Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Σχετικά με τους Nirvana συμφωνώ ότι δεν επανέφεραν τη μουσική του 90 γιατί πολύ απλά το 90 συνδύασαν τα punk κινήματα της εποχής και το ροκ του 70 και αυτό φίλε είναι το grunge και ακόμα κι αν δεν το δημιούργησαν αυτοί το έκαναν mainstream και έσωσαν μια δεκαετία από τη μεγάλη δόση ποπ υποκουλτούρας που βιώνουμε σήμερα…[/quote]

pes ta file pes ta…eides to last days?an den to des . des to!einai super:)

Σχετικά με τους Nirvana συμφωνώ ότι δεν επανέφεραν τη μουσική του 90 γιατί πολύ απλά το 90 συνδύασαν τα punk κινήματα της εποχής και το ροκ του 70 και αυτό φίλε είναι το grunge και ακόμα κι αν δεν το δημιούργησαν αυτοί το έκαναν mainstream και έσωσαν μια δεκαετία από τη μεγάλη δόση ποπ υποκουλτούρας που βιώνουμε σήμερα…[/quote]

pes ta file pes ta…eides to last days?an den to des . des to!einai super:)[/quote]

egw to eida, kai an kai den eimai kollimenos me Nirvana, htan poli kalo.

pes ta file pes ta…eides to last days?an den to des . des to!einai super:)[/quote]

egw to eida, kai an kai den eimai kollimenos me Nirvana, htan poli kalo.[/quote]

Παιδιά πλάκα μου κάνετε? Το είδα αλλά δεν εντυπωσιάστικα…Νομίζω ότι ήταν πολύ υπερβολικό…Εντάξει δεν λέω κάπως έτσι φαντάζομαι τη ζωή του kurt αλλά όχι και τόσο καταθλιπτικό…Για την ακρίβεια βρήκα λίγο κουλό το τέλος…Στα καλά καθούμενα αυτοκτονεί? Τέλος πάντων καλούτσικο ήταν σε γενικές γραμμές αν και το περίμενα πόσα χρόνια υπομονετικά έξω από το videoclub…

A…!!!
Έχεις διαβάσει το ημερολόγιο ή το καταραμένο είδωλο?

egw to eida, kai an kai den eimai kollimenos me Nirvana, htan poli kalo.[/quote]

Παιδιά πλάκα μου κάνετε? Το είδα αλλά δεν εντυπωσιάστικα…Νομίζω ότι ήταν πολύ υπερβολικό…Εντάξει δεν λέω κάπως έτσι φαντάζομαι τη ζωή του kurt αλλά όχι και τόσο καταθλιπτικό…Για την ακρίβεια βρήκα λίγο κουλό το τέλος…Στα καλά καθούμενα αυτοκτονεί? Τέλος πάντων καλούτσικο ήταν σε γενικές γραμμές αν και το περίμενα πόσα χρόνια υπομονετικά έξω από το videoclub…

A…!!!
Έχεις διαβάσει το ημερολόγιο ή το καταραμένο είδωλο?[/quote]

Ε οχι και στα καλα καθουμενα αυτοκτονει…
Δεν ειδες πως ηταν η καθημερινοτητα του??? 8O

A…!!!
Έχεις διαβάσει το ημερολόγιο ή το καταραμένο είδωλο?[/quote]

Ε οχι και στα καλα καθουμενα αυτοκτονει…
Δεν ειδες πως ηταν η καθημερινοτητα του??? 8O[/quote]

Το έχεις δει και εσύ? Εντάξει η ζωή του στην ταινία ήταν απαίσια…Αλλά δεν νομίζω ότι έτσι ήταν και στην πραγμαυικότητα…Αν λάβεις υπόψη σου το ημερολόγιο έκανε και άλλα πράγματα εκτός από το να τριγυρνάει άσκοπα και να περιπλανιέται στο δάσος…Βέβαια αν λάβεις υπόψη σου το καταραμένο είδωλο η ζωή του ήταν τελείως μονότονη…

Μπλακ λιστ δεν είναι… Μπορώ να κράξω λίγο τη συναυλία των MANOWAR??? Ποζέρια όλης της Αθήνας και των περιχώρων ενωθείτε… Όλη η σαβούρα φέτος και τα γερόντια έρχονται… βέβαια περι ορέξεως…

Schaffer.O τυπος ειναι απαραδεκτος ΜΑΛΑΚΑΣ! :evil: [-X

Απο τους καλυτερους ρυθμικους κιθαριστες βεβαια…

Δε υπάρχει κάποιος που να αντιπαθώ, εκτός αν πιάνει σαν καλλιτέχνις η ¶ντζελα Δημητρίου#-o

Ναι ρε συ αλλα το θεμα ειναι εντελως ανεξαρτητο απο το αν ειναι ο καλλιτεχνης που αντιπαθουμε καλως η οχι στο τομεα του. :wink:

Καλα ας μην ηταν η Αντζελα και θα σου λεγα ποσο φτωχωτερες θα ηταν οι λιστες με τις ατακες στα μαργαριταρια!!!:lol:

Τους αντιπαθω ολους! Ειμαι μισανθρωπος…

AFI (προχθες τους εμαθα τυχαια και ειναι ελεεινοι)

Την τραγουδιστρια των Nightwish…μου την δινει απιστευτα η φατσα της…

Ε???Τι λετε ρε δεν ξερει κιθαρα αφτος ο Schaffer

Ο Τζάγκερ και ο Πουστέιν (εεεεε, Μαστέιν ήθελα να πω)

Τι κανει???:-k

Οι [SIZE=“5”]ΗΙΜ[/SIZE]!!![-X :dizzy: :thumbdown:

:thumbup: :thumbup: (Νεφέλη,μην βαράς.:lol: :stuck_out_tongue:

Πλακα πλακα, σε φορουμ 3040 χρηστων μονο η Νεφελη πρεπει να ακουει HIM εδω μεσα…:stuck_out_tongue:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΗΙΜ!!! :x