ειπαν να ρωτησει εμενα που εκανα πατιναζ εκεινη τη στιγμη. Αποφασισε να μπει στο παγο να με ρωτησει, αλλα σα σωστος απογονος του Τοτου, δεν εβαλε παγοπεδιλα… Να μη στα πολυλογω, ολοι συνεχισαμε το πατιναζ μας αγνοωντας τον και απο οτι εμαθα απο κατι φιλαρακια, σημερα το απογευμα καταλαβε οτι ειχα φυγει πλεον απο το παγοδρομιο και προσπαθει ακομα να βγει εξω απο την πιστα. Αν δε παιξει στην επομενη αγωνιστικη, ξερουμε τι φταιει…

Στο κινημα αυτο, ανετα χωραει και ο Μπρουνο Τσιριλο (και καποιοι οπαδοι του που ξερω :twisted: )!!![/quote] CIRRILLO POWER RE!!!

Όμορφα ήτανε. Τόσος πολύς κόζμος που δεν είχα γνωρίσει.
Σας έχω όλους φίλους. Και θέλω να κάνω και τα παιδιά μερικών από σας.
Φχαριστώ την κλίκα μου για τις μπύρες και το Σπύρο για τα σφηνάκια.
Ίου.