Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Αν νομιζεις λοιπον οτι τα νουμερα φτιαχνουν τις γνωσεις τοτε οταν τους 4.000 τους κανεις 7500 μονο τα βυνιλια, και 3.000 τα cd ελα να ξαναμιλησεις, νουμερο.Αντε γιατι πολυ μας επρειξες τα 'ρχιδια με τις “καβλες” σου.
Επισεις το οτι εχεις αποψη δεν σημαινει τιποτα.Η λεξη “αποψη” δεν ειναι συνονιμο της λεξης “μυαλο”…
Οσο για μουσικη και το αν εσυ παιζεις…μην το σχολειασω καλυτερα γιατι θα γελασει κοσμος…

a. ahem mporei apla na les authereta ena noumero. egw exw postarei pics
b. mporei na xeis apeirh saboura. mporei… mporei kai oxi. egw exw HANDPICKED 4000.
c. an nai i oxi, mporw na to apodeiksw eukola… epipleon o agaphtos gouitskilla, mporei na to pistopoihsei. :stuck_out_tongue: exei akousei… auta…esena pali den se kserw oute me ksereis…
opote, u 're talking out of your stoned arse.

epipleon, otan me to kalo to bgalw, kala tha kanoun ola ta asteia ELLHNIKA groupakia na kryftoun. tha einai OUT of this EARTH, tha einai METAL, oso den pairnei, tha xei RIFFAKLES, kai campy kai clise ALLA me allhlouxia kai nohma agglikous stixous , oxi omoiokatalhkies tou kollou me tash romantikhs- mastouro-fyghs.

when u get unstoned to syzhtame …

Το μόνο που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα είναι να ψωνιστείς! ξεκαβάλα!!! όσο καλός και να είσαι δεν υπάρχει λόγος να το παίρνεις πάνω σου!
Ο αριθμός των άλμπουμ δεν είναι αντιπροσωπευτικος του αν ξέρεις και εκτιμάς τη μουσική! Ξεκολλάτε επιτέλους! Τα μικρά παιδάκια κάθονται και μετράνε τους σβώλους τους ή το ποιος έχει καλύτερο ποδήλατο!
slekkas την άποψή σου είπες το ότι κάποιος σε παρεξήγησε δε σημαίνει ότι αυτό κατάλαβαν και οι υπόλοιποι…

Εγώ πάντως έχω να πω ότι δεν πάω τους nightfall από το lesbian show και μετά :frowning:

Χαίρομαι που ο rockavlon ανήκει στη μειοψηφία εδωμέσα, γιατί για να σας πώ την αλήθεια μου, ψιλοξενέρωσα. Είναι πρώτη φορά που συμμετέχω σ’ένα forum και το ν’αντιμετωπίζω άτομα σαν και του λόγου του…δεν μ’ενθουσιάζει σαν ιδέα!
Πάμε παρακάτω…γνώμες (αρνητικές ή θετικές) για συγκροτήματα θέλουμε…

isa re magka, ti exei to atomo mou … siwphrh pleiopshfia. maza… kopadi ??? MPE MPE MPE

egw pantws monomerws - lew… anakoxh… tha stamathsw to thapsimo…

Με βελάσματα προτείνεις ανακοχή?? :?
Τέλος πάντων, όλα καλά και προχωράμε…

εγω ποτε δεν γουσταρα τους u2 . Δεν μπορώ να ακούσω ολόκληρο δίσκο τους ουτε με σφαίρες( υπνος) . Ενα άλλο μου χουσούρι που ξέρω οτι θα εκπλήξει πολλόυς ειναι oi motorhead. Απο τους 7500 δίσκους που έχουν ζήτημα να μου αρέσουν 10 κομμάτια. Μπορώ να καταλάβω τους λόγους βέβαια που ειναι οτι ειναι αλλα να… προσπάθησα αλλα δεν μπορώ …πειράζει?

εχω κι άλλα τετοια …αλλα και ποιος δεν εχει…

Ενω εσυ δεν μπορεις να βαλεις ασχετες φωτος ε???χαχαχαχαχα
Α κατι αλλο…
Αυτην τη φωτο με τα Marshall την εβαλες για εντυπωσιασμο???χαχαχαχαχα
Θες να γραψεις κατι οπως λες OUT of this EARTH και εχεις Marshall ???χαχαχαχαχα
καλα…Οκ…
Οταν μαθεις απο ηχο και ηχογραφισεις τιποτα θα καταλαβεις τι εννοω…
Εχεις πλακα μεγαλη παντος…
Η εντελος ασχετος εισαι ή το παιζεις…
Πολυ γελιο ομως…
χαχαχαχαχαχ

