Eμενα παντος αν μου το ελεγαν δεν θα με χαλαγε. 9.000 ευρο το μηνα + τσαμπα τηλεφωνα και αυτοκινητα και οοοοοοοοοολα τα γυρω γυρω που τσιμπανε…Δεν θα με χαλαγε καθολου.
Θα σε χαλαγε γιατι δεν θα χες χρονο να παιξεις support στη all star band των Queens of the Stone Age
Δεν σκευτικες ομως οτι με τοσα λεφτα θα τους ειχα φερει εγω και ετσι θα επαιζα θελουν δεν θελουν …
Χρονο για αυτα που θες να κανεις βρησκεις ΠΑΝΤΑ.Δεν νομιζω οποιοσδηποτε βουλευτης οτι εχει λιγογοτερο ελευθερο χρονο απο τον δικο μου αλλοστε…
Metallica xalara worst band ever…
sta kapakia isws na pw judas priest…
το γιατι δεν μας λες ομως…γιατι δεν επιχειρηματολογεις οτι και καλα ειναι τα χειροτερα group για τους ταδε λογους?
το γιατι δεν μας λες ομως…γιατι δεν επιχειρηματολογεις οτι και καλα ειναι τα χειροτερα group για τους ταδε λογους?[/quote]
Μην χαλίεσαι για αυτά που λέει. Ολο και κάποιος υπάρχει να τα πεί. Μπορεί ίσως για εμάς αυτοί που είναι πάνω από 10 χρόνια πρωτοπόροι και λατρεύουμε να είναι οι χειρότεροι. Τόσα καινούρια συγκτοτήματα βγαίνουν που θα τους φάνε λάχανο , βλέπε Sum 41, Cradle of Filth, k.a.
Αν δεν έκανες πλάκα για τους Metallica, τότε επέτρεψε μου να προσθέσω στην λίστα σου και άλλους χαμένους όπως: Iron Maiden, Deep Purple, Paradise Lost, Led Zeppelin, Scorpions,Iced Earth, Black Sabbath, Ac Dc, Megadeth, Queen, … :twisted:
μα δεν χαλιεμαι αγαπημενε μου trustno1 απλα αναρωτιεμαι…αν καποιος ακουει τη συγκεκριμενη μουσικη πως ειναι δυνατο να μην εχει ξεκινησει απο metallica.priest,maiden και ολα οσα ανεφερες και ακομα παραπανω…μπορει στη πορεια οι μουσικες του προτιμησεις να αλλαξαν η’ ακομα και να εμπλουτιστηκαν…αλλα ρε παιδια ελεος ειναι μερικα groups που ειναι η συνεχεια ολων αυτων που υπαρχουν τωρα και αν οχι η συνεχεια ειναι απιστευτα επηρεασμενα…τα πρωτα συγκροτηματα που πειραματιστηκαν με τον ηχο,με το στιχο και ολα τα συναφη μπορει να μη τα γουσταρουμε τωρα ισως με τις επιλογες και τις κινησεις τους αλλα οχι και να μη τα σεβομαστε για την προσφορα τους…βγαινει τωρα το αγορι και λεει οτι τα χειροτερα του ειναι οι metallica και οι καθε Metallica…ε πες μας και γιατι!γνωμη σου να μη τους πας αλλα επιχειρηματολογησε το κιολας…
Πας μη Metalli-fan, βάρβαρος!!! :twisted:
lol
re gmt uparxoun NOMOI sta gousta?
Ti tha pei dhl o tade epirreasthke ap ton tade?
Yeah so what?
dhl epeidh einai istoria kapoia bands prepei na m aresoun…
Loipon na dikaiologhthw…
Priest dn antexw logo halford(k ennow fwnh k oxi to oti einai gay)
Metallica apla dn m aresei h mousikh tous h fwnh tou hetfield h thematologia tous to drumming to anuparkto bass k h mourh pou poulane edw k xronia… :twisted:
twra an sou pw oti ektos apo lost eisai mesa?
