Ανοιχτή πρόσκληση

Yeah it was great! Χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά…
Thnx για όλα Σπύρο!

Και υπάρχει και φωτογραφικό υλικό προς uploading… Stay Tuned!

Περιμένουμε να γραφτεί κριτική για τη συνάντηση από τα άτομα του site! Θέλω να πιστεύω ότι θα επαναληφθει η φάση και για εμάς τους γκαντέμηδες.
:cry: :frowning:

Χθες περάσαμε πολύ όμορφα και γνωρίσαμε διακεκριμένες προσωπικότητες του forum… Επίσης λήφθηκε η απόφαση για οριστικό lock/ban/σβήσιμο post του Τέλη, αν δεν βάλει μυαλό… :stuck_out_tongue:

Θα κάναμε το ίδιο και στον ανχόλη, αλλά είναι πολύτεκνος και δεν είναι σωστό… :lol:

Να σημειωθεί επίσης ότι ευχαριστούμε και τον Σπύρο για τα σφηνάκια του και τον Τέλη για την σατανιστική μουσικη… :stuck_out_tongue:

[size=1]Κάνω extra post, μπας και πιάσω τον Ανχόλη…[/size]

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σπύρο για τα σφηνάκια του και επισημαίνουμε την υπόσχεση της silver για περισσότερα ποστ… :stuck_out_tongue:

[size=1]Προσπαθώ να φτάσω τα ποστ του Ανχόλη με αυτό το extra, αλλά που… :cry: [/size]

Mπορεις μπορεις.Στη δευτερη ζωη σου ομως.
Και εγω μια χαρα περασα.Αν και ηρθα για λιγο λογο πρωινου ξυπνηματος.Ειδα επιτελους τις φατσες σας και ακουσα τις φωνες σας.Αντε ξανα.
Ευχαριστουμε φιλε Σπυρο.

Πραγματικά ήταν πολύ καλά χτες. Ευχαριστούμε πολύ τον slekkas για τα κεράσματα μα πάνω απ’ όλα που έφερε ξανά τη silver η οποία είναι gold metal της ομορφιάς… (Ορμάτε λιγούρια τώρα)… Επίσης ευχαριστούμε τον slekkas γιατί μαζί με την gold (πρώην silver) έφερε κι άλλες όμορφες φίλες του… Επίσης ευχαριστούμε τον slekkas διότι μας έμαθε ότι οι Metallica και οι Pink Floyd είναι οι Θεοί της μουσικής και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα… Στη συνέχεια ευχαριστούμε τον slekkas γιατί τα σφηνάκια ήταν τεκίλα κίτρινη (δηλαδή το ποτό μου). Στη συνέχεια ευχαριστούμε τον slekkas για την τόσο όμορφη μπλούζα που φόραγε… Ακολούθως ευχαριστούμε τον slekkas γιατί υπάρχει…
Τόσο γλύψιμο έριξα ρε πούστη μου, δεν θα μου γνωρίσεις καμιά φίλη σου…
Ο Montecristo είναι γαμώ τα παιδιά αλλά προσπαθεί να αντιγράψει τον ένα και μοναδικό Unholy… (Με λένε Λουκιανό έχω πολλά post… Θέλεις να κάνουμε σέξ; )
H Deathbitch είχε φέρει παρέα και τον ζουρλομανδύα της, η Σοφία τις κάλτσες της, αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν ξέρω τι έγινε και έκτοτε αγνοούνται… Ο Κωστής είναι το alter ego μου (αν και μου ρίχνει ένα κεφάλι, γρήγορα τον Προκρούστη και γι’ αυτόν και για τον Πίπη), o roots αν και μιλήσαμε πολύ λίγο μου κατάλαβα ότι είναι γαμώ τα παιδιά και βέβαια για την κλίκα δεν μιλάω… Θανάση μην τολμήσεις και ανεβάσεις Photo πριν δω πρώτα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Karvou θεέ πάρε την ΠΑΕ… Αφού το έκανε ο Ντέμης μπορούν να το κάνουν οι πάντες… Παίρνεις έναν μανάβη κι ένα χασάπη για κεντικό αμυντικό δίδυμο και νομίζεις ότι έκανες ομάδα…
ΥΓ. Η μουσική ως συνήθως ήταν γαμώ, άρεσε πολύ σε όλους αλλά δεν θα το παραδεχτούν…

Ευχαρίστησε κανείς τον slekkas? :lol: :lol:

Τι θες εσύ μπρε… Κάτω τα χέρια από τον slekkas

Ζήτω οι Pink Floyd
Ζήτω οι Metallica
Ζήτω η Κούβα
Ζήτω το Cubanita
Ζήτω η Κοκκίνου
Κι επί του προκειμένου ζήτω ότι γουστάρει ο slekkas…

Αδερφέ karvou… Εσύ τον kourou κι εγώ τον slekkas

[size=1]
Ζήτω οι Europe ρε νουνιά…[/size]

Επειδή από ότι μου είπαν οι χαφιέδες μου, δε σε φτάνω σε γοητεία (βασικά κανείς δε σε φτάνει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), τι θα έλεγες για μία ανταλλαγή;

Μου δείχνεις τα μυστικά και τη τέχνη του γόη και εγώ του γλύφτη (εκεί είμαι άπιαστος!!!)=P~

Θεέ-πανμέγιστε-πεντάμορφε-πανέξυπνε-υπέρτατε αντμιστράτορα και δημιουργέ του καλύτερου forum στην ιστορία των υπολογιστών θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το πολύ όμορφο emoticon με τον γλύφτη που παρέχεις σε εμάς τους ταπεινούς σου δούλους. =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

