Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Να Ginei Kalpazousa Leopardalh I’ Underground (Ypox8onios) Ourakotagkos Perpatwntas Ta Bouna ths Juandenova Enw Anastenagmoi Kryou Hliou Ntynoun ena Katakokkino, Hlektrismeno, Galazio Flegomeno Deilino… Skorpwntas Anemoy Ebraikou thn Wmothta, Reyetai Layra O Upsistos!!!

Τέτοια τιμωρία, μόνο και μόνο επειδή δεν του αρέσουν οι Μετάλλικα; :cry: [/b]

Χώμα που βράχηκε από βροχή και πατήθηκε από ελέφαντα(ή κοινώς λακούβα) μίλησε! Ουγκ!!!

Εγώ αντιπαθώ τον idol! Αν και από θέμα μουσικής είναι ξεκάρφωτο(έκατσα και άκουσα χωρίς να ενοχλούμαι αρκετά κομμάτια) μου την έχει καρφώσει και τον αντιπαθώ χωρίς λόγο… :twisted:

εγω αντιπαθω cradle of filth+him για το λογο οτι αι τα δυο αυτα συγκροτηματα θωρουνται καλυτερα απο οτι πραγματικα ειναι…ειδικα οι him(δεν με τρελανε κανενα τραγουδι τους μεχρι στιγμης…).α,και οι evanescence λιγο γιατι τους καναμε θεου με ενα μονο album στο ενεργητικο τους…

Οκ. Και τώρα πήγαινε να ΞΑΝΑκούσεις το ντεμπούτο και το Cruelty and The Beast και ξαναέλα.

δεν ειπα οτι δεν ειναι καλοι απλα οτι ειναι υπερεκτιμημενοι λιγο…αλλωστε τονισα περισσοτερο him+ evanscence… :!:

Aν και δεν ειναι το αγαπημενο μου … ψαχτο πρωτα και μετα μιλα … υπαρχουν απο το 98 και εχουν στο εναργητικο τους 2 studio cd’s [ το fallen ειναι το δευτερο] και τουλαχιστον 3 μινι cd’s …

Για τους Ηιm και τους Cradle …συμφωνω πολυς ντορος για το τιποτα

Ανδρέα, όταν νιώθεις ότι ένα συγκρότημα σε “κοροϊδεύει” είναι πολύ φυσικό να μη το συμπαθείς. Πήγαν και μου βγάλαν live δίσκο μετά από δύο (για να μην πω κι εγώ ένα) albums. Αυτό θα μου πεις δεν έχει να κάνει με τη μουσική που παίζουν. Δυστυχώς όμως η όλη συμπεριφορά είναι αυτή που σχηματίζει την εικόνα. Και ιδίως η συμπεριφορά τους σε πολλά θέματα είναι κάκιστη. Δηλώσεις του τύπου “ο τάδε είναι γελοίος”, “ο τάδε δίσκος είναι για τα σκουπίδια” δε μπορεί να ακούγονται από κάποιον που μόλις ξεφύτρωσε και που χωρίς τη βοήθεια ενός soundtrack και μιας γυναίκας στα φωνητικά θα είχε φτάσει εκεί που είναι τώρα.

Σωστα τα λες … και εγω μαζι σου , δεν ειπα οτι ειναι και το πιο τελειο group που υπαρχει … και ουτε ασχολουμε και πολυ μαζι τους … φαντασοιυ οτι δεν πηγα ουτε στο live δεν πολυκαιγομουν αλλωστε να παω … αλλα το μοναδικο που ειπα ηταν οτι δεν ειναι μονο το fallen το μοναδικο τους cd …

δεν ειπα οτι δεν ειναι καλοι απλα οτι ειναι υπερεκτιμημενοι λιγο…αλλωστε τονισα περισσοτερο him+ evanscence… :!:[/quote]

Μάλλον υποτιμημένοι είναι οι συγκεκριμένοι δίσκοι.

Aν και δεν ειναι το αγαπημενο μου … ψαχτο πρωτα και μετα μιλα … υπαρχουν απο το 98 και εχουν στο εναργητικο τους 2 studio cd’s [ το fallen ειναι το δευτερο] και τουλαχιστον 3 μινι cd’s …

Για τους Ηιm και τους Cradle …συμφωνω πολυς ντορος για το τιποτα[/quote]

και το πρωτο των evanescence ποιο ειναι;;; :?: ονομα δεν εχει;εγω δεν ειπα οτι τα ξερω ολα, αν κανω λαθος συγνωμμη… :?

