Δηλαδη αμα τα χωσει κανενας στον Ulrich πρεπει ντε και καλα να σβησει τους δικους του υμνους που εχει γραψει?
“We shared dreams like all best friends, blood brothers at the age of ten, we lived reckless, he paid the price, but why, why did he have to die. It’s still hurts me to this day, am i selfish for feeling this way, i know he’s an angel now, together we’ll be sometime”
Μονο και μονο γι’ αυτο, οτι πατατα και να γραψει εγω θα τον λατρευω…
Μιας και γενικά δεν είμαι και ο πλέον σχετικός με το power (το αντίθετο μάλιστα απλά μου αρέσουν μια σταγόνα μπάντες και κατα τα άλλα έχω μαύρα μεσάνυχτα) αλλά ούτε το μισώ, απλώς το 99,9% του μοου είναι αδιάφορο μουσικά αφήνω τους Iced Earth στην κ΄ρίση των σχετικών με το είδος. Και το ξαναλέω ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ και τον δίνω στον Schaffer. Γιατί εκτος από αυτές τις ανοησίες που έγραψε σε αυτούς τους στίχους και με δηλώσεις του στήριζε Βush και σίγουρα αυτό είναι κάτι που ΄με κάνει να τον αντιπαθώ αφού δε μου λέει τίποτα η μουσική του, ενώ π.χ. ο Τοm Araya έχει πει και αυτός κάτι αηδίες υπερ του Πινοσετ, αλλά δεν τον αντιπαθώ γιατί η μουσική του με τρελλαίνει. Δηλαδή αν ένα μέλος μπάντας που σου είναι αδιάφορη υποστήριζε σε συνεντεύξεις του πράγματα με τα οποία διαφωνείς κάθετα και τα οποία σιχαίνεσαι δεν θα τον αντιπαθούσες ? ΄(μου είναι αδιάφορος)+(εκφράζει φασιστικές απόψεις) = αντιπαθω
Τωρα το εθεσες σωστα… Παω πασο τοτε…
Δεν διαφωνω…αλλα αυτο δεν ακυρωνει τις ΔΙΣΚΑΡΕΣ Something Wicked και Dark Saga…
Μα το τοπικ δεν είναι για δισκάρες αλλά για αντιπάθειες. Και εξήγησα πιό πάνω το σκεπτικό μου
ok, αλλα ετσι οπως το ειπες ειναι σαν να αντιπαθεις τους συγκεκριμενους δισκους εξαιτιας των στιχων ενος τραγουδιου απο εναν αλλο δισκο, επειδη λες οτι σου την δινουν γενικοτερα οι iced earth…τεσπα…
Εμενα μου τη σπαει ο ozzy(καθως και η γυναικα του) γιατι ειναι παλιοφασιστας και δεν εχει προσφερει τιποτα στην μουσικη κατα την γνωμη μου παρα μονο να αναδικνυει καλους καλλιτεχνες οι manowar γιατι ειναι και αυτοι φασιστες και δεν μ αρεσει o alice cooper
Bono…
Αντιπαθώ ιδιαίτερα τους Manowar λόγω όλων αυτών των γραφικοτήτων που τους διακρίνουν… Και μουσικά επίσης δε μου λένε τίποτα…
Στο ροκ επίσης αντιπαθώ κ εγώ τον Bono. Μου φαίνεται πολύ προσποιητός στις φιλανθρωπίες και το κοινωνικό του (και καλά) έργο. #-o
Συγνώμη, με το συμπάθιο δηλαδή, και αν μου επιτραπεί η ακόλουθη ερώτηση… Γιατί «φασίστας» ο Ozzy;
Νταξει, δεν ειμαι κανας φαν του Οζζυ αλλα:
1ον, φασιστας? Ψηφιζει Λεπεν?
2ον, μπορει το πιο σημαντικο μελος των Σαμπαθ να ηταν ο Αηομι, αλλα χωρις Οζζυ δεν θα ηταν σε καμια περιπτωση το γκρουπ που ξερουμε. Περαν του οτι προσεφερε τις υπεροχες μελωδιες των φωνητικων του, η φωνη του ταιριαζει απολυτα στην μουσικη των Σαμπαθ, για την ακριβεια ειναι γεννημενη για να δενει μ’αυτην. Ε και υπηρξε κι ενας σπουδαιος φροντμαν, μην το ξεχναμε αυτο.
Marilyn Manson αν μπορεί να θεωρηθεί καλλιτέχνης.Κυρίως γιατί θεωρώ πολύ προσποιητό το όλο στυλ που παρουσιάζει.
Μακραν οι Manowar.Πολυ μαγκιά και εξάτμιση αλλά από ουσια τιποτα.(τα τελευταια χρονια)Με εκνευριζουν απίστευτα.
εμενα μου τη σπανε τρελα οι him.καλα δεν το συζηταω για τους tokyo hotel…Ε Λ Ε Ο Σ
Γιατι ρε φιλαρακι βγαινει στην συναυλιες και λεει god bless america και τα σχετικα και δεν μπορω με τρελενουν κατι τετοια
Οπως εξηγουσα και στον φιλο μου τον Vic Vega δεν ψηφιζει lepen αν και αμα ηταν γαλλος αυτο θα ψηφιζε. Οταν καποιος στο live πριν αρχισει ενα κομματι σου λεει god bless america τι υποθετεις? Στο δευτερο θα συμφωνησω μαζι σου αν καιδεν ξερω ειλικρνα την πορεια των sabbath με αλλον τραγουδιστη
Ότι αγαπάει την Αμερική ίσως?
χωρις να το χω ψαξει για τον οζι
φασιστας δεν ειναι με τιποτα!(μην μπερδευουμε τον φασισμο με τον φιλοπατριωτισμο που στην προκειμενη περιπτωση δεν υφισταται καθως το αμερικα δεν ειναι πατριδα του!)
φιλοαμερικανος μπορει να ειναι
αλλα
το god bless america θα μπορουσε να το λεει και καπως ετσι (με μια δοση ειρωνιας) :
god bless america που με εκανε πλουσιο
που μου καναν τη ζωη ρεαλιτι και οικονομησα παραπανω,γιατι περα απο τα 2 βλαμμενα που χω για παιδια,εχω να θρεψω και αλλα 5!!!
που εχω το δικο μου φεστιβαλ ονοματι οζφεστ (και τα 'κονομαω και απο κει)
που βρηκα ενα βλαχο που ξερει να παιζει καλη κιθαρα
που παρολο που κατουρησα ενα ιστορικο τους μνημειο πριν 30χρονια ακομα με ταιζουνε!!!
edit : στο δισκο under cover του 2005 διασκευαζει ενα τραγουδι που το original ειναι τραγουδισμενο απο μαυρη τραγουδιστρια!!
δηλαδη φασιστας με την καμια
μαλακακος ναι