:lol: :lol: :lol:
:-({|= το εννοείς… :!: :!: :!:
Κι όχι ότι έχεις και άδικο…Είναι σαν :twisted: και παραπάνω
Eγω γελαω…
Όταν όμως το έθαψα, με κυνήγησες μικρή Νεφέλη… Και τώρα γράφεις αυτό ??? Τσ, τσ, τσ, τς…[/quote]
Kαλέ μου montecristo ναι μεν απογοητευτήκαμε αλλά δε λέω ότι δεν υπάρχουν και κάποιοα ωραία τραγούδια στο cd (To wings of a butterfly,vamrire heart,killing loneliness,play dead και κάποια άλλα τέλος πάντων…)Εσύ όμως το έθαψες ΟΛΟ!!! [-X [-X
μου… κάτι δεν πάει καλά εδώ!!! ](,) ](,) ](*,)
γιατί καλέ μου άνθρωπε???
Eγω γελαω…[/quote]
Ένας συνδιασμός και των δύο πιστεύω πως είναι η κατάλληλη περιγραφή της έκφρασής σας όταν τον πλέπετε :-& :-& 8O :-s
Δεν ξέρω αν ανέφερε κάποιος τους “Θεούς” Majesty ή τους Sarcofago :lol:
den kserw ti lete eseis paidia alla oi 3 xeiroteroi kata th gnwmh moy einai:1)nightwish 2)him 3)iced earth k fysika olo to gothic metal alla k ta atoma einai gia TON POYTSO!ante se kamia pasarela kalytera… PANTERA RULES FOREVER
sorry.αλλα στα live τους ειναι απαραδεχτοι!Βγαινει ο τυπος με το τσιγαρακι στο χερι και με το στυλακι “αντε να σας κανω τη χαρη μιας και πληρωσατε(κοροιδα),και μετα bye bye γιατι βαριεμαι”!!!Οι ΗΙΜ ηταν καλοι μεχρι το 2000,ειχαν τουλαχιστον το δικο τους στυλ,τωρα…
Εμενα παντως πρωτος στην black list ειναι ο Schaffer,μου τη δινει ακομα και η φατσα του!
ksexasa toys RAPSODY…einai pragmatika geloioi,den tha toys akoyga oute an hmoyn 8 xronwn… KSEPERNANE AKOMA KAI TOYS ‘‘THEOYS MANOWAR’’!!!
Mou tin dinei i pozeria twn Manowar: Macho gounina vrakakia kai live sex show. Ta pswnistika kommatia typou “Manowar manowar living on the road…” ELEOS!!! Sto allo pou lene “Wimps and Posers leave the hall”, prepei na afinoun ta organa katw kai na fevgoun (to playback paramenei, etsi?) Oi epikes syn8eseis omws TA SPANE, GAMOUN :D:D:D Afto re gmt… Tous Manowar tous latreveis kai tous miseis taftoxrona When other bands play, Manowar play-back!!!
MISW TOUS HIM!!! Akousan ta 14xrona ton Valo, kai epeidi “einai koukli kai ton zilevete”, ginane 8eoi tou “love metal”… axxx, pou einai to anti-him.tk…
NA PSOFISEI O DANI FILTH! Tsirides san sodomismenos skiouros, ypsos hobbit kai kefali peponi. Alla fainetai oti to stylaki tou “skoteinou gay goth prigipa” exei perasi :lol:
Den mou rxetai kati allo pros to parwn
Ναι, αλλά τα hobbit γίνανε διάσημα.
Και μια απορία? μόνο εγώ δεν έχω το στυλ: ?σκοτεινός gay goth πρίγκιπας? έτσι στο μυαλό μου;
Μα κάτι φίλους που είχα δεν του φέρνανε καθόλου.
:roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μακράν το καλύτερο post του thread!
Τι κανει ενας σοδομισμενος σκιουρος???
Τσιρίζει.
Τωρα που το θυμηθηκα, απο Ελληνες τραγουδιστες, Παριο και Νταλαρα. Οποτε τους βλεπω στην tv θελω να ξερασω. Ειδικα τον Παριο.
λοιπόν, ενα top 10 παντα βοηθάει:
10 Motley crue (γιατι ζηλεύω την ομορφιά τους)
9 Whitesnake (Γιατι έχουν πλάκα)
8 Iron Maiden (γιατι αν περάσεις τα 20, φτάσεις τα 30 και παίζουν ακόμα τα ίδια, σε κουράζουν…)
7 Διαφορες powerιες… (όχι αλλο σόλο)
6 Όλη η glam-rock σκηνή… (ακούει κανείς;)
5 Alice Cooper (η ανυπαρξία του ήχου)
4 U2 (γιατι με εκνευρίζουν τα “θρυλικά” γκρούπ)
3 Kiss (ας μου πει καποιος γιατι είναι γνωστοί)
2 Manowar (Γιατι ειναι αστειοι)
1 Scorpions (Το ποιο υπερτιμημένο γκρουπ ever? Κοροϊδία)
SOAD K HIM
arxikaaaaaaaaaa
SOAD…
Bon jovi…(oh yeah)
Europe…
Nirvana…(olo idia kai idia mousiki…oloi pistevoun oti epaneferan tin mousiki tou 90…nai kala…)