XAXAXAXAAX Mιλάμε ότι ότι είναι μεγάλη ψωνάρα… Έβαλε το συγκεκριμένο emoticon για να το ευχαριστιέται και εικαστικά που είναι αφεντικό…

Σου είπα ότι έχω έμφυτο ταλέντο και στο ρουφιανιλίκι;

[size=7]Kourou, σε κοροϊδευουν εδώ!!![/size]
[size=6]Ευχαρίστως να καρφώσω όποιον το έκανε!!![/size]

Μπορούμε τώρα να βρούμε και emoticon ρουφιάνου;

[size=1]Τέλη αν θες τα βρίσκουμε και λέω ότι το έκανε ο ψηλός (Cozy)… :wink: [/size]

Άσε Τέλη, όσο και να γλύψεις δεν πρόκειται να πιάσει. Το λαμόγιο ο Σπύρος δε θα μας γνωρίσει καμία από τις φίλες του γιατί τις θέλει όλες για την πάρτη του!! ΡΕ ΟΥΣΤ !!! :smiley:
Από την άλλη, αντί να φέρεις τον προκρούστη, καλύτερα να τανύσουμε εσένα εγώ λέω!! :stuck_out_tongue: (Όχι ότι έχεις ανάγκη βέβαια, αλλά αν επιμένεις!!)
Πάντως συμφωνώ…είμαι ένας μικρός και εκκολαπτόμενος telisvas!! :smiley:
Λοιπόν, ήταν όντως τέλεια χθες!! Respect σε όλους!! Slekka (Thanks για τα σφηνίδια man), Teli (Νόρουμ ρεεεε), Deathbitch, Sofi, Silver, Unholy, Δυναμοσκλάβε (τα λέμε στο Wizard 8) ), Roots u all rule!!! (Για το Λουκιανό δε λέω τίποτα γιατί τον τρώω στη μάπα 3-4 φορές τη βδομάδα :lol: )
Να ξανακανονίσουμε σε καμιά ταβέρνα να μασαμπουκώσουμε!!

Εννοείται Μπαϊρακτάρης rulesssssss

Πάντως τώρα που μεγαλώνει η παρέα σιγά σιγά ρίξτε ιδέες για εξειδικευμένο περιεχόμενο meeting… Εγώ το έριξα για ένα rocking καραόκε πάρτυ…

Ωχχχχχχχχχχχχ…

Κατ’αρχήν θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Τελη, γιατί με έκανε να αιστανθώ πάααρα πολύ νέος πάλι!! Νιώθω σαν νεογέννητο με τόσα σάλια και βλέννες πάνω μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Το παραπάνω απόσπασμα το ξαναπόσταρα για να μείνει στην ιστορία!!!
Ο Τέλης αποθεώνει Metallica και Floyd … [-o< γίνονται θαύματα τελικά!!!
Δεν είναι ανάγκη να προβληματιστείτε ιδιαίτερα για το πώς έγινε αυτό εφικτό!! :wink:
Γυναίκες…

Παιδιά, όντως ήταν πολύ όμορφα προχθές.
Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και επιφυλάσσομαι για νέο (σίγουρα ΌΧΙ Karraoke παντως ) meeting σε ακόμα πιο ευρεία βάση!
Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά το συγγραφικό ίνδαλμά μου (keep going Montecristo), τον “αρχαιολάγνο” Cozy, τον συμπαθέστατο Powerslave, την εκκεντρική Deathbitch, το άλλο συγγραφικό μου ίνδαλμα (από άποψη αριθμού πόστ) Unholy, την ντροπαλούλα και γειτονοπούλα Sofi-k και τον Roots (δεν πρόλαβα ν’ανταλλάξω και πολλές κουβέντες μαζί σου man, την επόμενη φορά).
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον υπέρτατο dj Sirjim που μας ταξίδεψε για αρκετές ώρες με την αιθέρια, ψαγμένη, Progressive, ταξιδιάρα μουσική που επέλεγε (τύφλα να 'χει ο Τσαουσόπουλος ρε πούστη :lol: ) και την εξαίσια Silver που με την παρουσία της κατάφερε να κάνει τον γνωστό μ…δουλο Telisvas να ποστάρει τα παραπάνω!! :lol: :lol:

Ρε! Ανεβαστε καμια φωτογραφια!!!

Silver! Ελπίζω να σου πέρασε ε; =Ρ

Καλημερες … 8)

Θα ηθελα να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου καταρχην τον σπυρο που ειχε την ιδεα να γιορτασει το ονοματακι του παρεα με το φορουμ… Γουσταρα που σας γνωρισα ολους και ελπιζω να κανονιστει λειαν συντομως και αλλη συναντηση τουνοου ας μπετερ!!!

ανχολικε μου μην ανησυχεις… :wink:

Βρέφος είσαι βρέφος… ΑΡΧΟΝΤΑ…

Καλά για τους Metallica μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα… Έχω δηλώσει ότι τους θεωρώ τεράστιους, άσχετα αν σε κράζαμε με τον Αngel in Black ότι είσαι κολλημένος… Όσο για τους Floyd τι να πω… Οι άνθρωποι είναι εγκέφαλοι… (Πως με βρίσκεις;)

Silver μην τον πιστεύεις… Δεν είμαι απ’ αυτό που με κατηγορεί…

[size=1]
Είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα…[/size]