Οσο για το unstoned …Αν περιμενεις να γινει αυτο…κονομισες…
Καλυτερα να get stoned εσυ…ειναι πιο πιθανο…

ehm, auto file einai to probadiko … :stuck_out_tongue: sth glaskwbh. les na phga na brhka especially , fotw me mia aristerh jackson …(eimai aristeros) … :stuck_out_tongue: kata paraggelia !!! :smiley:
epish i fotw - einai posted ,edw kai AGES… den mphke xtes gia na sthn pw esena … tsek the date… FOOL
e oxi… ?!

an akouseis proba mas, kai mporei na sto pistopoihsei o WK apo er, pou oute kan oloklhrh htan, riff dokimazame kai kana solo, dioti o maik kai pleon o mark, apla paizoun PAPADES, egw pali oxi, alla paizw METAL kai auto metraei gia mena, o hxos pou bgazoume, GELOIOPOIEI aneta opoio ellhniko sklhro group, exei bgalei disko apo to 1985 kai meta… :stuck_out_tongue:

eisai hxolhpths … so ? mporei na sei o xeiroteros ever :stuck_out_tongue: !!! ama thes proteine mou
setup gia na grapsw :stuck_out_tongue: thymisou thelw 80s hxo … :stuck_out_tongue:

ahahhahahaa

otan grapsw sthn ollandia einai filos mou o studiarxhs kai tha to syzhthsoume… ki exei bgalei 3 diskous… :stuck_out_tongue: opote tha brw kai equipment kai hxo… in fact, mporei na pawk ai pio prin na milhsw kai na piw kai tpt - eksw apo amster-drum einia !!!

rwta ama thes na matheis … e ama thes mporw na se bgalw ki alles pics poly poly apla…

Όντως παιδιά!!! Τρέξτε όλοι!!! Διασκορπιστείτε στον πλανήτη ρωτώντας για τον Ρόκαβλον!!! Θα δείτε εσείς!!!

kalws to tarzaneli…

pane peks to poulaki sou Γκεη, kai mpes se kana irc room…
sapoun-opERa user…

Φατούρε, ΠΟΤΕ θα καταλάβεις ότι ΔΕ μας νοιάζεις; Περιμένω σοβαρή απάντηση.

anxoly X, sta @@ mou se exw… Den metras mia.kaneis de se kserei…
ektos apo kapoion mparmpa pou se kynygaei sta irc na se mamhsei … axaxaxaxa.

Είδες; :wink:

Παιδιά το παρακάνατε! Μετά δεν θα πρέπει να απορούμε για τις διεγραμμένες απαντήσεις!!!rockavlon πριν καλά καλά κάνεις μπάντα έχεις μπει στο black list! Συγχαρητήρια!!!

Ξεκολλάτε επιτέλους! Εδώ μπαίνουμε για ενημέρωση! Για να τραβήξτε τις κοτσίδες σας πάτε στο www.kaugas.gr εγώ δε γουστάρω να βλέπω να χαλάς τον κάθε τομέα rockavlon! Είπες ότι θα σταματήσεις τις ειρωνίες! Κάνε το πράξη!!! Μπράβο σου, βγάλε cd κάνε επιτυχία στείλε μας sample κάνε live να’ρθουμε να χειροκροτήσουμε αλλά μέχρι τότε μη βγάζεις τις συζητήσεις έξω από το κύριο θέμα τους!!!

Δε θέλω να βλέπω να κλειδώνονται καλά θέματα επειδή μερικοί κάνουν όρεξη! Οπότε κόψτε!!!

MAZESTIX υπάρχει ήδη διαιτητής στο φόρουμ, φχαριστούμε.

Δε μίλησα ως διαιτητής αλλά ως ισότιμο μέλος του οποίου του πρήξατε τα…

Τεσπά, τι κάθομαι και ασχολούμαι! Κάντε το όπως νομίζετε το φόρουμ! Τουλάχιστον το home θα παραμένει πάντα καλό όσο και να χτυπιέστε εσείς…

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ υπονοείς πως αποσκοπώ στη διάλυση του φόρουμ δηλαδή; Πως έχω δόλο, κακόβουλα σχέδια και σκοπός της ζωής μου είναι να σε κάνω να αισθάνεσαι άσχημα; Μλκ είσαι αστείος.

Μην μπαίνεις μεθυσμένος μέσα στο φόρουμ! Σιγά μην αισθανόμουν άσχημα με ότι έβλεπα γραμμένο! Δεν είχε κανένα υπονοούμενο η απάντησή μου αλλά επειδή έτσι δεν κάνουμε δουλειά και συνεχίζουμε να γράφουμε άσχετα πράγματα ότι πρόβλημα έχεις στείλε πμ…Τέλος, τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για την πάρτυ σου! όσο για το φχαριστούμε δε νομίζω να σε έχρισε κανείς εκπρόσωπο όλων των υπολοίπων!!!

Αν θες συνέχεια μόνο από πμ ή σε off-topic

Αυτοχρίστηκα.