Sorry αλλά ο Unholy ανέβηκε πολύ στα μάτια μου μετά απ’ αυτό…
Φατούρε αποχώρησε από το forum. Σοβαρά. Πριν πέσει το ban κάνουμε μια φιλότιμη προσπάθεια να μη γίνει χρήση εξουσίας, πράγμα που γίνεται εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς δεν το έχεις καταλάβει. Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος είσαι και τι cd έχεις, εδώ δεν έχεις πλέον θέση.
Η μόνη σωστή πράξη που μπορείς να κάνεις είναι να φύγεις μόνος σου. Αλλιώς λυπάμαι αλλά…
STA ARXIDIA mou, o kathe kouradas prokalei… so do i … !!!
eksousiastes koufales !!! TO FORUM kai to olo to site einai GIA TON MPEO !!!
HEAVY METAL RE MOUNIA !!!
666
BAN!!! BAN THE PARIAH !!!
kai happy discussing of the trendy Hi-5s, top 10s, doo rags, nihtpiss, him kai anathema !
misw to rockavlo giati ta leei XYMA !!! ektos apo Er-omartyrac - twra tha ginw kai Rockin, martyrac oh yeah kai to Flo, to phran katw gia sexual contents… etsi na shkwsw thyella thelw, na me bgalei i tatiana kai na fwraw tzhn kampana !!! YO !!!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ δηλαδή προσπαθείς να μας κάνεις να σε λυπόμαστε και να σε νοσταλγούμε; Το πρώτο το καταφέρνεις με κάθε σου ποστ, ειλικρινά. Τώρα άδειασέ μας τη γωνιά και από εδώ και πάγαινε στα φλόρουμς σου.
Φιλάκια.
Ναι το site είναι για τον πέο γι’ αυτό μπαίνεις και μας τα πρήζεις με τις ώρες κάθε μέρα. Εάν δε σου άρεσε (ποσώς μ’ ενδιαφέρει η άποψη ιδίως η δική σου) δε θα σου κάναμε την τιμή αυτή τη στιγμή να απαντάμε στα χαζομηνύματα σου.
Πήγαινε σε κάποιο άλλο forum και ήλπιζε να μην πάρουν χαμπάρι τόσο αργά τι κουμάσι είσαι. Κακόμοιρε. Που μας το παίζεις και υπεράνω. Προσωπικά πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Εάν όντως το site και το forum είναι για τον πέο, κάνε μας τη χάρη και τζάσε (ή μάλλον μη μπεις στον κόπο να κάνεις νέους λογαριασμούς - θα διαγραφούν και αυτοί). Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να το αποδείξεις.
Καλή συνέχεια.
ΑΑαααα!!Λίγα για τον άντρα μου…Από φωνή καλά καφράκι είναι αλλά είναι κορυφή…[/quote]
Adra sou?A…tha sfaxtoume filenada :lol:
Kala apo foni den kseroume pos pragmatika einai afou o tropos pou tragoudaei den deixnei tipota pou na to apodeiknuei…alla stulaki fobero…mono pou stis sunenteuksesi einai polu sarkastikos kai autoi pou den exoun humour…
Nirvana-Soundgarden-Pearl Jam h agia triada ths symforas kai apeiroi alloi kouloi pou aporeis pws vgalane estw kai enan disko px Electric Wizard.
Δηλαδη ρε μεγαλε για σενα πρεπει να βγαζουν δισκους μονο οσοι “πνιγουν γαλοπουλες” στην ταστιερα τους??
Αυτο δεν ειναι μουσικη.Ειναι “παιζω κιθαρα”
Η μουσικη ειναι πολυ πιο μεγαλη λεξη και ξεκιναει απο την ψυχη αυτου μου την γραφει και φτανει μεχρι τα αυτια αυτου που την νιωθει.Ο πρωτος λοιπον μπορει να ειναι και κουλος.'Η μπορει ετσι να εκφραζει αυτο που θελει καλυτερα.
