εγω προεδρος, εσυ αντιπροεδρος κ ο cammelspotter ταμιας κ ρε σ να τελη να φερουμε καμια ωρεα παρουσια με “πλουσιο βιογραφικο” για γραμματεας τι λες?
chl chillin
αφου το λες εγω πας πασο!
τι σκεφτεσε να κανουμε σαν πρωτη κινηση? :-k :-k
Να χτίσουμε έναν τοίχο
ego leo na kanoume kammia partouzitsa na gnoristoume kalytera… :lol:
sixainomai tous lordi…alla thelo na kano ton idio ton lordi diko mou…de thelo na vgalei tin stoli…etsi ton thelo…atofio… 8O
Φροντηστε να ειναι γερος γιατι θα οργανωθουμε και η επιθεση θα ειναι μεγαλη… :lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπον παιδες πρεπει να μαζευτουμε και εμεις οι floydικοι να τους φαμε απο τον πρωτο γυρο… :twisted:
μηπως φραχτη?
μηπως φραχτη? :P[/quote]
Πίσω από τον τοίχο θα βάλουμε και νταλίκες και να σπάσουν τα μούτρα τους οι Floydικοί
ρε ψ τελη κ το ονομα το εχει Floyd dld φλωρος… τι να πεις…
Και μάλιστα ροζ… Μπλιαχ Χειρότερα κι από Poison
τι 8α ητανε μαυρο…
μηπως φραχτη? :P[/quote]
Πίσω από τον τοίχο θα βάλουμε και νταλίκες και να σπάσουν τα μούτρα τους οι Floydικοί
:P[/quote]
Σιγα το προβλημα ρε…θα βαλουμε τους manowar να σκασουνε την πρωτη επιθεση και μετα ολα θα ειναι ευκολα…
τοτε standar θα χασουμε γιατι θα πεθανουμε παο τα γελια…
Οι Manowar θα είναι το κλειδί της νίκης μας… Θα σας προδώσουν… Αντιπαθούν τα ροζ…
Ayto me kanei na to skeftomai sovara na prosxwrhsw stin organwsh sas… :lol:
Σχετικά με τους Nirvana συμφωνώ ότι δεν επανέφεραν τη μουσική του 90 γιατί πολύ απλά το 90 συνδύασαν τα punk κινήματα της εποχής και το ροκ του 70 και αυτό φίλε είναι το grunge και ακόμα κι αν δεν το δημιούργησαν αυτοί το έκαναν mainstream και έσωσαν μια δεκαετία από τη μεγάλη δόση ποπ υποκουλτούρας που βιώνουμε σήμερα…
Λέτε ότι θέλετε μουνιά…εγώ δεν θ’αντιδράσω!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μη σου πω ότι θα έρθω κι εγω μαζί σας για το λόγο που θα έρθει κι ο METAL…
Σχετικά με τους Nirvana συμφωνώ ότι δεν επανέφεραν τη μουσική του 90 γιατί πολύ απλά το 90 συνδύασαν τα punk κινήματα της εποχής και το ροκ του 70 και αυτό φίλε είναι το grunge και ακόμα κι αν δεν το δημιούργησαν αυτοί το έκαναν mainstream και έσωσαν μια δεκαετία από τη μεγάλη δόση ποπ υποκουλτούρας που βιώνουμε σήμερα…[/quote]
nice speech!! πω πω το ψευδώνυμό μου θύμισε τόσα πολλά… έχεις διαβάσει το καταραμένο είδωλο???
Σχετικά με τους Nirvana συμφωνώ ότι δεν επανέφεραν τη μουσική του 90 γιατί πολύ απλά το 90 συνδύασαν τα punk κινήματα της εποχής και το ροκ του 70 και αυτό φίλε είναι το grunge και ακόμα κι αν δεν το δημιούργησαν αυτοί το έκαναν mainstream και έσωσαν μια δεκαετία από τη μεγάλη δόση ποπ υποκουλτούρας που βιώνουμε σήμερα…[/quote]
nice speech!! πω πω το ψευδώνυμό μου θύμισε τόσα πολλά… έχεις διαβάσει το καταραμένο είδωλο???[/quote]
Εννοείτα…Αν και είχα κάποιες διαφωνίες σχετικά με τις απόψεις που εξέφρασε ο συγγραφέας 1)Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτοκτόνησε και 2)Δεν ήταν τόσο απαθής όσο τον παροσίαζε…
loipon…1.oi nirvana mu aresun apo otan eida thn tainia <<last days>> pou deixnei polla gia ekeinh thn epoxh k th grunge musikh k tus nirvana k pou me sygkinhse arketa… …2.oi bon jovi einai korufh
tespA genika parathrw oti ya mhnumata sth selida thapsimatos einai pollaaaaaaaaaaaaa…tyxaio einai re paidia??
nice speech!! πω πω το ψευδώνυμό μου θύμισε τόσα πολλά… έχεις διαβάσει το καταραμένο είδωλο???[/quote]