@karvou
Συμφωνω σε γενικες γραμμες με τη διαπιστωση των δυο τελευταιων τοποθετησεων που εκανες. Σε ειδικες γραμμες εχω προβλημα.
/χαλαρη διαθεση mode on/
Αφου αποκλεισαμε τα ΜΜΕ (σαιτ, εφημεριδες, καναλια) απο τα οποια πρεπει να ενημερωνεται ο κοσμος, μηπως θα μπορουσες να αναφερεις και ποια ειναι εκεινα απο τα οποια πρεπει να μαθαινει ο κοσμος τι συμβαινει;
Δεν μιλαω καθολου ειρωνικα, αλλα σε παρακαλω να απαντησεις με γνωμονα οχι εμενα κι εσενα που εχουμε (προφανως) πολυ χρονο για να “ψαχνουμε την αληθεια”. Θελω να σκεφτεις οτι π.χ. την απαντηση αυτη θα τη δωσω στη μητερα μου ή εσυ στη δικη σου για να ενημερωνεται σχετικα με το τι συμβαινει στην πατριδα μας και στον κοσμο…
/χαλαρη διαθεση mode off/
Τι θελω να πω με τα παραπανω; Μπαινεις κι εσυ στο mood “εμεις και οι αλλοι”. Δεν υπαρχει “star/espresso vs MEGA/νεα” διοτι ουσιαστικα ειναι θεμα επιλογης του κοινου. Η “εκπαιδευση” του κοινου ειναι το προβλημα, οχι τα ΜΜΕ απο μονα τους. Ειμαι 100% συμφωνος οτι επαιξαν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο σε αυτη την “εκπαιδευση”, αλλα προκειται για κοινωνικο προβλημα.
Επισης, αυτο το κομματι του φορουμ ειναι ενα μερος ανταλλαγης αποψεων. Γιατι δεν πρεπει το indy (που δεν παρακολουθω) να εχει σχολια, αλλα ενα φορουμ να εχει; Αν το indy κανει ξεχωριστο φορουμ, διαφοροποιημενο απο τις ειδησεις, θα ειναι καλα επειδη δεν παει το ματι μας στα σχολια; Μπορεις να το κανεις και τωρα, ομως δεν μπορεις να αντισταθεις διοτι σε ενδιαφερει να ακουσεις αλλες αποψεις και να αντιπαρατεθεις αν χρειαστει, ετσι δεν ειναι;
All in all προτιμω να ακουω ανθρωπους που μιλουν για πραγματα που γνωριζουν πραγματικα (εκ των εσω) κι οχι για πραγματα που νομιζουν ή φανταζονται οτι ξερουν πώς λειτουργουν. Νομιζεις οτι το Star δημιουργηθηκε για να αποχαυνωσει τους ανθρωπους; Υπαρχει ποτε το ενδεχομενο να εχει συμβει το αντιθετο; Ή μηπως η Espresso εκανε κατι τετοιο;
Σας παρακαλω, οχι αλλο “εμεις κι οι αλλοι”, δεν ειναι ωρα για διαχωρισμους και γκρινιες. Οποιος πεφτει χρειαζεται ενα χερι να τον σηκωσει, ειδαλλως οταν πεσουμε εμεις δε θα ενδιαφερθει κανεις. Ειναι το συνολο των ΜΜΕ υπευθυνο, οχι ο ενας ή ο αλλος, αλλα φταιμε κι εμεις ως ανθρωποι διοτι “επιτρεψαμε” να μας κανουν κουμαντο και να μας τυφλωνουν με
Υ.Γ. 1: Hokam ειμαι πολυ περιεργος να μαθω περισσοτερα σχετικα με την εμπειρια σου στη σχολη.
Υ.Γ. 2: Απο τη σοβαρη Καθημερινη, αποσπασμα σχολιου του διευθυντη Αλεξη Παπαχελα:
«Η χώρα χρειάζεται επειγόντως, και θα το ξαναπούμε, έναν Ελευθέριο Βενιζέλο ή έναν Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ενα σενάριο είναι οι κρίσιμες αυτές ώρες να μεταλλάξουν τους σημερινούς μας ηγέτες σε Βενιζέλους. Ενα άλλο σενάριο είναι να καούν πολύ γρήγορα και η κοινωνία, αφού παλέψει με το δίλημμα της αυτοκτονίας ή του δύσκολου δρόμου, να βρει… νέες ηγεσίες.»