Αν εσυ νομιζεις οτι μουσικη=ωδειο τοτε κανεις μεγα λαθος.Η μουσικη ειναι τεχνη και βγαινει απο την ψυχη του καθενα ο οποιος μπορει να ειναι και κουλος.Τι σημαινει αυτο? Οτι δεν πρεπει να την γραφει σε δισκους??? Και ο D.Chadler απ’τους πιο κουλους κιθαριστες τις ιστοριας ειναι,αλλα εχει γραψει τους μεγαλητερους doom δισκους ολων των εποχων…
Οταν μπορεσεις να ακουσεις ολοκληρο το Jeruselem των Sleep , οχι να το καταλαβεις,απλα να το ακουσεις ολο ομως, τοτε θα δεις τι μπορει να εχει ενας κουλος στο κεφαλι του…
Cheers 8)
Doomed από αυτό που έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες;
Ότι πρέπει σώνει και καλά να είναι κάποιος Satriani για να βγάλει δίσκο;
Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα αυτό. Από την άλλη φίλε το απόλυτο που πέταξες ότι και καλά όποιος είναι τεχνίτης απλά παίζει κιθάρα δεν θα το σχολιάσω. Προφανώς εντάσσεσαι στην κατηγορία εκεινων των κομπλεξικων οπαδων που όταν βλεπουν καποιον να σολαρει με ανεση αμεσως τον λενε αυνανιστη.Οι doom κιθαριστες δεν βρισκονται ουτε καν στο μεσο επιπεδο.
Οσον αφορα το doom μιας και εχεις τετοιο nicκ to doom για αυτό παρεμεινε και το χαμηλοτερο ειδος metal που ακουστηκε ποτε γιατι αν εξαιρεσεις 2-3 τραγουδιστες τον Wead και τον lead κιθαριστα των Candlemass οι υπολοιποι δεν ξερανε τα 5 από μουσικη?
Αν εσενα σου αρεσει να πας πχ σε live και να βλεπεις τον άλλο να κοιταει την ταστιερα λες και ειδε πρωτη φορα αιδοιο εμενα μου αρεσει ο άλλος να είναι λυτος if you know what I mean?.
Μη μου πεις λοιπον ότι οι doom κουλοι που παιζουνε 2 σολο την ωρα μπορουν να μου το προσφερουν αυτό?Αλλα για το solo δες τι απαντησα στον Zouglau σε άλλο topic…
A και σε ότι αφορα τους Sleep για αυτό μετα ακριβως από αυτή την πατατα διελυσαν διοτι ποιος σοβαρος οπαδος θα ενδιαφεροταν για αυτό το πραγμα;
Heavy metal χωρις σολο είναι 0 κυριε doomed?..Και οι Electric Wizard εκτος από το μαυρακι δεν νομιζω να ξερουνε από τιποτα άλλο.
Επισης κυριε Doomed δεν ειμαστε πια στη δεκαετια του 80 δυστυχως η ευτυχως?Ο κοσμος ξυπνησε τα μεσα υπαρχουν και ο κοσμος που παει στο live εχει απαιτησεις θελει να δει τον άλλο να είναι ανετος με το οργανο του?Μηπως αναρωτηθηκες ποτε σου γιατι τα ελληνικα group δεν μαζευουν πανω από 100-150 ατομα στα live τους; Ο άλλος που θα παει θελει να παει να δει ξεψαρωμενους και ανετους να ακουσει και κατι τεχνικο?Τι να ακουσεις από doom κουλαμαρες; Σολαρισματα; Το ιδιο riff σε 3 δισκους?Ναι αλλα είναι από την ψυχη του καλλιτεχνη?Και ο Θανασης Κωστουλας παιζει με ψυχη ε για αυτό σβουριζουνε οι 4αρες και οι 7αρες?