[quote=“Lycanthroat_”]
twra an sou pw oti ektos apo lost eisai mesa?
:P[/quote]
Καλά τώρα το γάμησες…
Αντιπαθώ / Συχαίνομαι
- Βlack Sabbath (με Ozzy , Gillan , Dio )
- Deep Purple (με Gillan)
- Led Zeppelin
- Judas Priest (μέχρι πριν το Painkiller)
- Iron Maiden (όλα έκτος 7th Son Of A 7th Son , X-Factor , Somewhere In Time)
- Whitesnake (όλα μέχρι πριν Το Slite it In)
- Metallica (Kill 'Em All, St. Anger)
- Marylin Manson
- Μanowar
Θα επανέλθω και με άλλα , μέχρι τότε Βρίστε με. Tη βρίσκω !!!
Αντρεα αυτο καπου το εχεις ξαναγραψει και δεν ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα. Μονο ο Τελης θα σου την πει παλι.
Εκτος και αν εισαι βαλτος για να του χαλασεις την ψυχικη ισορροπια και την αυτοσυγκεντρωση πριν τον αγωνα…
Loipon…
SABBATH me OZZY oute emena mou aresoun, o kathe enas xehorista kai oi SABBATH me dio, martin, gughes, Ray Gillen…
DEEP PURPLE me Turner kai Coverdale, Hughes! Oxi me Gillan…
LED ZEPPELIN pote den mou aresan outos i alliws…
JUDAS PRIEST kalo to teleutaio album…
WHITESNAKE apo to Saints and Sinners kai meta…
METALLICA to Black Album, kai to Masters …
MARYLIN WHO??? Mipos ennoeis MARILLION???
MANOWAR? tragoudia mono… px Heart of Steel, Carry on klp… oxi diksoi…
Min vrizete ton Angel In Black…
Στάνταρτ … μιλάμε έχω κλείσει θέση δίπλα στον Σειρηνάκη , για να έχω καλό οπτικό πεδίο και θα φέρω μαζί μου και ποπ κορν , καλά μιλάμε έχω να ρίξω πολύ γέλιο όταν θα ακούω τον ήχο απο τα σκαμπίλια που θα ρίχνει ο Πέτρος στον Τέλη … χα χα χαχαχαχαχα :lol:
Γιατί καλέ ?
Βασικά θα έπρεπε να καείτε στην πυρά μόνο και μόνο επειδή δηλώσατε sirjim kai angel in black πως δεν γουστάρετε black sabbath kai led zeppelin. ή να σας σβήνουμε τσιγάρα και να σας βάζουμε ζεστα αυγά στις μασχάλες. Κάτι τέτοιο… :lol:
Περι γουστου εχεις δικιο…η αρχικη μου αντιρρηση ηταν οτι και καλα δεν πας τα ταδε συγκροτηματα χωρις επιχειρηματολογια…και αυτο δεν ισχυει μονο για σενα αλλα για οποιοδηποτε…παντως απο οσο βλεπω και στα 2 συγκροτηματα που αναφερεις δεν γουσταρεις φωνες…δεκτες οποιες αποψεις απλα και τα επιχειρηματα ειναι καλο να λεγονται ακομα και αν ειναι ενα απλο ‘‘ετσι δεν μου αρεσει ο ηχος τους’’ thanks!!
Εχεις κανει μηπως στη ΕΣΑ ?
LOL
Apla LOL
Εχεις κανει μηπως στη ΕΣΑ ?[/quote]
Mpa… sta ES-ES exei kanei o atimos…
Gia na deite diafores… o Blackmore iparxei… o Page pou einai?
Oi Gillan, Hughes, Coverdale iparxoun, o Plant pou einai?
Oi DEEP PURLPE (kalws i kakws) iparxoun… oi ZEPPELIN pou einai? (ok pethane o drummer tous, alla ok, ena re-union toso da???)
xi…xi…xi… me epiasan oi kakies mou…
Vasika ola thema goustou einai… kai oi ZEPPELIN de mou aresan, apla…