Ανάμεσα σε Deep Purple και Led Zeppelin προτιμώ τους δεύτερους (πλήν της περιόδου, Coverdale - Hughes), αλλά ανάμεσα σε LZ και Rainbow, εννοείται ότι προτιμώ το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!!! Βέβαια δεν τίθεται τεχνική σύγκριση ανάμεσα στα συγκεκριμένα group… Οι Zeps υστερούσαν φανερά… Αλλά μουσική δεν είναι μόνο τεχνική… Ειδικά τα Led Zeppelin I , ΙΙ, IV και το In throught the out door γαμούσαν…
Πάντως αν στα 80’s τα δύο γκρουπ θεωρούντο τα πιο επιδραστικά στην hard/heavy σκηνή, στα 90’s και 00’s οι Sabbath έχουν πάρει κεφάλι…
Εχεις κανει μηπως στη ΕΣΑ ?[/quote]
Μαζί με τον Τέλη!!! Ίδια σειρά.
Αν και κάποιος μου είπε ό Τέλης δεν ήταν στο στρατό Ι1, αλλά Ιgay!!!
Θα τσεκάρω μέσω Δήμου Βερίκιου και θα ενημερώσω…
Λέτε να είναι κακές γλώσες???
Εχεις κανει μηπως στη ΕΣΑ ?[/quote]
Λέτε να είναι κακές γλώσες???[/quote]
Στο Α2 Τανάγρας περίοδο, 90,91 οπότε να έχετε το νου σας…
Λέτε να είναι κακές γλώσες???[/quote]
Στο Α2 Τανάγρας περίοδο, 90,91 οπότε να έχετε το νου σας…
:P[/quote]
Αεροπορία, παραμεθώριο (Τανάγρα), και Α2 (για όσους δεν ξέρουν “ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”). Κατα τα άλλα μας πειράζουνε τα promo και η προσκλήσεις…Ε, ρε βίσμα!!!
Έλα ρε σιγά το βίσμα… Άσε που έκανα 1500 ώρες σκοπιά… Κοίταξε το βίσμα και η απατεωνιά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει από την στιγμή που ο άνθρωπος ανακάλυψε το χρήμα… Δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο… Ακόμα και η προσευχή στο Θεό, βίσμα είναι… Παρακαλάς να πετύχεις κάτι καλύτερο απ’ αυτό που έχεις…
καλα με εχεις στειλει…απιστευτα φιλοσοφημενο αυτο!!!
(srloup για το βραδυ για να αποφυγω τις πιο πολλες και να προφυλαξεις με τις μοιραιες πλατες σου… :oops: :oops: οπα…μαλλον και αυτο το post θα παει καρφωτο καπου αλλου…και αναρωτιομουν που ειναι η μαντρα μου τοσο καιρο!!! :lol: :lol: )
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Κρατάω το πολύ σωστό που είπες ότι η μουσική δεν είναι μονο τεχνική αλλά διαφωνώ στην τεχνική υστέρηση των zep μπροστά στους rainbow!!! Θες να πάμε έναν έναν τους μουσικούς? Δε συγκρίνω τις κιθάρες, είναι ιεροσυλία να διαλέξεις ποιος Θεός είναι καλύτερος, υποκειμενικά κριτήρια μπορούν να σε οδηγήσουν και μόνο, πχ λατρεύω τις σολιές του ritcie και λιώνω με τους ανατολικούς ρυθμούς του page(βέβαια ας μη μιλάω εγώ είμαι καμμένος με αυτές τις μπάντες :twisted: )… Από φωνή? Οκ δέχομαι ότι ο DIO ήταν καλύτερος αλλά είχε λιγότερη φαντασία Όμως οι rainbow δεν είχαν μόνο τον dio άρα στο σύνολο ο robert άνετα επικρατούσε τεχνικά τψν άλλων φωνών(ή καλύτερα ήταν ισάξιος ίσως και ανώτερος)… Μπάσο δε σχολιάζω , ο paul jones είναι από τους καλύτερους του κόσμου, ντράμμερ δεν θέλει πολύ σκέψη, στους rainbow έκατσαν μερικοί από τους δασκάλους του είδους αλλά και η τεχνική του bonham αριστεύει !!!
