Aναθεωρω τοτε… Μονο εσυ και η Νεφελη ακουτε HIM εδω μεσα…
:lol3: :lol3: :lol3: :thumbup:
Στη πραγματικοτητα ολοι οι Stones εχουν σκατενιο χαρακτηρα και μαλιστα ειχα διαβασει τη συμπεριφορα τους απεναντι στους Metallica και εμεινα καπως ετσι 8O
K A K E E E E E E E!!!:? :-k
TΟΥΣ Χ Ι Μ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!![-X [-X [-X
πιπέρι στο στόμα… :roll:
(άσε που μας έχει ήδη ενημερώσει ο αδερφός σου ότι σου αρέσουν και εσένα οι HIM )
Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α!!!
ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!!!
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΕ ΧΩ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!!! ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ… [-X :!:
Εγώ θυμόμουν αυτό:
Αλλά συνέχιζε έτσι:
Έχεις δίκιο, έκανα λάθος. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη… :oops: :oops::oops:
Και ευτυχώς που έλεγε ψέματα ο αδερφός σου και δε σκότωσε!!
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!:oops: :oops: :blow: :razz:
ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΦΟΒΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ
1.HIM ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΜΙΑ ΛΕΜΕ ΜΑ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΨΑΛΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
2.ΤOYS DOORS KAI TON MORISSON ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ
3.ΤΟΥΣ GYNS N ROSES ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
Nεφέλη ακούς?
:lol:
Ton James Blunt, Τον De ConoMaio
ΗΙΜ, Ιced Earth, λόγω των ηλίθιων στίχων του When The Eagle Cries, Τed Nugent, Naer Mataron, Alastor, Legion Of Doom, Limp Bizkit, SUM41, Green Day, Blink182, My Chemical Romance, Bullet For My Valentine, Evanescence, Scorpions
Αντιπαθεις ενα συγκροτημα λογω των στιχων τους σε ενα συγκεκριμενο κομματι??:-s
Λιγο κουφο μου φαινεται αυτο…
Ανεβηκες ακομα πιο ψηλα στην εκτιμηση μου ροκομαμα!!!
Πάντως checkare και τους στίχους άλλων τραγουδιών (Melancholy,Question of Heaven) ίσως αλλάξουν την άποψη σου:wink:
Mουσικώς΄δεν μου έκαναν κάτι. Σε άλλα κομμάτια οι στίχοι τους ήταν πολύ καλοί. Αλλά του When the Eagle Cries είναι από τους πιό μαλακισμένους που έχω δεί. Στίχοι που πραγματικά μου δημιούργησαν τεράστιο μίσος. Σαν το soundtrack του Bush είναι αυτοί οι καραγκιοζοστίχοι. Διαβάζοντας τους δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Και κάποιες άλλες δηλώσεις του Schaffer υπερ του Bush με έκαναν να τον αντιπαθήσω ακόμα περισσότερο. Για τον ίδιο λόγο γράφω και τον Νugent. A και ήταν λάθος που έγραψα Iced Earth, γιατί με τα άλλα μέλη δεν έχω τίποτα. Τον Schaffer όμως ναι, τον σιχαίνομαι. ¶ρα έπρεπε να γράψω Jon Schaffer. Eπίσης ξέχασα να πω ότι αντιπαθώ Μotley Crue, Hanoi Rocks, Dream Theater, Skid Row, Carpathian Forest και Impaled Nazarene (εκτός των Αlexi Laiho και Marco Hietala που έχουν περάσει από τις τάξεις τους). Και κάτι κάγκουρες που ανακάλυψα με το γελοίο όνομα Gestapo666
:roll: :roll:
Δεν τους έχεις διαβάσει ??? Είναι λες και τους έγραψε ο Bush.
Οχι ρε.Απλο ειναι τους εγραψε ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Schaffer!Τοσο απλα…
Αντε παλι κολλημα με τον Schaffer… Επειδη εγραψε μια μαλακια σβηνουμε τους προηγουμενους υμνους που εχει γραψει??:-k :-k
Ο Schaffer ειναι θεος ρε, οτι και να λετε…