και το πρωτο των evanescence ποιο ειναι;;; :?: ονομα δεν εχει;εγω δεν ειπα οτι τα ξερω ολα, αν κανω λαθος συγνωμμη… :?[/quote]

θα σου στειλω private μη το μαμησουμε εδω …

και το πρωτο των evanescence ποιο ειναι;;; :?: ονομα δεν εχει;εγω δεν ειπα οτι τα ξερω ολα, αν κανω λαθος συγνωμμη… :?[/quote]

θα σου στειλω private μη το μαμησουμε εδω …[/quote]

α,οκ το πηρα.θα τα ψαξω γιατι δεν τα εχω ακουσει.τι μαθαινει κανεις στο forum!!! :smiley: τουλαχιστον συμφωνουμε σε him+cradle…

:frowning:

Οι GRADLE είναι καλή μπάντα, αλλά στο είδος τους υπάρχουν πολλοί καλύτεροι… Οι EVANESCENCE είχαν βγάλει το ORIGIN πριν το FALLEN. Εμένα μου αρέσουν και τα δύο, αλλά Live δεν μετράνε ακόμα… Με χαλάει πάρα πολύ το rockstarιλίκι που πουλάει η Amy Lee… Όσο για τους HIM πιστεύω ότι είναι πολύ αδικημένοι από τον όλο ντόρο που έχει γίνει γι’ αυτούς. Τους θεωρώ πολύ καλή μπάντα που δεν έχει ανάγκη τόσο μεγάλο promotion.

Κοιτα Τελη … οταν πεφτουν πολλα φραγκα με τη μια γινοντε ολα αυτα … καβαλανε το καλαμι και παει λεγοντας … αλλα οι καιροι εχουν γυρισματα … τεσπα θα δειξει το μελλον .

Τους evanescense , το εχω πει και παλιοτερα , τους παω μονο γιατι οταν τυχαινει να τους ακουσω θυμαμαι ξερεις ποια , οποτε ειναι λογικο να τους εχω καπως .

Δεν παω τους
Manowar , Nirvana , Black Sabbath , Judas Priest , Europe ( xa xa παρτα Τελη) , Zeppelin , Maiden … κλπ κλπ !!! Βριστε με Λοιπον !!!

Aν τυχαίνει μαζί με τους NIRVANA να μην πηγαίνεις και τους υπολοίπους, ζήτω οι NIRVANA λοιπόν… Φλωροποζερά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

8O 8O 8O
και ποιους πας τοτε;;;
μ’αρεσει που εβαλες ‘‘κ.τ.λ.’’ δηλαδη να υποθεσω ολες τις γνωστες(και καλες)μπαντες!

εγω άντιθετως αυτους πουω εγραψες τους λατρευω σχεδον ολους…
παω στοιχημα οτι αν γραψεις ποιους λατρευεις θα ειναι αυτοι που μισω!
πως ταιριαζουμε βρε παιδι μου… :wink: :stuck_out_tongue:

Αν και θα βγω εκτός θεματος … μου αρεσουν

Νightwish, Nocturnal Rites, Scorpions, The Gathering, Firehouse, Bon Jovi, Signal, Tyketto, Talisman, James Christian, House Of Lords, Accept, After Forever, Lacuna Coil, Angelzoom, Bad English, Bonfire, Crimson Glory , Queensryche , Danger Danger, Def Leppard , Whitesnake , Dream Theater (μεχρι το Fallin’ To Infinity), Hardline , Harem Scarem, Fm, Gamma Ray (μεχρι το Land Of The Free) , Glory , Foreigner , Journey , Jaded Heart, In Flames ( απο το Reroute To Remain και μετα ), Κari Rueslatten, Kiss , Labyrinth , Lullacry , Leave’s Eyes , Lana Lane, Metal Church , Stryper , Michael Sweet,
Mitch Malloy, Monster Magnet, Mr. Mister, Motley Crue , Mike Tramp , Paradise Lost ( απο το Ιcon και μετα ), Pink Cream 69, Saxon , Skid Row , Shakra , Stage Dolls, Skunk Anansie , Theatre Of Tragedy, TnT , Toto , Savatage , Twisted Sister, Loudness , Unruly Child, Vixen , Wasp , White Lion, Winger, Within Temptation , Xyz, Van Halen , Xandria , Red Dawn , Robin Beck , Cher (εποχη 89-91, οταν της εγραφε κομματια Desmond Child, και αλλοι του ειδους ) , Pride Of Lions , Michael Bolton, Masterplan , Jagged Edge Uk, Heart , Gotthard … και η λιστα συνεχιζετε :wink:

Ε ολοκλήρωσέ την!

Θα την ολοκληρωσω αλλα μονο πανω σου :roll: