Eμ και εμένα μου αρέσουν - αλλά το έχουν $%@#$@#$@# λίγο αυτοί και οι ΑΝΑΤΗΕΜΑ με cellos.
μια παρενθεση ! κι εγο αντιπαθουσα παρα πολυ τοΥς ΗΙΜ αλλα παιδια οταν πηγα γερμανια και κατα λαθοσ ακουσα ενα cd του καταλαβα, οχι οτι εχουν πολυ ταλεντο απλα ο τραγουδιστης (ακατανομαστος) εχει και γαμω τις φωνες θα ηθελα να τους δω μια φορα live για να παρω μια γευση και απο σκηνικη παρουσια ! ασ μην ειμαστε απολυτοι !
Σιγά τη φωνάρα ντε! Τόσα συγκροτήματα και φωνές έχει ο κλάδος, εσύ από τον Valo εντυπωσιάστηκες? Εντάξει, καλοί ήταν όταν έβγαλαν το πρώτο-δεύτερο δισκάκι αλλά μετά το Join Me, ΠΑΤΟΣ! Κι ένα live τους που έχω δει (το πρώτο στην Ελλάδα) ήταν δυνατό αλλά κι εγώ ήμουν Β’ λυκείου…
Εγώ δεν πάω καθόλου manson.Κι ενώ μ αρέσουν πολύ τα τραγούδια του μου τη σπάει το στιλάκι…Όχι δηλαδή ότι έχει…Βασικά ούτε χαρακτήρα έχει. Ότι κάνει το κάνει για να αναδειχτεί και μόνο.Πράγματι τον λυπάμαι που έβγαλε τα πλευρά του ή κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να τον παίρνει…
[/quote]
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Τα λες ολοσωστα.Και εγω ακουγα ΗΙΜ και τους εβρισκα ιδιαιτερα καλους μεχρι τον 3ο δισκο.Αλλα απο εκει και περα πηραν την κατηφορα…
Οσο για τη φωνη,παλι θα συμφωνησω μαζι σου.Το παλικαρι αφωνο δεν ειναι.Απλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαζομαι κιολας!Εχω ακουσει πολλες καλυτερες σε τουτο εδω τον κοσμο.
Συμφωνώ ότι οι ΗΙΜ έχουν χαλάσει λίγο…Πιστεύω ότι μέχρι το love metal ήταν πολύ καλοί αλλά με το dark light απογοητευτήκαμε.Πάντως έχει φωνή και γράφει πολύ ωραία τραγούδια-ειδικά τα πιο παλιά.Επίσης συμφωνώ ότι ο manson είναι απαίσιος και πολύ δήθεν…
Πάντως έχει φωνή και γράφει πολύ ωραία τραγούδια-ειδικά τα πιο παλιά.
Θα συμφωνησω μονο για την μουσικη στα παλια κομματια.Και οταν λεμε παλια,εννοω 1997 μεχρι 2000.Οσο αναφορα τους στιχους…πιο βαρετοι δεν υπαρχουν.Ειλικρινα!
Εδω και καμποσα χρονια μας λεει “Εφυγες,με παρατησες,και εγω τωρα πεθαινω απο το χωρισμο μας και η αγαπη παντα θα υπαρχει,…” κλπ κλπ.Μεχρι ενος σημειου ηταν πολυ ομορφα,δεν αντιλεγω!Αλλα οταν αυτους τους στιχους,τους επαναλαμβανομενους,τους ακους και στους τεσσερις δισκους,ε,καποια στιγμη λες “ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!”.
Επίσης συμφωνώ ότι ο manson είναι απαίσιος και πολύ δήθεν…
Ο Μanson απλα δεν ξερει πως να βγαλει χρημα και κανει μαλακιες!(sorry για το λεξιλογιο.)
Σαν μουσικο δεν τον θεωρω καθολου καλο…εχω ακουσει βεβαια και χειροτερους,αλλα για μενα δεν εχει τιποτα αλλο να δωσει,παρα μερικα βρισιδια,ετσι για να το παιξουμε και πολιτικοποιημενοι και ενα show με μπολικο κραγιον,make up και ζαρτιερες.
Βρε, παιδιά θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;
Ο Manson πάνω σε αυτό που κάνει είναι από τους καλύτερους. Και είναι και πολύ καλός μουσικός!!!
Μπορεί να έχει ?πρηστεί? από τις κόκες και να μην φοράει πια στρινγκάκι όταν σηκώνει το φόρεμα του στην σκηνή, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως δεν έχει φωνή.
Ο άνθρωπος, μην ξεχνάμε πως κάνει show!!!
Αν δεν αρέσει σε κάποιον να τον βλέπει με κραγιόν και φορέματα δεν πάει να τον δει? ή αλλάζει το κανάλι αν πέσει πάνω σε κάποιο clip του.
Καλά, όσο για αυτό που λες master για τα πλευρά που έβγαλε? δεν εκφράζομαι με λόγια, γιατί θα γίνω πολύ κακιά και δεν το θέλω?
Πάντως εμένα η μουσική κι οι στίχοι το Manson μ’αρέσουν! Και δεν νομίζω ότι είναι δήθεν πολιτικοποιημένος! Άσε που στο show του είναι αξεπέραστος όσο και προκλητικός! Εν ολίγοις, συμφωνώ με τη Ράνια!
Αν δεν αρέσει σε κάποιον να τον βλέπει με κραγιόν και φορέματα δεν πάει να τον δει? ή αλλάζει το κανάλι αν πέσει πάνω σε κάποιο clip του.
Κανεις δεν σου ειπε οτι δεν αλλαξα καναλι ή οτι πηγα σε συναυλια του.Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι τοσο γνωστος που ολο και καπου θα τον εχω πετυχει.Anyway,αποψεις και παλι αποψεις!
Κυριλέ διασκεδαστές και ο manson και ο Valo, απλά και οι δύο έχουν στιριχτεί πολύ σε διασκευές. Το Best του Manson αλήθεια πόσες έχει ? Για το οποίο έβγαλέ και άλλη μία.
Τη σεξουαλικότητά τους την χρησημοποιούν σαν selling point και κάλα κάνουν. Λεφτά βγάζουν. (Στο RW - ακούστηκε οτι ο MM έπαιζε με την ώρα.) Ο Manson επίσης, σαν χαρακτήρας είναι συγκροτημένος. Πόσοι άλλοι μουσικοί είναι homosexuals ? Άπειροι.
Το να σχολιάζεις αυτό είναι Κατινιά, αν και ξέρουν ότι σοκάρει και δημοσιεύουν τετοιές μπούρδες. Κατ αρχάς, κανένας σωστός γιατρός δεν θα του έβγαζε πλευρό, κινδυνεύει να στραβώσει τη μέση του έτσι. Επίσης, πολύ περισσότερο αστείο ήταν το ότι είχε κάνει πεολειξία επι σκηνής στον Reznor, παρά αυτή η φήμη. Όσο για τον Valo, http://www.antihim.tk/
Προτιμώ να ακούω μουσική για τη μουσική και όχι για το περιτύλιγμα.
Ούτε με αφορά - ούτε και πολυενδιαφέρομαι για την μυθολογία κάποιου καλλιτέχνη.
Οπότε ο manson μου ακούγεται πολύ παράγωγος και ο Valo, πολύ σαν διασκευασμένα
ριφ απο Mission !
Μια χαρά σας συνουσιάζει ο μικρός Μέριλιν παρεπιπτόντως. (έπρεπε να χωθώ).
Opos kai oi perisoteroi pia…
para para poloi…giati tha prepei na to deixnoun omos oloi???
Auto einai pou leme ???
Kai na simpliroso oti…O kosmos , to koino thelei apo tous kallitexnes na vlepei pragmata pou den mporei na ta kanei o idios… O kalitexnis prepei na kanei tin ipervasi…Theloume den theloume etsi einai…Skeutite na vlepate ton manson, tous slayer, tous slipknot, tous ramstein kai oles autes tis mpantes pou kati idiaitero exei i emfanish tous, na evgainan sti skini ntimenoi san ton…tsaliki.
h skiniki parousia kai to show se ena live einai parapano apo to miso pososto gia tin epitixia…an kaneis ena dikamiko show me poli organosi kai entasi kai super ixo , kai malakies na paizeis apo kato tha goustaroun.distixos etsi einai.Ara ego dikaiologo se olous auta pou kanoun sti skini.Alloste poloi apo autous ekfrazontai.Den einai aparetito na einai ola fake…
[quote=“Soul_thorn”]
.Οσο αναφορα τους στιχους…πιο βαρετοι δεν υπαρχουν.Ειλικρινα!
Εδω και καμποσα χρονια μας λεει “Εφυγες,με παρατησες,και εγω τωρα πεθαινω απο το χωρισμο μας και η αγαπη παντα θα υπαρχει,…” κλπ κλπ.Μεχρι ενος σημειου ηταν πολυ ομορφα,δεν αντιλεγω!Αλλα οταν αυτους τους στιχους,τους επαναλαμβανομενους,τους ακους και στους τεσσερις δισκους,ε,καποια στιγμη λες “ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!”.
Όχι ρε’συ,δεν είναι πάντα τέτοιοι οι στίχοι!Άλλωστε είναι και το στυλ του συγκροτήματος τέτοιο που επιβάλει τέτοιους στίχους…Υπάρχουν πάντως τραγούδια που δεν είναι έτσι (’‘you are the one’’,’‘pretending’’,’‘don’t close your heart’’…),εκτός αν αναφέρεσαι στο θέμα του θανάτου,το οποίο είναι πολύ συχνό στα τραγούδια…
Ο Μanson απλα δεν ξερει πως να βγαλει χρημα και κανει μαλακιες!(sorry για το λεξιλογιο.)
Σαν μουσικο δεν τον θεωρω καθολου καλο…εχω ακουσει βεβαια και χειροτερους,αλλα για μενα δεν εχει τιποτα αλλο να δωσει,παρα μερικα βρισιδια,ετσι για να το παιξουμε και πολιτικοποιημενοι και ενα show με μπολικο κραγιον,make up και ζαρτιερες.
Bασικά μίλαγα κάποτε με ένα φίλο μου και μου είπε ότι έχει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης και γι’αυτό όλα όσα κάνει είναι α΄πλώς ένα καλοσχεδιασμένο κόλπο για να προκαλεί.Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει,δε νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αν αρέσει σε κάποιον τότε πάω πάσο…
εγώ βασικά τρομάζω όταν τον βλέπω
Nirvana
Ελενη πανω της!
Όταν όμως το έθαψα, με κυνήγησες μικρή Νεφέλη… Και τώρα γράφεις αυτό ??? Τσ, τσ, τσ, τς…