Το ιδιο riff εχουνε εδώ και 31 χρονια και oi Ac/Dc μονο που εκει ακους διπλα στον Malcom και τον τρελαμενο τον Angus να σολαρει?Ποιοι το κανουνε αυτό; Οι κουλοι doomades? Ασε ρε μεγαλε αμα είναι να δωσουμε και σε κανα τριχρονο παιδακι κιθαρα να βγαλει δισκο αμα η μουσικη είναι μεγαλη λεξη και νοιωθει?.
Eιναι που είναι το rock/metal στα χαλια του εδώ και καμια δεκαετια ακουμε ολο για αναβιωση στην Αμερικη/Ευρωπη και αναβιωση δεν βλεπουμε.Λογια μονο.Το 1986 που το metal ητανε τεραστιο υπηρχε χωρος και για κουλους τωρα ο κοσμος εχει απαιτησεις…Ευτυχως οι μουσικοι καλυτερεψαν αλλα χειροτερεψαν οι συνθεσεις?.Για σκεψου να πηγαινες σε live και να βλεπες και κουλους?.
Tommy_Skeoch πολύ απόλυτο σε βλέπω.
Την αποψη μου λεω φιλε θα χαιρομουνα να ακουσω και τη δικια σου.
Δεν θα καταναλωθω σε λεπτομεριες για να σου απαντησω γιατι δεν παιρνεις χαμπαρι απο μουσικη.Οσο για την σχεση του Doom με την τεχνικη ενα πραγμα θα σου πω. Ακου ολα τα album των Obssesed και μετα ελα να μου πεις για riff και σολο. Τους Penance τους εχεις ακουστα??Τους Pentagram???Μηπως εχεις να πεις κατι για τα riff τους και τα σολο τους??
Για τους Sleep αν ειχες εστω και μια ιδεα απο την ιστορια τους θα ηξερες γιατι διελυσαν και μετα απο ποσα χρονια απο την ηχογραφιση του κυκλοφορισε το Jeruselem και γιατι.
Για τους Wizard το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι δεν εχουν να επιδειξουν αυτα που θες γιαυτο καλυτερα να μην τους πιανεις στο στομα σου γιατι δεν εχεις ιδεα απο την μουσικη τους αρα δεν μπορεις να την κατακρινεις κιολας…
Οταν κατι δεν μας αρεσει και δεν το εχουμε παρακολουθησει απλα δεν το συζηταμε γιατι ειμαστε ασχετοι…
Αλλοστε οπως ειπες για σενα το metal ειναι σολο.Για μενα και πολους αλλους ομως ειναι μουσικη,συναισθημα,τροπος ζωης,και ερεθησμα σκεψης…
Μπορει βεβαια να ειμαστε και λαθος…γιατι το μονο που ξερουμε ειναι το “μαυρακι μας” οπως λες…
Αντε γεια μας… 8)
Πράσινο δεν είναι ? :? 8O χμ… ή έχει μαυρίσει από το κακό του ? :?:
Πράσινο δεν είναι ? :? 8O χμ… ή έχει μαυρίσει από το κακό του ? :?:[/quote]
Οσο πιο καλο, τοσο πιο πρασινο… 8)
Den leo alla alli i xari tou na pas se ena sinkrotima pou na paizoun ta antera tous.
kale re sintrofe Tommy_Skeoch, de variese na grafeis tosa???
mpas kai theleis na se paroume se kana periodiko???
kai den mou to exeis pei emena, alla mono ston arxisintakti tou, atimo paidi???
Καθε ενας με τα γουστα του… 8)
Μπα κυριε Σειρηνακη δεν θελω να γραψω σε περιοδικο?Ειμαι αξιοπρεπης ανθρωπος. Ακομα τουλαχιστον.Ειναι σαν να μου λες να κατεβω για βουλευτης.
maista… emeis den exoume axioprepeia loipon… ts…ts… ts…