Όμως live οι led zeppelin ήταν ασυναγώνιστοι! Έκαναν επι τόπου διασκευές των δικών τους τραγουδιών χωρίς να τις έχουν προβάρει! Τραβούσε άλλο ρυθμό ο page άλλαζε το μπάσο ακολουθούσε με τις ιδιόμορφες ιδέες του ο plant και τα ντραμς συμπλήρωναν κάτι μοναδικό! Στα σόλο τους αποδείκνυαν ότι ήταν καταπληκτικοί και ασυναγώνιστοι μουσικοί που έδεσαν τυχαία αλλά τέλεια!!!
Ξεφεύγω λίγο ε? Απλά είμαι αρκετά πορωμένος με αυτές τις μπάντες…
Maz βρες το Live In Germany των Rainbow (1976)…διπλο cd με 8 κομματια…εκει να δεις live εκτελεσεις, σολο, αυτοσχεδιασμοι και γενικα οτι περιμενεις απο ενα live παιχταραδων.
Sirjim που με βρήκες ρε c ότι ήμουν στα SS? Γαμώτο και νόμιζα ότι είχα κρύψει καλά τα ίχνη μου. :lol: Ντάξει ο καθένας έχει την γνώμη του,σεβαστό. Πάντως ποιος ο λόγος να χάχνεστε αν οι rainbow είναι καλύτεροι από τους zeppelin??δεν έχει σημασία(βέβαια απλά για τον τζέρτζελο έχει το γόυστο του :twisted: ) Ακούστε και τα 2 γκρουπ και αποθεωθείτε!
Οι Rainbow, ειδικα επι εποχης Rising ηταν η ονειρωξη καθε μουσικου αλλα και ροκα. Απλα η καλυτερη μαζωξη μουσικων που εφτασαν στο ζενιθ της καριερας τους την ιδια στιγμη… Ας ειχαν μεινει μεχρι ας πουμε το reunion των Purple το 84 και…
Απλα οι καλυτεροι και δεν σηκωνω κουβεντα… 8)
(σ.σ. Σωστός!!!)Εγώ δε θα αναφερθώ σε σύγχρονα εμπορικά ονόματα (ΗΙΜ,Εvanescence) που μου προκαλούν αηδία και μόνο που τους βλέπω!!!Αλλά από κλασικά ονόματα αντιπαθώ μέχρι εκεί που δεν παίρνει τους εναπομείναντες Doors…Αυτός είναι ο φόρος τιμής στον Jimάρα;Να μου λείπει!
Σιχαίνομαι τυη συμπερφορά του σύγχρονου Ozzy(βλ… Osbournes) και νομίζω ότι συμφωνείτε μαζί μου αλλά και κάποιες δηλώσεις των απόλυτων θεών κατά τ’ άλλα Metallica.
po pooo ante pali me to osbournes!!!
kaaalllaaaaaaaaaa… an den sou aresi o sigxronos ozzy giati den to dikeologis!!! i mipos nomizeis pos to osbournes itan diki tou idea?!! I IDEA ITAN TIS SHARRON KE TOU TO ANAKOINOSE MOLIS TELEIOSE TO TOUR XORIS NA PARI TI GNOMI TOU OZZY!! 8O
o idies eipe meta oti to apegxan8ike, ke zitise signomi apolous tous fans tou pou apogoiteftikan…
diavasa polla gia ton ozzy, ke apoti mou fenete den all3e ka8olou apo to 70… :twisted:
Αντιπαθώ: Rolling Stones,Doors χωρίς ωστόσο να ξεχνάω ότι κάτι έχουν προσφέρει κι αυτοί.
egw aytous pou antipathw pio poli pantws einai oi Iron Maiden …den antexw…
a, kai tous linkin park den mporw me tpt … :roll:
soad+doors= :x
imo :roll:
ANtipatho Slipknot,korn kai genika mpantes tou legomenou nu metal pou kata tin gnomi mu ine gia ta panigiria…anohth musiki gia amerikanakia pou den akun tin mama tous (po-po ti kakia ,megali san ta malia tous)
epeisis ton kseftilismeno ozzy (reality ,ma ine dinaton…)
Heavy metal 80s reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:roll:
thank you :twisted:
Για τον ozzy θα πρεπει να συμφωνησω αν και μεγαλη φαν(ξεφτιλα μωρε) :?
:roll:[/quote]
:twisted:
nu metal= no metal
Αν οι slipknot παίζουν nu metal τότε οι Twisted Sister παίζουν ρεπμέτικα.
Ξεκολλήστε ρεεεεεεε.
Για να είναι κάτι καλό πρέπει να ναι metal;
:?