Οι Slipknot ειπαν οι ιδιοι(ο corey συγκεκριμενα) οτι δεν ειναι nu metal αλλα heavy metal… :roll: :?
Τα συμπερασματα δικά σας :lol:
Οι Slipknot ειπαν οι ιδιοι(ο corey συγκεκριμενα) οτι δεν ειναι nu metal αλλα heavy metal… :roll: :?
Τα συμπερασματα δικά σας :lol:
eipa ego pws mono i metal musikh inai kalh??? eleos
kai 2on to thread legete kalitexnes pou antipathite…so simple
Τα κλασικοροκάδικα Doors,Queen,Stones αλλά και οι Maiden σε σημεία μου τη δίνουν με την “ποικιλία” τους.
Mην συγκρινετε τις “ταμπελες” που εχουμε εδω , με αυτα που αναφερουν οι ξενει γιατι δεν εχουν καμια σχεσει στο τι εννοει ο καθενας…
Καποτε ειχα διαβασει μια συνεντευξη του Jus O. (Ε.Wizard) και σε ερωτηση για το πως θα χαρακτηριζε την μουσικη των E.Wizard απαντισε… "εαν δεν ειναι αυτο Heavy μουσικη τοτε τι ειναι???)
Θα ελεγε ποτε ομως κανενας απο εμας οτι οι Electric Wizard παιζουν heavy metal???
To θεμα δεν ειναι οι ταμπελες ρε αλλα σε καυλ@#νει να ακους…
Εγω απλώς το ανέφερα, δεν ασχολούμαι με τις ταμπέλες σχεδον ποτε…
Γενικα το τι θεωρει ο καθενας ειναι υποκειμενικο απο ανθρωπο σε ανθρωπο ποσο μαλλον απο χωρα σε χωρα οποτε βρασε ρυζι
Γλασσε???
Γλασσε???[/quote]
χαχα τωρα ρωτας την ειδικη επι του θεματος
τι ειναι το γλασε;;;;; :? …δεν μου λεει κατι :roll: [/img]
τι ειναι το γλασε;;;;; :? …δεν μου λεει κατι :roll: [/img][/quote]
glasee einai mia akoma mpanta pou sixenome kala pou to aneferes:PPPpp :lol:
Ρε doomed που τα βρίσκεις αυτά τα emoticons επιτέλους?Πές το μυστικό!
ton mustaine kai ton bucholz twn palio mpassista twn scorpions poy phre ta lefta ths band kai tin kopanise 8O
αμα κανεις δε3ι κλικ στο εικονιδιο του 8α δεις απο που τα παιρνει
Σιχαίνομαι ότι έχει σχέση με ΠΥΞ-ΛΑΞ ,ΟΝΑΡ και γενικότερα την μαφία τους!!
Σωστός και γενικότερα πολλά συγροτήματα του ελληνικού “ροκ”
satriani έγραψε:
Ρε doomed που τα βρίσκεις αυτά τα emoticons επιτέλους?Πές το μυστικό!αμα κανεις δε3ι κλικ στο εικονιδιο του 8α δεις απο που τα παιρνει Wink
Α τώρα κατάλαβα… :lol:
[/quote]'Εχεις δίκιο αλλά ιδίως αυτοι με εκνευρίζουν απίστευτα!!! :twisted:
[/quote]'Εχεις δίκιο αλλά ιδίως αυτοι με εκνευρίζουν απίστευτα!!! :twisted:[/quote]Αν και έχουν κατα τη γνώμη κάνα δύο ωραία τραγουδάκια οι Πυξ Λαξ δεν πολυ μ αρέσουν και ειδικότερα η τραγουδίστρια των Όναρ… :?
το ελληνικο ροκ δυστηχως πεθανε τωρα και μια 10ετια σχεδον
Σιδηρόπουλος ρε μάγκες!
Χατζηγιαννης, κανεις αλλος δεν με πειραζει. Αυτον δεν τον αντεχω με τιποτα.
apo pote o xatzigiannis einai rok???
Πριν περίπου πέντε χρόνια είχαν βάλει στο rock την Γαρμπή :? ? και για πιο σκληρό rock ανέφεραν το όνομα του Ρόκκου 8O 8O 8O ? ο Χατζιγιάννης θα μας πειράξει?;