ΟK μονο που γενικα
1)Ποτε δεν εισαι σιγουρος τι παιζει μεσα σε μια μπαντα(πχ Deep Purple)
2)Αυτα που λενε οπως και πολλα αλλα ειναι δημοσιες σχεσεις αρα μην δινεις σημασια…
την δουλεια τους κανουν… 8)
ΟK μονο που γενικα
1)Ποτε δεν εισαι σιγουρος τι παιζει μεσα σε μια μπαντα(πχ Deep Purple)
2)Αυτα που λενε οπως και πολλα αλλα ειναι δημοσιες σχεσεις αρα μην δινεις σημασια…
την δουλεια τους κανουν… 8)
loipon sixenomai tin Avril Lavigne :evil: kai ta akriva fastfoodadika!!!
__Oχι - όχι, είσαι εκτός θέματος… εμείς ρωτάμε ποιόν καλλιτέχνη αντιπαθείς και όχι ποιό εμπορικόπόπ φρούτο με ψευτορόκ περιτύλιγμα… ΧΑΧΑΧΑ!
Η Αβρίλ είναι πανέμορφη (και με αρκετά καλή μουσική) και τα ακριβά φαστφουντάδικα χορταστικά.
Με αγάπη,
ο ανχολάκος σας.
Olous toys Ellhnes me exairesh tous ligous rock pou uparxoun kai olous tous xenous pou den einai rock.Entaxi den ta isopedono ola, uparxoun kai kallitexnes mh rock pou einai teleioi kai den tous antipatho.Alla opos i perissoteri eipan den mou aresoun oi emporiki pou tis perissoteres periptoseis einai antipathestati
Υπάρχουν καταπληκτικές φωνές εδώ στην Ελλάδα αλλά χαραμίζονται…
Αντιπαθώ την Avril Lavigne επειδή είναι υπερβολικά εμπορική και υπάρχουν άτομα που λένε ότι το Rock/Metal είναι κακή μουσική και δε γουστάρουν καθόλου ενώ Avril γουστάρουν, έλεος :?
Η Avril είναι 18 χρονών και βγάζει εκατομμύρια, τα κέρατα της από λεφτά… Οι Dreamlord είναι 25 κάπου, πολύ καλύτεροι μουσικοί με καλύτερες συνθέσεις και καλύτερα κομμάτια και έχουν βγάλει μόνο 500 ευρώ περίπου
Το γελοίο είναι ότι αν κάποιος ακούει στο ράδιο Avril πορώνεται και αν του βάλεις κανένα θεϊκό Rock κομμάτι δε θα το γουστάρει :? Γιατί άραγε; :x
Πχ. η αδερφή μου έχει πορωθεί με πολλά mainstream Rock/Metal songs (Bon Jovi - It’s My Life, Linkin Park - In The End, Metallica - Nothing Else Matters, Avril Lavigne - Sk8er Boi κτλ.) Της έχω βάλει και πολλά μη mainstream κομμάτια που δε παίζει το ράδιο όπως Paradise Lost, Iron Maiden, Metallica από τα πρώτα όμως δεν τα γουστάρει και απορώ γιατί αφού είναι καλύτερα από τα mainstream που της αρέσουν… Μόνο μία φορά θυμάμαι είχε πορωθεί με το Rebellion των Grave Digger αλλά όταν είδε το βιντεοκλίπ σταμάτησε να της αρέσει το κομμάτι γιατί λέει οι Grave Digger είναι ΑΣΧΗΜΟΙ μακρυμάλλιδες Τι περίμενε να δει, κανά Ιταλό Σάκη; (Ιταλοί δεν είναι οι GD;)
Ακόμα μια φορά ξεφύλλιζε το Metal Hammer μου και είδε σε φωτογραφία τον τραγουδιστή των Dark Tranquillity… Ακολούθησε η παρακάτω συζήτηση
Αυτή: Ποιός είναι αυτός;
Εγώ: Ο τραγουδιστής των Dark Tranquillity
Αυτή: Ααα, όμορφος είναι!
Εγώ: Ναι, τραγουδάει μάλιστα και με καφρίλες! (και βγάζω μια καφρίλα)
Αυτή: Ααα, τότε δε μ’αρέσει! :x 8O
Υπάρχουν καταπληκτικές φωνές εδώ στην Ελλάδα αλλά χαραμίζονται…[/quote]
Sumfono’ px Xatzhgiannhs.Exei mia arketa oraia fonh omos ta tragoudia tou,os epi ton pleiston, einai mapa.Genika autos o anthropos mou spaei ta neura!Den borouse na leei allou styl tragoudia?Krimas th fonh.(an kai h fonh tou mou th dinei ki auth alla tlspanton)
Cradle Of Filth. Gia ton peo.
sxedon ola ta nu, black, hardcore. ksekourdisma, athliothta, punk
DEP kai MASTODON pou tha nai se polla polls no 1… siga ta wa…
Από Ελληνες τι να πω, μου τη δίνουν οι περισσότεροι από τους εμπορικούς, ειδικά οι “και καλά ποπ, αλλά κατά βάθος σκυλάδες” όπως και οι “και καλά ροκ αλλά κατά βάθος ό,τι πουλήσει δεν πα να είναι και σκυλάδικα”.
Από ξένους η Avril, οι Him, οι ραπάδες/χιπχοπάδες και ιδιαίτερα οι γυναίκες εκπρόσωποί τους και άλλοι που θα θυμηθώ αργότερα!
Swstos o paixths!
Limp Bizkit
Πόσο μου τη βιδώνουν… :evil: :evil:
Υπάρχουν καταπληκτικές φωνές εδώ στην Ελλάδα αλλά χαραμίζονται…[/quote]
Sumfono’ px Xatzhgiannhs.Exei mia arketa oraia fonh omos ta tragoudia tou,os epi ton pleiston, einai mapa.Genika autos o anthropos mou spaei ta neura!Den borouse na leei allou styl tragoudia?Krimas th fonh.(an kai h fonh tou mou th dinei ki auth alla tlspanton)[/quote]
:lol:
Αν δεν τους έχει στο MAD τότε δεν είναι καλοί. :lol: Τα περισσότερα ‘‘mainstream’’ τραγούδια είναι αυτά που έτυχαν πάρα μα πάρα πολύ προώθηση και διαφήμιση και για αυτό αρέσουν πιο πολύ στους λιγότερο ψαγμένους. 8)
Για Mastodon δεν συμφωνω.Ειδικα το φετινο τους album μ’αρεσε πολυ
limp bizkit(na mh thymisw kalytera me poious periodeyane kapote)
linkin park,him,ksylina spathia
Limp Bizkit / Linkin Park περιοδεύανε με τους Metallica, yeah 8)
MetallicA rules! yeah!
Opoios diafwnei… N.P.N.G. !
Metal up you ass!!!
Ναι Ναι.Οποιου δεν του αρεσουν οι Metallica να G.K.L.I.U.Y.O.P.T.B.J.E.A.K.H.N.K.H.G.F.D…S.A.E.W.R.L.O.U!!! :idea: